Banner for IGO Profil

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Kundevennlige kundeveiledere, trygg og god prosess fra bestilling av vareprøver, via bestillingssystem og digital trykkprøve til mottak av varer. Dette er en aktør som framstår som meget seriøs, s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi kjøpte noen TrackWay backpack sekker, i tillegg til RecycleNote-M notebook skriveblokker. Veldig fine produkter til en fordelaktig pris. Levering ihht avtale. Alt i alt er vi veldig fornøyd med IGO... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi kan trygt anbefale IGO profil. De har god service og leverer etter avtale. Vi har brukt Stian som vår kontaktperson og han leverer ypperlig service hver eneste gang. Det eneste vi kan utsette på fi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bestillingen gikk ikke som planlagt. Brukte "chat" kanalen for å avklare noe etter bestillingen var gjort, men da ble bestillingen kansellert av vedkommende hos dere uten mitt samtykke. Dette oppdaget... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami promocyjnymi
  2. Dostawca gadżetów reklamowych

Napisane przez firmę

Hos oss i IGO Profil er vi eksperter på reklameprodukter med trykk! Etter 80 år i bransjen er vi fortsatt overbeviste om at firmagaver og reklameprodukter med trykk er en av de beste måtene å styrke merkevarekjennskap på, og vi forstår ""the power of giving"". Vi anbefaler ikke bare andre å gi noe for å styrke relasjoner, vi liker også å gi noe selv. Dette er vi bla. veldig bevisste på i vår CSR- politikk. For deg som kunde, er du alltid garantert et bredt sortiment, der du kan finne en firmagave til enhver anledning. Det er vår misjon å sikre at det er enkelt å eksponere seg ved hjelp av reklameprodukter, og trenger du hjelp til å finne det rette produktet, er det bare å si ifra. Teamet vårt sitter klar til å guide deg gjennom prosessen trinn for trinn. Vi setter høy standard for servicenivået vårt, akkurat som vi gjør ved valget av produkter i sortimentet og kvalitet av trykket. Lurer du på noe? Vi kan hjelpe deg via chat, e-post eller på telefon!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Tusen takk for en gratis vareprøve…

Tusen takk for en gratis vareprøve av Car Dokumentmappe. Har lett overalt uten å lykkes (Privat person.) men heldigvis fant jeg et sted der det var mulig å skaffe en som ikke kun er til firma. Er veldig takknemlig for at det er mulig med vareprøver av diverse gjenstander.

16 lutego 2023

Hei Marius

Takk for den positive anmeldelsen!

Vi ville ikke eksistere uten kunder som deg, så det varmer i hjertene våre når vi får positive tilbakemeldinger som denne.

Rask tilbakemelding og levering

Rask tilbakemelding og levering i henhold til forespeilet tidspunkt.
Brodering på forkle veldig fint gjort.

21 grudnia 2022

Hei Grethe

Fornøyd med kulepennene

Vi likte utseende.
og pennene .

14 grudnia 2022

Tusen takk for din tilbakemelding!

Vi setter pris på den fine kommentaren, fordi det hjelper andre kunder med å forstå hva vi kan tilby.

ALT VAR OK

ALT VAR OK, vi er fornøyd

30 listopada 2022

Hei Dan

alt fint

Alt levert i henhold til avtale og pris

19 grudnia 2022

Oceniono na 5 z 5

jeg fikk sendt feil pakke

jeg fikk sendt feil pakke . dere var flink og ordnet opp med en gang .veldig bra

13 grudnia 2022

Hei Jonny
Takk fordi du tok deg tid til å skrive!

Dine kommentarer betyr mye for oss, og vi evaluerer ordreprosessen vår hver gang vi får tilbakemeldinger fra kundene våre.

Ha en fortsatt fin dag!

Oceniono na 5 z 5

Kjapp respons både på forespørsel

Kjapp respons både på forespørsel, utformingen av logo og levering

18 października 2022

Hei Glenn

Seriøs aktør

Dette er en aktør som framstår som meget seriøs, som formidler gode produkter.
Prosessen med å bestille varer med logoprint er enkel, lettforståelig og med god oppfølging underveis.
Imponerende kjapp levering på bestilte varer.

24 października 2022

Hei Lars

Oceniono na 5 z 5

Pennene vi hadde bestilt til bedriften…

Pennene vi hadde bestilt til bedriften vår kom fortere enn antatt!

21 października 2022

Oceniono na 1 z 5

Masse rot og lite kontroll

Har bestilt flere ganger herfra, og hver gang er det masse rot. Man får lagt inn bestilling men får først beskjed etter at ordren er bekreftet og betalt at de ikke har varene på lager likevel, og man må vente leeeeenge. Ene omgangen ventet jeg i 6 måneder før varene kom, og da kom ikke alt. Resten av varene kom aldri og de kansellerte til slutt ordren. Nå skulle vi bestille igjen og fikk bekreftet både på nettsiden og via epost at de har varene inne, og tilsendt faktura. Men det viser seg igjen at de ikke har varene på lager likevel. De ser ikke ut til å ha kontroll på at det de selger er varer de kan levere.

