2,8

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

De fortjener ikke en eneste stjerne

Det fortjener ikke en eneste stjerne
Hver gang man ringer så tager de ikke telefonen
Når man lægger sig på briksen bliver lagnet ikke skiftet og der er hård fra tidligere klienter
Alt i alt nul stjerner
Jeg vil absolut ikke anbefale dem til hverken det ene eller det andet behandling!!
Jeg har ikke noget at gøre med jeg er sur og det er kun er sket en gang det er de sidste seks måneder og jeg troede jeg kunne give dem en chance så det kunne blive bedre men finde et andet sted hvis du gerne vil have professionalisme og hygiejne iorden

25 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg havde booket en tid hos I Am Beauty…

Jeg havde booket en tid hos I Am Beauty til neglerens og aftagning af gele på fødderne. Behandlingen endte desværre med at være en ubehagelig og smertefuld oplevelse. Den medarbejder, der udførte behandlingen, filede så voldsomt, at hun kom helt ned til min hud. Jeg gjorde flere gange opmærksom på, at det gjorde ondt, og bad hende stoppe – men det blev ikke respekteret. Hun forsøgte i stedet at skjule skaden.

Trods mine gentagne protester fortsatte hun, og en anden kollega, som blev gjort opmærksom på situationen, påstod blot, at “der ikke var noget at se”. Til sidst blev smerten så voldsom, at jeg måtte afbryde behandlingen før tid.

Jeg gjorde klart, at jeg ikke ville betale for en behandling, der havde påført mig smerte og ubehag – hvilket i første omgang ikke blev accepteret. I stedet begyndte medarbejderen at diskutere med mig og nægtede at kontakte sin chef. Først efter længere diskussion valgte hun modvilligt at acceptere, at jeg ikke skulle betale.

Dette er simpelthen ikke i orden. Kundeservice og respekt for kundens grænser burde være en selvfølge – det var det desværre ikke her. Det var første og absolut sidste gang, jeg sætter mine ben hos I Am Beauty. Jeg håber, at andre tænker sig godt om, inden de vælger at booke en tid hos dem.

5 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse og professionelle behandlinger!

Fantastisk oplevelse og professionelle behandlinger!

Jeg havde en utrolig god oplevelse hos I AM BEAUTY! Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt med en varm og imødekommende atmosfære. Personalet var yderst professionelt og lyttede nøje til mine ønsker og behov. Behandlingen var afslappende, og resultatet oversteg mine forventninger.

Jeg er særligt imponeret over den opmærksomhed, der blev givet til detaljer og den grundige vejledning, jeg modtog både før og efter behandlingen. Jeg følte mig i trygge hænder gennem hele forløbet.

Jeg vil varmt anbefale I AM BEAUTY til alle, der søger en skønhedsklinik med høj standard og exceptionel service!

16 października 2024

SVINDEL!?

Jeg bestilte min varer for 358,- dkk. d. 28 feb. 2017 og har stadig ikke fået varen eller respons fra virksomheden, men pengene selvfølgelig er trukket....

6 marca 2017

Svindel

Har bestilt shampoo og balsam hos siden. Har fået ordrebekræftelse og pengene er trukket. Men varerne er ikke dukket op. Mails besvarer de ikke og opslag på deres Facebook side bliver slettet.
Indsigelse er lavet til banken og næste skridt må blive en politi anmeldelse.
Køb ikke fra denne side - hold jer langt væk.

13 lutego 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej