Oceniono na 4 z 5

Ingen problemer. Men bilerne kan være lidt en blandet fornøjelse at sætte sig ind i, når de lugter af røg og der ligger Monster-dåser og triller rundt om fødderne på dig.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har reist gjennom EU-land. For meg er det viktig å være trygg underveis, ha muligheten til å velge rute selv og ha en fleksibel timeplan. Hyre ga meg alt jeg trengte – forutsigbare kostnader, g... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hyre er ligeglade med deres kunder. Uden varsel og besked til mangeårige og loyale kunder fjerner de reelt biler fra hele områder, hvor de havde stor udnyttelse. Ingen respons på mail med sp... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Some one is using my creditcard and information to book cars at HYRE; when i contact HYRE, there is asolutely no help to get. I would not reccomend anybody to give their information to this compan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Wypożyczalnia samochodów
  2. Punkt współużytkowania samochodów
  3. Wspódzielenie samochodów
  4. Agencja wynajmu furgonetek

Napisane przez firmę

Med Hyre kan du booke, låse op og betale for lejebil uden at skulle stå i kø for at hente bilen. Afgifter, brændstof og lejepriser afregnes automatisk i realtid, så du får fuldt overblik over alle omkostninger uden at løfte en finger.

2,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 82% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 1 z 5

Hyre is a very bad app i just got 18…

Hyre is a very bad app i just got 18 years old and sign up for a hyre account. They immediately blocked my account so i didnt drive yet

30 maja 2024

Hej Shafin.

Tak for at du tog kontakt til os omkring dette. Vi har tidligere forklaret årsagen til, at din bruger blev spærret.

Vores sikkerhedssystem har automatisk blokeret din konto, da den blev markeret for mistænkelig aktivitet. Vi forstår, at dette kan være en udfordrende situation, og vi beklager ulejligheden. Af hensyn til sikkerheden kan vi desværre ikke dele detaljer om, hvordan disse mekanismer fungerer.

For at beskytte alle vores brugere og sikre platformens integritet har vi været nødt til at indføre ekstra sikkerhedsforanstaltninger på baggrund af tidligere erfaringer med forsøg på svindel og misbrug.

Din bruger blev markeret af disse systemer og er derfor blevet udelukket fra platformen. Desværre kan kontoen ikke genåbnes. Vi har også delt denne information med dig via chatten, hvor vi havde en samtale på dansk.

Oceniono na 1 z 5

Lad være med at tanke op

Jeg har fyldt lastvognen med 5L diesel (appen viste at jeg havde brugt 3L) og så har lastvognen blot ikke registreret at der er blevet fyldt op. Det betød at jeg betalte for diesel og skulle betale et gebyr for ikke at have tanket op. Ingen hjælp fra kundeservice, selvom jeg har en kvittering.

18 sierpnia 2024

Hej Berdien,

I forbindelse med din booking har vi ikke registreret nogen brændstofpåfyldning. Bilen måler brændstofniveauet både ved bookingens start og afslutning.

Efter din henvendelse har vi gennemgået målingerne på bilen før din booking, din egen booking samt på den efterfølgende booking, for at se om målingerne stemte overens med det oplyste forbrug på disse.

11 minutter efter afslutningen af din booking blev bilen afhentet af den næste kunde, hvorefter brændstofniveauet igen blev målt. Denne måling var identisk med slutmålingen fra din booking.

Du har ikke betalt noget gebyr, men er blevet opkrævet for de 3 liter brændstof, som blev anvendt under din booking.

Vi har sendt dig fuld dokumentation på målingerne fra både din booking og den efterfølgende booking, som var identiske.

På baggrund af dette kan vi ikke konstatere at der er blevet påfyldt brændstof i bilens tank.

Gebyr på 3500 for ingenting

Hej jeg har leget en bil hos hyre, og som så har jeg ikke tænkt over der lå en smule aske i bilen fordi der var så lidt, jeg vidste ikke engang det var aske da jeg ikke selv har noget med røg at gøre, jeg har ikke vidst at de små hvide ting var en lille smule aske, de har så med det samme sendt en regning på 3.500 kr for rygning i deres bil, uden jeg overhovedet har rørt noget røg, har så skrevet til dem, men det skider de på, for de vil bare have en at give den regning til, rigtig dårlig service, og rigtig dårlig stil af jer, kan slet ik anbefale at bruge dem.

16 sierpnia 2024

Hej Hussein,

I forbindelse med din booking blev der af den efterfølgende kunde konstateret, at bilen lugtede af røg, og at der var aske- og tobaksrester i bilen. Dette blev opdaget ved den obligatoriske inspektion, ved ankomst/afhentning af bilen.

Du har allerede modtaget fuld dokumentation i form af billeder, der tydeligt viser aske- og tobaksrester ved midterkonsollen. Du er desuden blevet informeret om den obligatoriske inspektionspligt ved leje af biler hos Hyre, og du har modtaget links til vores vilkår, der beskriver dette.

Det er forbudt at ryge i bilerne i henhold til vores vilkår. Overtrædelse af denne regel medfører et gebyr på 3500 DKK, som er pålagt i fuld overensstemmelse med vores gældende vilkår og gebyrsatser.

Oceniono na 1 z 5

Værste sted at leje biler

Værste sted at leje biler, kan ikke anbefales. De giver bøder ud på 3500 kr. selvom man ikke har gjort en skid

16 sierpnia 2024

Hej Mariam.

Vi kan ikke se at du skulle have modtaget et gebyr for at ryge i bilen, som er gebyret der koster 3500 DKK.

Oceniono na 1 z 5

Forvirrende priser og skjulte gebyrer hos HYRE

Vi har været tilfredse kunder hos LetsGo i mange år, men efter overgangen til HYRE oplever vi nu en betydelig forringelse af transparensen i priser og abonnementsfordele.

For nylig skiftede vi til HYREs Premium pakke baseret på hjemmesidens fremstilling om ubegrænset antal kilometer og en fast timepris. Desværre blev vi mødt med uventede omkostninger, der ikke var tydeligt oplyst:

"Ubegrænset antal kilometer" viste sig at ekskludere brændstofomkostninger, hvilket ikke blev oplyst (og ikke kan findes på hverken hjemmeside eller app) før efter en lang samtale med kundeservice.

Yderligere blev vi overraskede over, at bilkategorien "Bybil", som tidligere var prissat til 39 kr. i timen under Premium, pludselig inkluderede større modeller til 49 kr. i timen. En Clio, vi ofte har benyttet, var uden varsel blevet reklassificeret til 49 kr. kategorien, hvilket medførte højere priser uden at vi var opdateret på denne information, enten via appen eller via email.

I samme tråd er det næsten umuligt at få et overblik over bilparken, fordi bilerne (og info om modellerne) ikke er til at isolere pr. prisklasse som kategori (app eller hjemmeside), ej heller med deres placering på kortet, hvilket gør det virkelig svært at få overblik over hvilke biler med hvilken prissætning der er tilgængelige hvorhenne.

Som eksempel er kun 10% af bilparken nu tilbydes til den laveste rate, hvor resten er "tryllet" dyrere, hvilket ænder HYRE's generelle servicetilbud markant.

Disse er symptomer der gennemsyrer HYRE's fremstilling af deres services, eller hvad et abonnement rent faktisk tilbyder (om det er via app eller hjemmeside): at vigtige detaljer er enten utilgængelige, komplicerede at forstå eller skjuler detaljer som burde være åbenlyse.

Det gør mig kun sikker på én ting, hvilket er at jeg ikke har tillid til HYRE. Jeg kan stadig ikke finde et sted på hjemmesiden der detaljerer brændstofomkostningerne, og jeg tror sgu jeg finder et sted der ikke er bange for at skrive tingene som de er, up front.

2 lipca 2024

Hej Jon,

Vi beklager, hvis du ikke har følt dig tilstrækkeligt informeret om, at brændstof ikke er inkluderet i prisen.

Dette er tydeligt beskrevet på vores hjemmeside og i appen under Hjælp -> Betaling. Her står følgende:

"Skal jeg aflevere bilen med fuld tank?

Vi opfordrer vores kunder til at returnere bilen med fuld tank. Vi beregner antallet af liter på tanken før og efter lejeperioden. Afleverer du bilen med et lavere brændstofniveau, end da du afhentede den, bliver du opkrævet en literpris. Afleverer du bilen med et højere brændstofniveau, får du i stedet rabat per liter. Du kan se de seneste brændstofpriser i appen, når du bestiller. Hvis rabatten er større end den samlede lejepris, modtager du en rabatkupon, som du kan bruge på et senere tidspunkt."

Denne information præsenteres også, når du bestiller bilen, før du bekræfter bookingen. Her vises både lejeprisen og en sektion om "Yderligere omkostninger".

For et detaljeret prisoverblik, har vi en fuld prisliste tilgængelig på vores hjemmeside: Hyres prisliste. Denne er opdelt efter bilkategori og de forskellige abonnementstyper.

Når du bestiller en bil, har du desuden mulighed for at filtrere mellem bilkategorierne, så du kun får fremvist de ønskede typer.

