Ikkooponline Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Schreef al eerder dat ik twee glazen pannendeksels had besteld. Wilde de deksels graag omruilen naar twee kleinere maten. Heb nooit een factuur ontvangen. Gebeld, wordt niet opgenomen.Zijn op... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestel hier nooit. Oplichters. Bij Ikkooponline.nl vinden ze het normaal om kosten aan te rekenen voor levering terwijl het pakket nooit tot in het land van bestemming raakt. Als je vervolgens klacht... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De bestelde producten had ik netjes binnen 2 dagen na betaling al in huis. Wel vreemd dat er €1,= extra verpakkingskosten bovenop de verzendkosten (€6,95) wordt verrekend, dus in totaal komt er €7,9... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

fijne tas, die hi-vis kleur met reflectie matcht mooi bij mijn werkjas, wel zo veilig; het zou echter mooi zijn als hij van iets groter formaat was en helaas ontbreekt een van de bevestingspunten... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep AGD

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Ikkooponline is in 2019 overgenomen. In onze web shop kunt u terecht voor o.a. gereedschap, zwembad en accessoires en nog veel meer. Voor alle producten geldt, op werkdagen voor 15:00 uur besteld = zelfde dag nog verzonden!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

heb vijverbescherming gekocht aan de…

heb vijverbescherming gekocht aan de helft van de prijs bij 'ikkooponline". Op een andere site die ik niet nader zal benoemen was het dubbel zo duur !!!! Alles is prima verlopen enkel de levering die een dagje later was dan beloofd maar dat lag wellicht bij postnl.

15 maja 2019
Oceniono na 1 z 5

Echt nog nooit mee gemaakt

Echt nog nooit mee gemaakt. Kerstverlichting gekocht bijna een jaar geleden. Ze reageeren niet sturen geen nieuwe geen geld terug. Ze zeggen we hebben het opgestuurd maar dit is niet. Echt dit bedrijf moet sluiten hret is gewoon diefstal

2 września 2018

Riekt naar oplichting

Van de 4 stopcontacten met schakelaar die ik er heb gekocht waren er twee bij levering defect. Ik diende deze retour te sturen en zelf de verzendkosten te betalen, alvorens ik andere zou krijgen. Dat heb ik inmiddels twee weken geleden gedaan. Ik krijg geen enkele reactie meer van het bedrijf. Op de site staat dat men op vakantie is. Ik vrees dat ik de verzendkosten kwijt ben en ik naar de vervangende producten kan fluiten.

@ikkooponline: als u alsnog zorgt voor een nette afhandeling van mijn aankoop, dan zal ik de review aanpassen.

10 sierpnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Ikkooponline belooft, maar levert niet volgens belofte. Slechte communicatie ook.

Ikkooponline belooft; voor 15.00u besteld, dezelfde werkdag verzonden. Ik bestel een zwembad met toebehoren in hittegolf bij hen wegens deze belofte. Vervolgens krijg ik geen reactie wanneer levering, waarom geen levering en als ik er twee dagen later achteraan mail (op hun telefoonnummer zijn ze gewoonweg niet bereikbaar) geven ze aan dat ik nog dagen geduld moet hebben omdat zijzelf en de TNT druk zijn.... ja zeg, ik koop er niet voor niets! Wat een reactie! En nog geeneens een datum waarop ik de bestelling nu wel kan verwachten! Niet kopen hier dus.

26 lipca 2018
Oceniono na 1 z 5

Bestelling defect geleverd, zelf opdraaien voor kosten & verzendkosten.

Bestelling defect geleverd, zelf opdraaien voor kosten & verzendkosten.

Online een aantal producten besteld bij ikkooponline, na lange tijd werd dit geleverd echter de verkeerde producten en een defect product (tuinslang). De verzendkosten waren al bijzonder hoog, vervolgens dienen we zelf nog op te draaien voor de kosten om het product retour te sturen omdat deze defect is en als kers op de taart geeft ikkooponline aan dat het product nooit is aangekomen (terwijl de track en trace dit wel degelijk aangeeft).

De kosten van zowel de bestelling als van de verzendkosten worden op deze manier door onze neus geboord en meneer gaat er met de centen vandoor.

23 maja 2018
Oceniono na 2 z 5

Na 19 dagen nog niets ontvangen/ zeer beperkte communicatie

Ik heb 2 weken voor Pasen een bestelling gedaan met de belofte dat hij de volgende dag geleverd zou worden (voor 15;00u besteld, volgende dag geleverd) Na 1 week contact opgenomen en na 1,5 week kreeg ik te horen dat het ivm Pasen vertraagd was (echter was Pasen 2 weken later dan de besteldatum). Na Pasen wederom contact opgenomen maar er komen alleen geautomatiseerde antwoorden. Op mijn vragen wordt niet ingegaan. Inmiddels is de bestelling door hen geannuleerd en zijn we 19 dagen verder. Een slechte manier van zaken doen en hun beloftes kunnen ze niet nakomen. Contact opnemen kan alleen per mail en ze reageren wel binnen 48 uur maar de manier waarop slaat kant nog wal. Ik raad deze website absoluut niet aan.

6 kwietnia 2018

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej