Super fijne winkel met een mooie unieke Ibiza stijl kledingcollectie. De kwaliteit is goed, levering snel en de service vriendelijk. Je voelt echt de Ibiza vibes, zowel online als in de winkel. Zeker... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vandaag in de winkel in Den Bosch geweest en super geholpen door Kiki en Natasja. Geven goed advies, zeggen eerlijk als iets niet staat en zijn super vriendelijk. Ik ben met 2 volle tassen de winkel u... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Je moet zo van de stijl houden om Ibiza mode.nl te kunnen waarderen. Ik hou van de Ibiza/Boho/Bohemian style. Ten eerste; durft Ibiza mode hun kleding te presenteren met modellen die maat 42 of zel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het was veel te groot en ik moest de retourzending zelf betalen ,dus nu geld betaald om niks te hebben ,wou iets speciaals maar heb nu spijt van mijn bestelling
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij zijn Ibizamode.nl, beter bekend als ibzmode. In 2012 is ibizamode gestart door broer & zus die Ibiza wel zagen zitten als ultiem eiland om werk en plezier te combineren. Met 2 lege koffers naar Ibiza, zonder vooropgezet plan, maar met een missie! Wij gaan dit eiland óns eiland maken en alles wat we leuk vinden naar Nederland halen. Zo werd de mode van Ibiza van iedereen! Lees meer over ons... https://www.ibizamode.nl/nl/service/about/ LET OP!!! Wij zijn NIET Ibiza-Zomermode! Die website is namelijk onbetrouwbaar en geeft onze mooie en betrouwbare website een slechte naam. Wij zijn helaas ook slachtoffer geworden van deze website, die met hoge kortingen en door te zeggen dat ze gaan stoppen, onze klanten verleidt tot een order. Klanten krijgen vervolgens hun order niet, of deels en als ze al wat ontvangen, is het van zeer slechte kwaliteit en is de order niet retour te sturen. Wij hebben dan ook aangifte gedaan van deze website. Wil je ons helpen deze oplichters aan te pakken en andere klanten te behoeden voor oplichting? Verwijder dan alsjeblieft deze slechte recensie bij ibzmode.nl en zet je recensie bij de website waar deze hoort, namelijk Ibiza-Zomermode.nl: https://nl.trustpilot.com/evaluate/ibiza-zomermode.nl?stars=1 Mochten er wel echt klachten zijn over ibzmode.nl dan aub mailen naar: info@ibzmode.nl. Dan lossen wij het graag voor u op! Liefs ibzmode
Dane kontaktowe
Groothandelsweg 13, 2645 EH, Delfgauw, Holandia
- 0031152510721
- info@ibzmode.nl
- ibizamode.nl
Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Ten eerste is het een hele leuke…
Ten eerste is het een hele leuke webshop met heel veel leuke kleding
De bestellingen heb je snel binnen. Bij mij was er wat verkeerd gegaan met de bestelling. Contact gehad met de klantenservice en heel netjes opgelost. Ik ga er zeker meer bestellen

Leuke blouse
Leuke blouse, er zit alleen een gaatje onder een van de armen. Gelukkig in de naden, dus naald en draad erbij pakken.

Odpowiedź od Ibizamode.nl
Veel te klein maten klopen niet
Wel goed contact over het probleem alleen jammer dat de maat niet over een komt valt veel kleiner uit

Odpowiedź od Ibizamode.nl
Zeer vriendelijk ontvangen in de winkel…
Zeer vriendelijk ontvangen in de winkel in den Bosch

Snel ontvangen
Snel ontvangen. En jurk was van goede kwaliteit. Blij mee.

Odpowiedź od Ibizamode.nl
Wat een top webshop & winkel!
Wat een top webshop & winkel!
Bestelling was vlot geplaatst. Helaas bleek het niet de juiste maat, stapte de winkel binnen in Delft en werd super vriendelijk geholpen. Gratis retour en nieuwe maat kunnen bestellen. Uiteraard nog een rondje door de winkel gedaan en leuke, unieke items kunnen scoren. Met een gevulde tas naar huis. Echt een aanrader!! 🤩

Mooie kleding.
Mooie kleding. Snel geleverd. Was alleen verbaasd dat ik bij retourneren 6.95 moest betalen. Daarom bestel ik er niet meer.

Bisher keine Erstattung der Retoure
Ware ist nachweislich Retoure an den Shop gegangen. Aber bisher erfolgte keine Erstattung oder Reaktion des Verkäufers. Es musste sogar ein Fall über Paypal eröffnet werden. Ich würde dort nicht mehr bestellen.

Goeie eerste ervaring!
Dit was mijn eerste bestelling bij Ibizamode. Wat een leuke kleding! Bestelproces was makkelijk en de communicatie en verzending was snel.
De kleding is mooi en van prima kwaliteit. Hier ga ik zeker vaker bestellen 😍

Odpowiedź od Ibizamode.nl
De kleding is precies zoals op de…
De kleding is precies zoals op de website. Goed materiaal en supersnelle verzending.

Odpowiedź od Ibizamode.nl
Snelle levering spelled levering correct.en fijn…
Heel snelle levering correct.en fijn compact ingepakt

Odpowiedź od Ibizamode.nl
Dit is een hele gezellige website
Dit is een hele gezellige website, ik bestel hier graag iets. Leveren netjes op tijd. Zou wel leuk zijn als er een bedankbrief bij zou zitten, dat maakt het net iets persoonlijker.

Prima
Product was snel binnen en voldeed volledig aan de verwachting, mooie stevige kwaliteit van stof.

Odpowiedź od Ibizamode.nl
Goede service en mooie kleding en mooie…
Goede service en mooie kleding en mooie prijzen

Snelle levering ondanks feestdagen
Snelle levering ondanks feestdagen. Godde kwaliteit kleding. Mooi afgewerkt.

Odpowiedź od Ibizamode.nl
Een trui besteld hier ,maar na 3x…
Een trui besteld hier ,maar na 3x wassen (laatste keer zelfs met wasparfum) nog steeds een vreselijk chemische geur waardoor dragen niet te doen is. Vraag me af wat er voor chemische behandeling aan vooraf gaat.

Odpowiedź od Ibizamode.nl
Leuke artikelen en het geld waard
Leuke artikelen en zeker met de kortingscode leuk betaalbaar. Erg blij met mijn heerlijke joggingbroek en trui. Al met veel plezier gedragen

Odpowiedź od Ibizamode.nl
Ze hebben hele leuke kleding
Ze hebben hele leuke kleding.
Mooie site. En wat ik ook belangrijk vind, je krijgt het heel snel thuis gestuurd. Het is mijn favoriete site...

Zeer tevreden
Netjes alles op tijd na bestelling.
Volgende dag ontvangen!!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.