Illustrerad Vetenskap Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ständiga telefonsamtal som är omöjliga att komma ifrån. man säger nej till deras erbjudanden och sen ringer de med samma erbjudanden igen efter endast ett par dagar. har flera gånger sagt till dem att... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mycket i tidningen är intressant. Men en del av artiklarna intresserar mig inte så mycket. T ex artiklarna om rymden. Ibland beskrivs forskningsresultat som... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det finns så många intressanta artiklar. Mycket intressant artikel i nr 19 gällande lampor. Elen blir dyrare igen och olika lampor drar olik mycket el. En vardaglig sak för oss alla fast inte den d... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bra tidning, lätt att hitta artiklar som är relaterade till varandra inom områden man är intresserad av. Svårt att få kontot att fungera, fick krångla mkt med förlaget och behövde specialhjälp efter f... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Media i wydawnictwo

Napisane przez firmę

Illustrerad Vetenskap är ett internationellt populärvetenskapligt magasin, som ger läsaren inblick i världens ledande forskning inom alla grenar av vetenskapen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

DEN OKRITISKA INSTÄLLNINGEN TILL …

DEN OKRITISKA INSTÄLLNINGEN TILL HYPOTESEN OM GLOBAL UPPVÄRMNING SVÄRTAR NAMNET
ILLUSTRERAD V E T E N S K A P ER BRIST PÅ BALANS OCH OVILJA ATT SAKLIGT FRAMSTÄLLA OCH GRANSKA MOTSIDANS ARGUMENTERING ÄR STÖTANDE.

17 marca 2024

Har avslutat pren

Har avslutat pren. Trodde pren skulle innebära pren på en tidning. Inte en artikel i taget. Ger inte bgn spännande läsning. Ibgen överblick. Urtråkigt att inte kunna välja artiklar utan behöva bläddra fram en i taget. Nej ta ck till tidning på detta sättet.

13 marca 2024

Odpowiedź od Illustrerad Vetenskap

Vi vill gärna hjälpa dig. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulär på denna länk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjälper vi dig på bästa sätt.

Felicia, Bonniers Kundtjänst.

Otroligt bra artiklar

Otroligt bra artiklar, intressant!

14 marca 2024

Hej Berith. Tusen tack för den fina recensionen! 😊

Mvh
Felicia, Bonnier kundtjänst.

Oceniono na 1 z 5

Har inte fått min välkomstgåva trots…

Har inte fått min välkomstgåva trots kontakt m kundtjänst.

14 marca 2024

Felicia, Bonniers Kundtjänst

Ingen källhanvisning gamla artiklar

Ingen källhanvisning gamla artiklar i tidningarna.

6 marca 2024

Odpowiedź od Illustrerad Vetenskap

Tack för din recension. Vi värdesätter din feedback och den har vidarebefordrats till redaktionen.

Vänliga hälsningar, Loke,
Bonnier kundtjänst.

Oceniono na 3 z 5

trevlig tidning men gillar inte att dom…

trevlig tidning men gillar inte att dom vill sälja allt möjligt på sidan om

4 marca 2024

MVH, Loke,
Bonnier Kundtjänst.

Oceniono na 2 z 5

mer seriösa och djuplodande artiklar önskas

Innehållet bör innehålla mer seriösa artiklar om senaste rönen inom olika vetenskapliga områden. Skrapa inte bara på ytan utan ta även med mer djuplodande kunskapsartiklar som även kan innehålla länkar för den som vill veta mer.

28 lutego 2024

Odpowiedź od Illustrerad Vetenskap

Tack för din recension. Vi värdesätter din feedback och den har vidarebefordrats till redaktionen 😊

Thomas, Bonnier kundtjänst.

Lätt att hitta

Lätt att hitta

27 lutego 2024

Hej Dag.
Tusen tack för den fina recensionen 😊

Mvh Thomas,
Bonnier kundtjänst.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej