Tragedia. Zamówiłam meble 1 grudnia. Miały być do 28go u mnie. Datę dostawy przesuwano przez miesiąc. Po czym zamówienie anulowali i kazali zamawiać od nowa. A starałam się być cierpliwa i wyrozumiał... Zobacz więcej
Super, zamówiłem szafe przyszła w ekspresowym tempie, była w doskonałej jakości, też wiele innych rzeczy zamówiłem były tak samo dobre jak ta szafa. Polecam
Nie polecam tej firmy, szafa zamówiona 5.12.25 i po ponad 5 tygodniach szafa nadal nie dostarczona.
Meble wytrzymałe,szybka dostawa bez opóźnień bardzo solidna firma meblowa.Polecam
In der heutigen Zeit blicken wir auf eine langjährige Geschichte und Tradition zurück. Seit über 30 Jahren bieten wir innovatives Möbeldesign zu einem adäquaten Preis-Leistungs-Verhältnis an. Wir bilden ein kreatives, schlagkräftiges Team, das stets die neuesten Trends verfolgt, die richtigen Akzente setzt und immer ambitioniertere Projekte umsetzt. Mit Leidenschaft und großer Sorgfalt fertigen wir unser Möbelsortiment. Dank des Einsatzes modernster Technologien und Maschinen können wir unser Ziel, das Angebot für unsere Kunden zu erweitern, verwirklichen. In unserem Sortiment finden Sie neben Kastenmöbeln auch gepolsterte Möbel. Schlaf-und Wohnzimmermöbel, Garderoben und Schwebetürenschränke sind das Hauptsortiment der Produktion. Großes Interesse genießt auch die Jugendlinie. Das Ganze entspricht dem Geschmack und den Vorlieben der Kunden weltweit. Wir setzen auf eine starke Kundenbindung, denn die Kundenzufriedenheit ist unsere wichtigste Priorität.
Niemcy
- imoebel24.de
Złamanie zasad
Gorąco polecam serdecznie naprawdę coś…
Gorąco polecam serdecznie naprawdę coś sprawdzonego i dobrego
Mebelki właśnie do mnie dotarły i już…
Mebelki właśnie do mnie dotarły i już są złożone. Paczka kompletna, nie uszkodzona i dobrze zabezpieczona. Instrukcja jasna i czytelna, z przyjemnością się składało. Jestem zadowolony i cieszę się z tego zakupu.
Polecam ten sklep!
Polecam!
Bardzo dobrą komunikacje z konsultantem oraz bardzo szybką realizacja. Meble naprawdę warte swej ceny są piękne i solidne.
Polecam Imoebel24
Polecam Imoebel24 – świetna jakość mebli, szybka dostawa i bezproblemowa obsługa. Zakupy przebiegły sprawnie, a produkty wyglądają dokładnie tak, jak w opisie.
Sprawna i szybka obsługa
Sprawna i szybka obsługa. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tą firmą zwłaszcza ich dostępność i chęć odpowiadania na wszelkie pytania a bywam z tym męczący.
Bardzo szybka obsługa klienta i bardzo…
Bardzo szybka obsługa klienta i bardzo Profesjonalna
Firma nie spełnia oczekiwań wobec…
Firma nie spełnia oczekiwań wobec klienta
Świetna obsługa i szybka dostawa
Świetna obsługa i szybka dostawa. Meble solidnie zapakowane, łatwe w montażu i zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolony z jakości i polecam tego dostawcę
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Imoebel24. Sklep oferuje szeroki wybór nowoczesnych mebli w atrakcyjnych cenach, a jakość produktów zdecydowanie spełniła moje oczekiwania. Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie – szybka dostawa, dobrze zabezpieczone paczki i czytelna instrukcja montażu. Obsługa klienta była pomocna i miła, zawsze szybko odpowiadała na moje pytania. Zdecydowanie polecam ten sklep każdemu, kto szuka solidnych i estetycznych mebli do domu!
Aleksandra A.
Byłam sceptycznie nastawiona jednak zaryzykowałam i się nie zawiodłam. Szeroki wybór, przystępne ceny i akceptowalny czas realizacji. Towar przyjechał dobrze zabezpieczony. Jakoś również jest w porządku także mogę polecić.
Polecam 100%
Polecam jeżeli potrzebujesz extra…
Polecam jeżeli potrzebujesz extra mebelków.
Polecam ten sklep ze względu na bardzo…
Polecam ten sklep ze względu na bardzo dobrą komunikacje z konsultantem oraz bardzo szybką realizje zamówienia
To mój kolejny zakup udany zakup
To mój kolejny zakup udany zakup, tym razem łóżko 160x200 do sypialni. Super zakup