Vedrørende Renault Clio, så er denne model nu rykket til en ny kategori kaldet "kompakt bybil". Du har stadig adgang til bybiler til samme pris som før. Renault Clio er dog flyttet til en ny og mere passende kategori, da den er større og nyere end de normale bybiler i vores flåde: Toyota Aygo og Citroen C1.

Kan ikke anbefales

Var fint tilfreds med deres service til at starte med. Det er en mystisk praksis, at man modtager “kuponer”, hvis man tanker benzin med eget kort. Man burde sådan set bare få det refunderet kontant.

Nu har jeg så to gange oplevet, at min kupon forsvinder fra appen uden varsel. Med andre ord har jeg lagt ud for benzin, hvorefter HYRE har fjernet mit tilgodehavende.

Det er ikke i orden, og jeg kan ikke anbefale HYRE.

9 czerwca 2024

Hej Magnus,

Du har mulighed for at få udbetalt dine kreditnotaer, hvis du ønsker det. Du skal blot kontakte os via chatten eller email med dit ønske samt følgende oplysninger:

Bank
Kontonummer
Registernummer

Vi vil derefter sørge for, at dette bliver sendt videre til regnskabsafdelingen for udbetaling.

Angående din oplevelse med forsvundne kuponer, kan vi i vores system se, at du tidligere har været i dialog med os om dette. Du fik en forklaring på, hvordan det skete, og vi sørgede for, at du fik det udbetalt.

Vi beklager endnu en gang, at dette skete!

Oceniono na 1 z 5

Fuldstændig uacceptabel bøde for…

Fuldstændig uacceptabel bøde for rygning i lejebil - ekstremt vred!
hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.

Jeg har haft en uhyre skuffende og dybt frustrerende oplevelse med Hyre. Efter at have lejet en bil hos dem, modtog jeg en ubegribelig bøde på 3500 kr. for angiveligt at have røget i bilen. Lad mig gøre det helt klart: Jeg har ALDRIG røget i bilen!

Jeg er ikke-ryger og har aldrig røget i nogen bil, nogensinde! At modtage denne bøde er fuldstændig uacceptabelt, og jeg er rasende over, hvordan denne situation er blevet håndteret.

Da jeg kontaktede firmaet for at forklare situationen, blev min klage afvist uden nogen form for bevis. De nægtede at fjerne bøden og ignorerede totalt mine forklaringer. Det er en skandale at blive anklaget for noget, man ikke har gjort, og derefter skulle betale en astronomisk bøde uden nogen form for retfærdig behandling.

Dette er det værste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet! Jeg vil kraftigt advare alle mod at leje biler fra Hyre. De har tydeligvis ingen pålidelig måde at verificere sådanne påstande på og pålægger kunderne urimelige og uberettigede bøder.

Jeg håber virkelig, at Hyre tager denne anmeldelse alvorligt og ændrer deres fuldstændig uacceptable praksis, så andre kunder ikke skal gennemgå den samme uretfærdighed.

15 maja 2024

Hej Khattab,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse og følt dig uretfærdigt behandlet i forbindelse med gebyret for rygning i bilen. Vi forstår, at dette har været frustrerende for dig.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi har taget din henvendelse alvorligt. Du skriver at vi afviste din forklaring uden nogen form for bevis, men med henvisning til dine telefonsamtaler og chatdialog med os, har vi sendt dig fuld dokumentation, i form af billeder, der desværre viser tydelig tobaksaske i bilen, i tillæg til meldingen om kraftig røglugt efter din lejeperiode.

Vi er nødt til at opkræve et gebyr på 3500 DKK for dette, hvilket er i overensstemmelse med Hyres vilkår og priser for rygegebyr.

Ikke sikre biler

Afhentede en bil og bemærkede, at den rystede mens jeg kørte til min adresse for at samle familien op. Da jeg tjekkede dækkene viste det sig, at begge dæk i venstre side var slidt helt i bund, mens dækkene i højre side var næsten nye. Man bør ikke køre med væsentligt forskellige dæk på den samme aksel, og jeg var ærligt noget rystet over at Hyre sender deres kunder på motorvejen på denne måde. Jeg ringede til Hyre og forklarede, at jeg ikke ønskede at tage familien med på motorvejen tværs over Danmark i en bilen, som reelt kun har to hjul på vejen når man kører hurtigt. Da jeg ville køre bilen tilbage til dens faste plads, kunne den ikke starte: "Adjust tyre pressure before starting the vehicle"
Jeg talte med i alt tre medarbejdere hos Hyre, og ingen af dem synes at tage de uens dæk særligt tungt: "Den bliver da flittigt brugt, så andre kunder har åbenbart ikke problemer med det", lød beskeden fra en af medarbejderne. En anden fandt det relevant, at insistere på, at dækskifte bliver udført af professionelle. Som om det ændrer situationen....