31 października 2022
Opinia niezależna

Hei Iselin,

Takk for anmeldelsen. Vi bruker alle tilbakemeldinger til å evaluere både prosesser, sortiment og servicenivå.

Vi beklager at du ikke er fornøyd med ordreprosessen når du bestiller tekstil fra oss. Dessverre opplever vi utfordringer med lagerbeholdningen fra leverandøren av akkurat disse produktene, og vi kan se at vi også har informert om at produktene først er på lager senere på året.
Vi bestreber oss på å gi så tydelig kommunikasjon rundt lagerstatus vi kan og også anbefale andre produkter eller modeller når vi opplever utfordringer. Men når det er sagt vil vi selvfølgelig bruke tilbakemeldingen din til å evalurere fremtidig utvalg av produkter og kommunikasjon.

Hvis du fortsatt føler at noe er uklart, er du hjertelig velkommen til å kontakte salgsavdelingen vår direkte.

Team IGO

Rask og god service

28 października 2022

Oceniono na 3 z 5

God service, men transport tok en uke.

10 października 2022

Hei Arnt,

Takk for anmeldelsen. Vi bruker alle tilbakemeldinger til å evaluere og optimere vårt servicenivå.

Fordi vi handler med alle de største leverandørene innen reklameartikler og firmagaver i Europa, blir bestillingene også sendt fra forskjellige destinasjoner og med variabel leveringstid. Vi vil undersøke om vi kan gjøre mer for å være tydeligere om leveringstider fremover.

Team IGO

God og rask service

Rask respons på forespørsel og bestilling av prøve, og dialog under veis i bestillingsprosessen. Rask levering.

19 września 2022

Hei Tone

Hyggelig mottatt

Hyggelig mottatt - tilpasningsdyktige - topp service.

8 września 2022

Styr unna

Helt elendig kundeservice. Virker ikke som de har kontroll på ting. Har bestillt varer som jeg aldri har fått, og dette har blitt gitt beskjed om 1,5 mnd etter bestilling t de ikke kunne leveres. Itillegg har de klart å levere feil farge på logo, til tross for at de klarte å sende meg trykkprøve sikkert 10-15ganger før de klarte å få dette riktig - til tross for det var det ikke riktig da det ble levert - generelt skikkelig dårlig. Styr unna.

6 września 2022
Opinia niezależna

Hei Camilla

Vi synes det er synd å høre at du ikke var helt fornøyd. Vi kontakter deg i løpet av en arbeidsdag for å se om vi kan finne en løsning sammen.

Takk for din anmeldelse!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å vurdere din opplevelse av å handle med oss.

Vi ønsker deg en super dag!

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service og dårlig kvalitet

Dårlig service og dårlig kvalitet. Ikke mulig å stoppe eller endre en bestilling som ble gjort ved et feiltrykk, under 30 sekunder etter det var gjort. Den var vistnok sendt til fabrikken i Nederland allerede.

Når varen kom så var kvaliteten så dårlig at den måtte kastes. Skulle vært premier i en uformell firmakonkurranse.

5 września 2022

Hei Henrik,

Takk for tilbakemeldingen. Vi buker all feedback vi får til å evaluere servicenivå og kvaliteten av kommunikasjonen med kundene våre.

Det er trist å høre at du ikke er fornøyd, og vi har kikket igjennom historikken sammen med teamet vårt. Jeg ser at du kontakter oss kort tid etter dere har godkjent trykkprøven med ønske om en endring, og at vår kollega gjør oppmerksom på at trykket allerede er godkjent og sendt over til leverandøren og produksjonen. Som vi også gjør oppmerksom på når man åpner lenken med trykkprøven; "Når du har godkjent den digitale trykkprøven planlegger vi produksjonen og sender deg bekreftelse med avsendelsesdato. Vær oppmerksom på at vi ikke har mulighet for å endre designet når den digitale trykkprøven er godkjent.". Det er ikke fordi vi ikke ønsker å hjelpe, men ordren har allerede forlatt vårt bord.

Ift. kvaliteten på produktet, må du veldig gjerne sende oss en mail med flere detaljer og gjerne en video/ bilder der dette fremgår så vi kan ta det videre med leverandøren.

Igjen, takk for tilbakemeldingen, vi håper vi finner en god løsning på reklamasjonen på produktet.

Freja Jakobsen
Team leader Sales IGO

Hyggelig og rimelig

Rask, hyggelig og gode produkter. Rimelige priser. Det trekker litt ned at når vi som gjentakende (småskala) kunde spør om tilbud på profileringsartikler, har tilbudet høyere pris enn om vi legger inn varene selv på nettbutikken. En annen ting er at svært mange produkter i nettbutikken er utsolgt.
Men greie priser, god service og rask levering.

3 września 2022

Takk for din anmeldelse!

Din tilbakemelding er med til å gjøre servicen vår enda bedre, og vi evaluerer servicenivået vårt etter hver anmeldelse vi får.

Vi ser frem til å handle med deg igjen snart!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej