Jeg blev hurtig betjent på en bestil…
Jeg blev hurtig betjent på en bestil vare, der ikke var vedhæftet min ordre, som jeg kunne få med gratis på min ordre. Blev venligt betjent via mail og havde den i indbakke under en halv time🙏🏼🙏🏼
"Jeg keder mig, hvad skal vi lave?" Svaret er her. IDÉ-oplukkeren er 75 skærmfri ideer til dine børn. Helt simple som ‘bygge hule’, ‘bamse-MGP’ og ‘høre lydbog’. Fantastiske til ulvetimen, på en rolig søndag, til legeaftalen, til sceneskiftet eller måske til jeres næste ferie? Forside på kortene har en letforståelig illustration, og en bagside med en iscenesættende kickstarter til legen. Inddelt i faner: leg, krea, sport/spil, lyd/læring, udendørs og mine ideer, der har 5 tomme kort, som kan udfyldes med jeres egne bedste ideer.
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super god idé! Rigtig godt produkt som sætter gang i legen og fantasien til forskellige lege. Det fungerer rigtig godt med de forskellige kategorier. Hurtig levering og stor anbefaling herfra
Ideoplukkeren er genial til “jeg keder mig”-problematikker med børnene. Mine drenge (5 og 8 år) tog æsken i brug med det samme, og havde nærmest ikke tid til aftensmad fordi de pludselig havde så mange lege det skulle nå. Kæmpe anbefaling herfra!
Kundeservice er også helt i top - min pakke var blevet beskadiget under fragt og der er allerede en ny på vej. Super oplevelse. 😊😊👌
Hurtig levering og rigtig god kundeservice. Mega fedt produkt!
Kortene er i supergod kvalitet og børnene er vilde med dem. Stor anbefaling herfra 🙂
Helt fin :-) men jeg forstår alders trinnet nu og vores børn er lige lidt for små :-). Mange af legene lavede vi dog allerede :-/ men det er fedt med ekstra ideerne til de samme lege :-)
Hurtig forsendelse og fedt produkt, allerede taget i brug🙌🏼

Odpowiedź od IDÉ-oplukkeren
Fantastisk service! Hurtigt svar og utrolig hjælpsom og forstående overfor mig som kunde.

Odpowiedź od IDÉ-oplukkeren