He didn't reply to my message even…
He didn't reply to my message even though I had completed the payment and had a lot of money. Be careful, he is a CHEAT.
Nadie se da cuenta que las dos fotos que ponen valoraciones positivas, son de un futbolista de España y de una actriz Mexicana? huele a estafa
Best Service, iCloud Account Removed from iPhone XR AT&T
Increible, a pesar de todo lo que dijeron pude liberar mi iphone x de icloud y lo puedo usar como nuevo, tardo un poco pero lo hicieron, felicitaciones por este sitio web ojala hubiera algo mas barato
i completed payments to ifastunlock service but both of my 2 orders never completed after 17 working days.paypal tried to contact with the seller but never got an answer till the last day that paypal refund me.people be careful.
mefiez vous de ce site, c'est un escroc plutôt un grand escroc
My iPhone 6 has been unlocked in some hours after order, very trustable
Pagué 77€ por liberar un iphone 4S que no solo no liberaron si no que no me devolvieron el dinero. Es una estafa.
i have my iPhone unlocked, very good service, fast and reliable
Kan kun på det kraftigste advare folk mod, at benytte dette firma til oplåsning af deres Iphone.
Bestilte Unlock af 2 mobiler der var låst til Telenor, hørte ikke noget, skrev så til dem og fik af vide, at pga. en fejl i deres system
var min unlock ikke gået igennem men det var rettet nu, og jeg skulle afvente de næste timer.
Der skete stadig ikke noget, og ca. én uge efter jeg bestilte fik jeg mail omkring, at mit IMEI nummer desværre ikke fandtes i databasen for den udbyder jeg har valgt, samme identiske mail fik både min kæreste og jeg.
Bestilte unlock hos et dansk website, og min mobil var åbnet i løbet af ét døgn, så kan kun advare folk mod, at komme i klørene på disse fuskere selvom hjemmesiden ser rigtig professionel ud.
Jeg fik dog pengene tilbage af min bank, så alt endte lykkeligt...