Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super fijne winkel met een mooie unieke Ibiza stijl kledingcollectie. De kwaliteit is goed, levering snel en de service vriendelijk. Je voelt echt de Ibiza vibes, zowel online als in de winkel. Zeker... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vandaag in de winkel in Den Bosch geweest en super geholpen door Kiki en Natasja. Geven goed advies, zeggen eerlijk als iets niet staat en zijn super vriendelijk. Ik ben met 2 volle tassen de winkel u... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Je moet zo van de stijl houden om Ibiza mode.nl te kunnen waarderen. Ik hou van de Ibiza/Boho/Bohemian style. Ten eerste; durft Ibiza mode hun kleding te presenteren met modellen die maat 42 of zel... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Het was veel te groot en ik moest de retourzending zelf betalen ,dus nu geld betaald om niks te hebben ,wou iets speciaals maar heb nu spijt van mijn bestelling

Informacje dotyczące firmy

1. Zakupy i moda

Napisane przez firmę

Wij zijn Ibizamode.nl, beter bekend als ibzmode. In 2012 is ibizamode gestart door broer & zus die Ibiza wel zagen zitten als ultiem eiland om werk en plezier te combineren. Met 2 lege koffers naar Ibiza, zonder vooropgezet plan, maar met een missie! Wij gaan dit eiland óns eiland maken en alles wat we leuk vinden naar Nederland halen. Zo werd de mode van Ibiza van iedereen! Lees meer over ons... https://www.ibizamode.nl/nl/service/about/ LET OP!!! Wij zijn NIET Ibiza-Zomermode! Die website is namelijk onbetrouwbaar en geeft onze mooie en betrouwbare website een slechte naam. Wij zijn helaas ook slachtoffer geworden van deze website, die met hoge kortingen en door te zeggen dat ze gaan stoppen, onze klanten verleidt tot een order. Klanten krijgen vervolgens hun order niet, of deels en als ze al wat ontvangen, is het van zeer slechte kwaliteit en is de order niet retour te sturen. Wij hebben dan ook aangifte gedaan van deze website. Wil je ons helpen deze oplichters aan te pakken en andere klanten te behoeden voor oplichting? Verwijder dan alsjeblieft deze slechte recensie bij ibzmode.nl en zet je recensie bij de website waar deze hoort, namelijk Ibiza-Zomermode.nl: https://nl.trustpilot.com/evaluate/ibiza-zomermode.nl?stars=1 Mochten er wel echt klachten zijn over ibzmode.nl dan aub mailen naar: info@ibzmode.nl. Dan lossen wij het graag voor u op! Liefs ibzmode

Dane kontaktowe

Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Ten eerste is het een hele leuke…

Ten eerste is het een hele leuke webshop met heel veel leuke kleding
De bestellingen heb je snel binnen. Bij mij was er wat verkeerd gegaan met de bestelling. Contact gehad met de klantenservice en heel netjes opgelost. Ik ga er zeker meer bestellen

1 lutego 2026

Hi Esther,

Oceniono na 3 z 5

Leuke blouse

Leuke blouse, er zit alleen een gaatje onder een van de armen. Gelukkig in de naden, dus naald en draad erbij pakken.

29 stycznia 2026

Hi 'Ibiza-Lover',

Dank voor de review.

Laat het ons een volgende keer graag even per mail weten als er een defect is aan de kleding. Dan lossen we dit graag voor je op.

Oceniono na 3 z 5

Veel te klein maten klopen niet

Wel goed contact over het probleem alleen jammer dat de maat niet over een komt valt veel kleiner uit

14 stycznia 2026

Hi Esther,

Super bedankt voor je review.

Wat jammer dat je een minder goede ervaring hebt gehad met betrekking tot de maat van onze kleding. Het kan een enkele keer eens voorkomen dat er mogelijke een kaartje aan het kledingstuk zit met de verkeerde maat erop. Mogelijk was dit de oorzaak.

Voor een volgende keer zou je ook altijd eens bij de omschrijving van het artikel in onze webshop kunnen kijken naar de afmetingen per maat. Deze kun je dan vergelijken met je eigen kleding zodat je vrijwel zeker weet dan de maten kloppen van je bestelde items.

Oceniono na 5 z 5

Zeer vriendelijk ontvangen in de winkel…

Zeer vriendelijk ontvangen in de winkel in den Bosch

22 stycznia 2026

Hi 'Ibiza-Lover',

Snel ontvangen

Snel ontvangen. En jurk was van goede kwaliteit. Blij mee.

16 stycznia 2026

Hi Rene,

Topp

Levering altijd super snel en bij vragen altijd snel antwoord

24 stycznia 2026

Hi Elly,

Oceniono na 5 z 5

Wat een top webshop & winkel!

