Oceniono na 5 z 5

Oplevede rigtig god service da jeg først var kommet til at bestille forkert størrelse. Fik hurtigt byttet til den rigtige og er så tilfreds med kvaliteten 👌

Oceniono na 5 z 5

Jeg er helt blown away af kvaliteten på tøjet og hurtigheden på forsendelsen samtidig med at deres support er nogle af de venligeste og mest profesionelle jeg har mødt 5/5 oplevelse vil købe igen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte den hvide fodboldtrøje på forudbetaling og har nu ventet 2 uger mere end de lovede 4-6 ugers levering. Jeg har forsøgt at kontakte jer på mail og igennem både iglos egen Instagram og Mads... Zobacz więcej

3,2

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

😡😡😡😡

Har bestilt noget hos dem den 3/2 stadig ikke leveret men har trukket pengene. Intet svar når man henvender sig i deres kundeservice
Totalt latterlig service og kæmpe snyd

20 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg er helt blown away af min oplevelse…

Jeg er helt blown away af min oplevelse med Iglo som tøjmærke! For det første kom leveringen utrolig hurtigt – jeg modtog mine varer allerede efter få dage, hvilket er imponerende i disse tider. Det viser virkelig, at de prioriterer deres kunder.

Kvaliteten af tøjet er simpelthen i en klasse for sig. Stoffet er blødt, og holdbart og føles virkelig luksuriøst. Det er tydeligt, at Iglo sætter en ære i at levere tøj, der ikke kun ser godt ud, men også holder i lang tid. Jeg har både købt basics og mere statement-pieces, og alt er lige perfekt.

5 lutego 2025

W brand

W brand, W management og W kvalitet. Sindssyg god service og kvaliteten er over alt forventning. Kan kun anbefale!

5 lutego 2025

IGLO!

Et fantastisk tøjmærke med høj kvalitet, stilfuldt design og god komfort. Materialerne er lækre og holdbare, og kundeservicen er i top. Kan varmt anbefales!

3 lutego 2025

W Iglo

W Iglo!

Super glad for mine t-shirts og hoodie!
Eazyyyyy 🥇
Super kval, tak!

1 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

hej jeg har vandt en giveawey i sommers…

hej jeg har vandt en giveawey i sommers på et sæt tøj der går 4 månder og der sker ingen ting så skriver jeg til ham og han svare ikke og da der er gået en uge skriver min mor på instagram og så svare han efter 2 sekunder med at min mor skrev det er dårlig stil og det er 2 gang min mor skriver og anden gang at hun har kontaktet politiet så siger han jeg får to houdies og et gavekort på 1000 og han siger det er fordi der er fejl med dem der producere tøjet og alt muligt og så sender han så de to houdies og jeg modtager dem og jeg har ville bruge mit gavekort 4 gange og han laver dem så de kun virker i 2 timer så jeg ikke kan bruge det og så siger han jeg kan få en hue og og en zip up houdie men han har ikke svaret i en god uge nu.

14 stycznia 2025

Har bestilt 2 t-shirts den 16 december

Har bestilt 2 t-shirts den 16 december. Har kun fået en ordrebekræftelse efter en uge blev jeg lidt skeptisk og skrev til ham. Han svarede på 2 timer at det var sket en fejl og at jeg kunne få en anden tshirt. Hvor jeg så skriver ja. Efter den ene mail han sendte har han ikke svaret på nogen af de andre mails har skrevet på hans insta både private og iglo profilen uden svar. Virkelig dårlig kundeservice.

16 grudnia 2024

Største scam!!

Skrev til Mads’ om at købe en trøje. Jeg sendte pengene afsted og har ikke modtaget trøjen. Nu svare han heller ik på dm’s og det er snart 1 måned siden jeg bestilte trøjen.

23 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Decideret scam og intet svar

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Iglo. Efter at have købt 2 items fra restlager og ventet i nu 17 dage, har jeg stadig ikke modtaget min bestilling, og ejeren er stoppet med at svare på mine beskeder. Det virker, som om de ignorerer henvendelser fra deres kunder, hvilket giver indtryk af en manglende professionalisme og ligegyldighed over for kunderne.

Jeg kan desværre ikke anbefale Iglo til andre, hvis dette er den måde, de behandler deres kunder på.

Håber de forbedrer deres kundeservice og kommunikation, men indtil da, vil jeg anbefale at handle et andet sted.

8 listopada 2024

Mega uprofessionelt

Mega uprofessionelt.

Ekstrem dårlig kunde service.

Jeg brugte et gave kort jeg havde på 1000,-

Jeg har aldrig fået en odrer bekræftelse eller nogen svar på min mail jeg sendte til dem. Har skrevet flere gange på sociale medier, med aldrif ingen svar.

Gavekortet står der at jeg har opbrugt alle pengene, selv om jeg intet har modtaget.

11 lipca 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej