Zdecydowana strata czasu, jeśli przegrywasz ok po wygranej i próbie wypłaty weryfikacja i kilkanaście maili utrudnianie ponieważ nie podoba im się zrzut ekranu a próby dowiedzenia się jaki ten zrzut m... Zobacz więcej
Bardzo złe doświadczenia z kasynem. Przez trzy tygodnie mimo wysłania wszystkich wymaganych dokumentów nie chcą zweryfikować a dla przykładu czego wymagają wysyłają zrzuty ekranu z Jetona z 2021 r c... Zobacz więcej
Świetnie kasyno, strona internetowa jest bardzo wygodnie i czytelnie zrobiona przez co poruszanie się po niej i szukanie ulubionej gry zajęło mi dosłownie chwilę. Bonusy od depozytu bardzo liczne i at... Zobacz więcej
Swietne kasyno,rejestracja przebiega szybko, łatwo i bez zbędnych komplikacji. Prosty i przyjemny dla oka każdy zakątek kasyna z ogromnym wyborem najlepszych slotów od wielu producentów. Oprócz dużej... Zobacz więcej
Musisz wiedzieć
Bardzo wspaniałe kasyno szybkie wpłaty…
Bardzo wspaniałe kasyno szybkie wpłaty i wypłaty
Dobre kasyno internetowe
Dobre kasyno internetowe. Gorąco polecam wszystkim.
Good casino Good games 5👍
Super kasyno i bardzo dużo slotów do…
Super kasyno i bardzo dużo slotów do wyboru.
Bardzo dobre i konkretne kasyno :)…
Bardzo dobre i konkretne kasyno :) Warto często tu zaglądać i grać w wiele ciekawych gier :) polecam
jedna z lepszych usług oferująca…
jedna z lepszych usług oferująca większość providerowi promocji
Doskonale kasyno ICebet
Doskonale kasyno, chciałbym coś więcej opisać ale muszę się bardziej zagłębić
CASINO WITH MANY COOL PROMO AND ALL…
CASINO WITH MANY COOL PROMO AND ALL BEST PROVIDERS.
Chyba jedno z lepszych kasyn pod względem prostej i przejrzystej stronki oraz super pomoc od supportu , dużo gier więc napewno każdy znajdzie coś dla siebie , zostawiam 5 gwiazdek .
Polecam gorącą 👍
Icebet. Wszystko w porządku
Wszystko w porządku. Kasynko godne uwagi.
Polecam wszystkim to kasyno
Mega fajne gry
Its very very good Casino
Kasyno bardzo dobre
Kasyno bardzo dobre . Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jak dla mnie jest na plus . Wszystko tak jak powinno być . Polecam wszystkim osoba i zapraszam na ICEBET!!🙃
Icebet najlepsze kasyno
Najlepsze kasynko w którym założyłem konto, zachęcam wszystkich, godne polecenia 100%
Icebet to jedno z lepszych kasyn na…
Icebet to jedno z lepszych kasyn na rynku ! Posiada wiele bonusów których nie ma na innych kasynach. Polecam icebet :) wspaniala obsługa klienta oraz szybkie metody wypłaty
Wybrałam to kasyno ponieważ jest duży…
Wybrałam to kasyno ponieważ jest duży wybór gier. Każdy znajdzie coś dla siebie. Są też bonusy bez wpłaty jak i po wpłacie
Super kasyno duży wybór gier ładna…
Super kasyno duży wybór gier ładna przejrzysta strona duży wybór wpłat i wypłat. Przyjemna obsługa bardzo polecam to kasyno! 10/10
Ładna przejrzysta strona dobrej jakości…
Ładna przejrzysta strona dobrej jakości kasyno, dużo metod płatności, wszystko wizualnie bardzo przyjemne. Duża ilość slotów. Poelcam
Polecam kasyno
Polecam kasyno. Wygodne metody deposit. Dużo dostawców gier. Przejrzysta steona 🙃