Wat een top webshop & winkel!
Bestelling was vlot geplaatst. Helaas bleek het niet de juiste maat, stapte de winkel binnen in Delft en werd super vriendelijk geholpen. Gratis retour en nieuwe maat kunnen bestellen. Uiteraard nog een rondje door de winkel gedaan en leuke, unieke items kunnen scoren. Met een gevulde tas naar huis. Echt een aanrader!! 🤩

16 stycznia 2026

Hi Claire,

Mooie kleding.

Mooie kleding. Snel geleverd. Was alleen verbaasd dat ik bij retourneren 6.95 moest betalen. Daarom bestel ik er niet meer.

22 stycznia 2026

Hi Monique,

Super bedankt voor je mooie review.

Als je iets retourneert zonder dat er een defect aan is of verkeerd geleverd dat betaal je inderdaad zelf de verzendkosten.

Nu is het ook wel zo dat als er een volledige bestelling wordt teruggestuurd dat je de verzendkosten van de aanvankelijke levering aan je worden terugbetaald.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. We helpen je graag verder.

Bisher keine Erstattung der Retoure

Ware ist nachweislich Retoure an den Shop gegangen. Aber bisher erfolgte keine Erstattung oder Reaktion des Verkäufers. Es musste sogar ein Fall über Paypal eröffnet werden. Ich würde dort nicht mehr bestellen.

7 stycznia 2026

Hallo Bo,

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Es tut uns leid zu lesen, dass du keine guten Erfahrungen mit der Rücksendung deines Kaufs gemacht hast. Das ist sicherlich nicht beabsichtigt. Wir entschuldigen uns aufrichtig dafür.

Könntest du uns bitte per E-Mail (info@ibzmode.nl) die genaue Bestellnummer mitteilen, damit wir überprüfen können, wo genau der Fehler liegt?

Wir werden das Problem auf jeden Fall für dich lösen.

Viele Grüße,

Goeie eerste ervaring!

Dit was mijn eerste bestelling bij Ibizamode. Wat een leuke kleding! Bestelproces was makkelijk en de communicatie en verzending was snel.
De kleding is mooi en van prima kwaliteit. Hier ga ik zeker vaker bestellen 😍

15 stycznia 2026

Hi Marieke,

Oceniono na 5 z 5

De kleding is precies zoals op de…

De kleding is precies zoals op de website. Goed materiaal en supersnelle verzending.

15 stycznia 2026

Hi Adolf,

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering spelled levering correct.en fijn…

Heel snelle levering correct.en fijn compact ingepakt

13 stycznia 2026

Hi Christel,

Oceniono na 5 z 5

Dit is een hele gezellige website

Dit is een hele gezellige website, ik bestel hier graag iets. Leveren netjes op tijd. Zou wel leuk zijn als er een bedankbrief bij zou zitten, dat maakt het net iets persoonlijker.

4 stycznia 2026

Hi Marie-Anne,

Hier doen we het voor.

Betreft de bedankbrief gaan we zeker eens intern bespreken wat de mogelijkheden hierin kunnen zijn omdat onze voorraden namelijk vanuit een groot extern logistiek centrum worden verstuurd en niet vanuit ons eigen hoofdkantoor waarbij dit soort zaken vaak een stuk gemakkelijker zijn.

Prima

Product was snel binnen en voldeed volledig aan de verwachting, mooie stevige kwaliteit van stof.

7 stycznia 2026

Hi Miranda,

Oceniono na 5 z 5

Goede service en mooie kleding en mooie…

Goede service en mooie kleding en mooie prijzen

11 stycznia 2026

Hi Rene,

Snelle levering ondanks feestdagen

Snelle levering ondanks feestdagen. Godde kwaliteit kleding. Mooi afgewerkt.

30 grudnia 2025

Hi Ine,

Oceniono na 1 z 5

Een trui besteld hier ,maar na 3x…

Een trui besteld hier ,maar na 3x wassen (laatste keer zelfs met wasparfum) nog steeds een vreselijk chemische geur waardoor dragen niet te doen is. Vraag me af wat er voor chemische behandeling aan vooraf gaat.

3 grudnia 2025

Hi Claudia,

Dank voor je review.

Wat ontzettend jammer om te lezen dat je geen goede ervaring hebt gehad met de kwaliteit van onze kleding. Dit is zeker niet de bedoeling. Onze welgestelde excuses hiervoor.

Laat het een volgende ons zeker even per mail weten zodat we je een gepaste oplossing kunnen bieden.

Oceniono na 5 z 5

Leuke artikelen en het geld waard

Leuke artikelen en zeker met de kortingscode leuk betaalbaar. Erg blij met mijn heerlijke joggingbroek en trui. Al met veel plezier gedragen

14 grudnia 2025

Hi José,

Oceniono na 5 z 5

Ze hebben hele leuke kleding

Ze hebben hele leuke kleding.
Mooie site. En wat ik ook belangrijk vind, je krijgt het heel snel thuis gestuurd. Het is mijn favoriete site...

27 grudnia 2025

Hi Annette,

Zeer tevreden

Netjes alles op tijd na bestelling.
Volgende dag ontvangen!!

25 grudnia 2025

Hi Hennie,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej