Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Det har været en fornøjelse at arbejde med Kevin, og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger. Kevin er en ekstremt dygtig og dedikeret videoproducent, som formår at omsætte en idé til et færdigt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem perfekt oplevelse- fra aftalen hvordan det skal filmes til mødetiden og arbejdsindsatsen uden at kigge på timer - tak for professionel hjælp og livlige videoer som vi vil have det. Vil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi arbejdede sammen to dage i træk på et virkeligt intens film projekt hvor vi skuespillere og profesionelle stunt folk lavede kampkoreografier og kampscener. Kevin var både venlig og professionel. Vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kevin var ekstremt dygtig og havde et virkelig godt overblik over, hvordan hele produktionen skulle fungere fra start til slut. Han forstod hurtigt visionen og eksekverede den perfekt. Samtidig levere... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Producent filmowy
  2. Produkcja filmowa
  3. Agencja marketingu i mediów
  4. Fotograf

Napisane przez firmę

Identiah is a Copenhagen based creative production company specializing in cinematic video and photography. We work with brands and individuals to translate their vision into strong, authentic visual stories through thoughtful planning, creative direction, and high quality execution.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Dygtigt fotograf

Dygtigt fotograf! Skarpe billeder fra min kamp fra assouik fight night🔥

15 października 2022

Odpowiedź od Identiah

Tusind tak for de pæne ord, Mikkel!

Fedt at høre, at billederne fra kampen ramte rigtigt. Tak for tilliden, og jeg håber, vi får mulighed for at arbejde sammen igen 🔥

Venlig hilsen

Oceniono na 5 z 5

Identiah kan varmt anbefales!

Jeg selv, og hele PRJKT Records, har haft fornøjelsen af at samarbejde med Kevin. Super fyr, der har øje for fede shots og kreative ideer. Hans udstyr er der ikke at sætte en finger på - ligesom hans redigeringsevner på billeder og video også sidder i skabet.
Jeg kan anbefale ham til alle, som mangler et kreativt og intelligent hovede, til at visualisere deres vision.

Som sidenote, er der også plads til hyggen i samarbejde med Identiah. Han tog sågar med PRJKT Records i studie, hvor der blev spillet LoL i flere timer 😄

1 lipca 2022

Odpowiedź od Identiah

Tusind tak for den virkelig fede og personlige anmeldelse!

Det betyder meget at høre, at både det kreative, det tekniske og samarbejdet sad lige i skabet for jer. Jeg satte stor pris på energien og tilliden fra hele PRJKT Records, og det var en fornøjelse at være en del af jeres univers. Og ja, hyggen tæller også 😄

Tak for anbefalingen. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen igen!

Venlig hilsen

Oceniono na 5 z 5

Den bedste fotograf/videograf i…

Den bedste fotograf/videograf i branchen! Jeg har booket Identia flere gange og har kun fået de bedste resultater. Det er svært at finde en som kan tilpasse ens ønsker perfekt, men Identiah laver et super godt arbejde hver gang og laver præcis det jeg ønsker. Kan klart anbefales😍

24 stycznia 2022

Photos from my fight

He was a photographer at a fighting event were I was fighting. He got some great photos from all the fights that were and I am very happy with the photos he got on me.

15 października 2022

Odpowiedź od Identiah

Thank you for the review, Noak!

I’m really glad to hear you’re happy with the photos from your fight. It was a great event with a lot of strong moments, and I’m happy those came through in the images. Thanks for the trust, and I hope we get to work together again in the future.

Best regards

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej