Illustreret Videnskab Recenzje 406

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,4

Oceniono na 5 z 5

Da alle artikler er gode er det svært at udpege de enkelte, men oplysninger om universet og menneskets tilblivelse er særlig gode og oplysende. For enden af vores vej har kommunen lavet en byttecentr... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Det er sådan set en udmærket udgivelse af populærvidenskabeligt stof. Men der er sådan lidt mandehørm over artiklerne. Kvinder er ikke dummere, men mænd opfandt våben og jagt, hvorimod keramik blev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Overvældende mange gode og spændende artikler. Bare lidt ærgerligt at man ikke kan læse dem fra mail traileren selvom man er medlem. Andre lignende tjenester kan selv registrere at man er medlem og ma... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

8/1-24. Efter flere henvendelser til Illustreret Videnskab, og en dårlig anmeldelse på trustpilot, var der en kompetent medarbejder der ringede mig op. Hun sørgede for at jeg fik den "tillægsgave" jeg... Zobacz więcej

1. Agencja prasowa

Napisane przez firmę

Illustreret Videnskab er et internationalt populærvidenskabeligt magasin, som giver læseren indsigt i verdens førende forskning i alle grene af videnskaben.

3,4

Godt blad . Meget læsestof👍

19 marca 2024

Hej. Tusind tak for en flot anmeldelse og de 5 stjerner!😊

Oceniono na 4 z 5

Synes det giver mange relevante…

Synes det giver mange relevante oplysninger om nyere forskning- bangrund for gammel forskning- og selvfølgelig også skæve ting efter min målestok- alt i alt et godt blad: let forståeligt for lommefilosoffer o.l.

17 marca 2024

Hej Lene,
Mange tak for din fine anmeldelse, samt de 4 stjerner!

Med venlig hilsen Thomas,

Oceniono na 5 z 5

Jeg glæder mig hver måned til bladet.

Illustreret Videnskab har så mange interessante artikler og det præsenteres så alle kan forstå det. Virkelig et godt blad.

16 marca 2024

Hej Hanne,
Mange tusinde tak for de rosende ord, samt de 5 stjerner!

Hej alle tiders

Hej alle tiders. M.V.H. Bjarne Schou

16 marca 2024

Odpowiedź od Illustreret Videnskab

Mange tak for din fine anmeldelse, samt de 5 stjerner!

Oceniono na 5 z 5

Jeg får masser af forskellig viden

Jeg får masser af forskellig viden, som jeg ikke vidste fandtes.

14 marca 2024

Hej Connie.
Tusinde tak for en flot anmeldelse og de 5 stjerner!

Oceniono na 1 z 5

Modtager ikke bladene

Jeg køber et tilbud på blade og en stjernekikkert. Kikkerten kom men ingen blade er dukket op selvom jeg har kontaktet jer og i sagde i ville sende en ny. Dyr fornøjelse for en middelmådig stjernekikkert.

5 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Godt og forskelligt indhold.

Gode fortællinger og et bredt emnevalg samt gode illustrationer.

3 marca 2024

Hej Mogens. Tusinde tak for en flot anmeldelse og de 5 stjerner!😊

Læs korrektur.

IV er et virkelig fint populærvidenskabeligt blad, der berører mange gode emner. Den eneste grund til der ikke kommer fem stjerner, er at der er for mange stavefejl i artiklerne. Kom nu, folkens; læs lidt korrektur.

28 lutego 2024

Odpowiedź od Illustreret Videnskab

Tak for din anmeldelse. Vi værdsætter din feedback, og den er hermed videresendt til redaktionen.

Oceniono na 5 z 5

Det var en dejlig tur med flinke…

Det var en dejlig tur med flinke medarbejdere, god mad og fantastisk natur: De norske fjorde.

29 lutego 2024

Hej John.
Tusinde tak for en flot anmeldelse og de 5 stjerner!

Hej Illusteret Videnskab

Hej Illusteret Videnskab.
Jeg har abonneret næsten i et stræk fra 1997 og er meget glad for bladet.
Syntes det er meget interessant læsning.

27 lutego 2024

Mange tak for din fine anmeldelse, samt de 5 stjerner!😊

Felicia, Bonnier Kundeservice.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej