Jeg blev en smule bekymret da jeg ikke kunne få fat i dem via telefonen, men de var hurtige til at besvare mail og i løbet af et par dage, havde jeg min bestilling i fin stand :) Jeg handler der igen!... Zobacz więcej
Fremragende service. Havde brug for at få den sendt ekstra hurtigt da telefonen var en gave. En time senere var pakken indleveret og kom med GLS dagen efter. Det var lige i skabet.
Vi fik 100% det produkt, som vi købte. Meget venlig og serviceminded kundekontakt til os. Vil bestemt bruge Mobilio/i-repair.dk igen.
Napisane przez firmę
Velkommen til Mobilio (tidligere IRepair)! Vi tilbyder bæredygtige løsninger inden for brugte telefoner og reparationer. Vores dedikerede team fokuserer på genanvendelse og kvalitetsservice for at reducere vores miljømæssige fodaftryk. Hos Mobilio får du ikke kun fremragende reparationer og brugte telefoner til rimelige priser, men også en chance for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Tak fordi du vælger Mobilio– din partner inden for bæredygtig teknologi!
indre ringvej 17 1tv, 7000, Fredericia, Dania
- dardan10990@gmail.com
- i-repair.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Mercedes mobilio are awesome.
Mercedes mobilio are awesome.
I had to avoid a bus on wrong side of the road. I smashed two of my alloys and ruined the tyres too.
Mercedes service was amazing. They came out within 2 hrs and recovered my car back home. Free of charge due to having the car serviced at Mercedes so free breakdown cover. Stay or get with merc. These guys are great.
Car is now at home and I have swapped some more alloys over and its back on the road.
Nothing less than 5* for Mercedes benz recovery. Thank you!!
Fantastisk oplevelse
Vi fik 100% det produkt, som vi købte.
Meget venlig og serviceminded kundekontakt til os.
Vil bestemt bruge Mobilio/i-repair.dk igen.
Jeg kan varmt anbefale I Repair til…
Jeg kan varmt anbefale I Repair til alle, der er på udkig efter en pålidelig og professionel service, især når det kommer til køb af elektroniske enheder. Det har været en virkelig positiv oplevelse, og jeg er meget tilfreds med min nye iPhone.
God service og hurtig forsendelse
En god oplevelse
En god oplevelse, og en god snak om netop det jeg ville købe, og at i fulgte op om jeg havde modtaget pakken, er en god ting.
Varen svarede til beskrivelse og der…
Varen svarede til beskrivelse og der var hurtig levering
God og hurtig service
Nem at komme i kontakt med. Jeg var ude at kigge på et par telefoner og købte en, hvor der var super god service og fair priser. De varmeste anbefalinger herfra.
Hurtige svar og god kvalitet
Hurtige svar på mailen. Og alt modtaget hurtigt. Stand præcist som beskrevet. Alt er godt. Vil handle der igen. Anbefaler til alle!
Super fin hjemmeside
Super fin hjemmeside, med overskuelig bestilling. Hurtig levering og varen lever helt op til forventningen.
Købte en iPhone 12😀
Købte en brugt iPhone 13 pro max og den…
Købte en brugt iPhone 13 pro max og den lever fuldstændig op til forventningerne. Tak til iRepair for en yderst god service.
Super service, bestilte en telefon mandag kl 10:00 og modtog den allerede dagen efter, det hele foregik smertefrit
Varmeste anbefalinger.. ⭐⭐⭐
Hurtigt levering. Super fin telefon... Levede fuldstændig op til forventningerne, og lidt til 👍😉⭐⭐⭐
Lynhurtig service og god betjening!
Lynhurtig service og god betjening.
Han kunne hjælpe mig da uheldet var ude, selvom klokken var 19.30
Kommer gerne igen !
Rigtig god service og hurtig levering
Fremragende service
Lever op til forvetningerne
Nem og hurtig levering. Telefonen virker godt og lever op til forvetningerne.
Søde og hjælpsomme medarbejdere.
Anbefaling herfra
Super fin og troværdig at handle med
Super fin og troværdig at handle med
iPhone fremstod som lovet
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.