Pagato .. ma nulla è arrivato! Peccato che ho letto tardi le recensioni! Domani segnalo in banca dove ho effettuato pagamento e invio gli ordini con richiesta di pagamento al giornale che nei paesi... Zobacz więcej

Order number #4211 ILOVECHEMS = CHEMISTRY-KING - S&F Trading & Investments B.V. Fiz esta encomenda e o produto não chegou. Não respondem às mensagens. Para quem não sabe, este site pertence a mesma... Zobacz więcej

Bis Anfang 2025 wurde die bestellte Ware auch geliefert. Seit Mitte 2025 habe ich noch zweimal bestellt aber nur eine billige Plastikhose und eine Packung Papiermasken erhalten. Die Ware fehlte beid... Zobacz więcej

1. Hurtownia środków chemicznych

- RC - Fast Delivery - Delivery in EU - High Quality - 24/7 Customer Service - 100% Delivery -

1,4

Bardzo słaba

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Thrustworty?- No but they fulfilled my order.

After the wire transfer went trough, there was no response from the company. I tried to get in contact with them trough thier 24/7 support... well thats not working. I calmed myself down and decided to acknowledge the fact that I got scammed. Today I got a mail from a delivery service porvider that my parcel is on its way. I will update my review when I recieve my package, but until that they I can say that they are not scamming people but theyre definitley shady.

12 grudnia 2022

Order number #4211 ILOVECHEMS =…

Order number #4211 ILOVECHEMS = CHEMISTRY-KING - S&F Trading & Investments B.V.

Fiz esta encomenda e o produto não chegou. Não respondem às mensagens. Para quem não sabe, este site pertence a mesma empresa do site chemistry-king. No passado dia 21 de Novembro de 2022 fiz uma encomenda de 3MMC nos 2 sites, no site chemistry-king.com encomendei e chegou através da GLS e no site /ilovechems/ outra que tardou em não chegar (GLS).

1 grudnia 2022

ATTENTION DANGER ,

ATTENTION DANGER ,

L'adresse postale indiquée sur le site Web est une fausse adresse ! En effet, il y a trois incohérences majeures et grossières
1) Madrid n'est pas en Catalogne (Catalunya) comme indiqué dans l'adresse...
2) le code postal 08009 est celui de Barcelone...et non pas celui de Madrid comme indiqué
3) Le nom de la rue (Carrer Del Consell De Cent) est un nom catalan qui correspond à une rue existante à Barcelone et non pas à Madrid comme indiqué

ilovechems
Carrer Del Consell De Cent 373
Madrid
Madrid, Catalunya 08009
Spain

25 listopada 2022

Scammers. Will never contact you after payment

They are not answering any mails or messages sent via their live chat -they say they are reachable 24/7, though-concerning my recent order. So probably ordinary scammers. D*mn you. I will post this review everywhere out there so that no more people wastes their money and time with thieves like you.

10 listopada 2022

Scam

Scam, ich bezahlte am 02.11.2022 für Order Nr. #MO2011. Erste Lieferung kam problemlos an. Bei der zweiten Bestellung wurde nach meiner Zahlung mein Account gelöscht und keine Antwort mehr per mail bis heute.

2 listopada 2022

Fake Site Scam

Fake Site Scam
Faux site
aucun contact
produits qui n'existe pas
j'ai analysé les informations
ne perdez pas votre temps
les avis positifs sont construits de toute pièces

22 września 2022
Logo I Love Chems

Odpowiedź od I Love Chems

Veuillez contacter le service client. Nous sommes disponibles 24h/24 et 7j/7 via le chat en direct. Nous offrons une garantie de livraison à 100% sur tous nos produits.