3 maja 2024

Hej Kresten.

Vi beklager den utilfredsstillende oplevelse, du har haft med Hyre.

Jeg henviser til dit opkald til os den 3. maj kl. 16:02, hvor du gjorde os opmærksom på, at dækkene på den bil, du havde reserveret, var slidte. Ved denne lejlighed tilbød vi dig alternativer i form af en Nissan QashQai (SUV) og senere en varevogn, da vi ønskede at sikre din tryghed under kørslen. Vi noterede, at ingen af disse muligheder var passende for dig, og vi aftalte, at du ville kontakte os igen, hvis du ændrede mening.

Dertil oplyste vi dig også om, at den pågældende bil var planlagt til at få udskiftet alle sine fire vinterdæk til sommerdæk i dag, den 6. maj. Dette er nu blevet gennemført.

Vi værdsætter dybt, at du gjorde os opmærksomme på dækkets tilstand, og vi beklager, at de alternative løsninger ikke levede op til dine forventninger. Vi forsøgte at imødekomme dine behov ved at tilbyde forskellige køretøjer, men vi respekterer naturligvis din beslutning om at beholde den oprindeligt reserverede bil.

Hilsen

Oceniono na 1 z 5

Ja jeg lejede en af deres fine…

De er jo slet ikke til at snakke med...
Ville ønske jeg kunne give 0 stjerner...
Ja jeg lejede en af deres fine varebiler og den var faktisk god at køre i.
Men da jeg modtager den, ligger der noget betonsmuller i varerummet og tænker ikke rigtig over det. Jeg får så flyttet mine ting, som er helt almindelige ting som møbler, flyttekasser, sortesække, lamper og andre småting. Men nu vil de så have 600kr for rengøring af varerummet og det fatter jeg intet af. Har intet haft der kunne give det smuller og der var faktisk mindre da jeg afleverede den tilbage. Prøvede at skrive med dem om det, men det er de ret ligeglade med... Dem bruger jeg ALDRIG igen...
Virker som I IKKE fatter hvad jeg skriver...

12 kwietnia 2024

Hej Jacob.

Vi har gennemgået denne sag på baggrund af din anmeldelse.

Jeg kan se at vi, i vores korrespondance med dig, har sendt dig følgende svar :

"Hej Jacob.

Der er inspektionspligt ifb. med afhentning af bilen, hvorpå alle fejl, mangler, evt. skader og manglende rengøring skal meldes ind.

Jeg kan se at du ikke har meldt noget ind ifb. med din booking og også har givet den 5/5 stjerner.

Lejer er ansvarlig for at tjekke bilens tilstand ved både afhentning og aflevering og kontakte os hvis noget ikke er som det skal være. Dette er ikke blevet gjort i dette tilfælde, men næste kunde har kunne dokumentere at bilens stand ikke var som det skulle være ved afhentningen.

Jeg har vedhæftet billederne som næste lejer tog ved ankomst.

Hertil henviser jeg desuden til vores vilkår der beskriver obligatorisk inspektionspligt + rapportering af enhver afvigelse, herunder skader, snavs affald mm : https://www.hyre.dk/vilkår "

I vores svar til dig, var der vedhæftet 5 billeder, som tydeligt viste at varerummet ikke fremstod i ordentlig tilstand, med en masse gips/beton-lignende støv, ved næste lejers afhentning.

Jeg kan kun beklage at din oplevelse med Hyre ikke har været tilfredsstillende, men gebyret for manglende rengøring er givet i fuld henhold til vores vilkår for brugen af Hyre og bilerne.

Såfremt bilen så sådan ud ved ankomst, skulle du have taget billeder af det og kontaktet kundeservice, inden du kørte afsted med bilen, som vores vilkår også beskriver. I så fald havde vi kunne notere og dokumentere at bilen så sådan ud, da du ankom til den.

Du har dog intet meldt ind, hverken før eller efter din leje ifb. med den obligatoriske inspektionspligt, og har også givet turen 5/5 stjerner i systemet.

Oceniono na 1 z 5

Kan desværre kun være enig med klagerne

edit: se opfølgning nederst i skriv...

Jeg har kun en gang før anmeldt på trustpilot, og det var en ros til et bilselskab. Der sker ikke denne gang, selvom kundeservice havde en venlig fremtoning, sp er det jo kompensationen, der er vigtig. Jeg har lejet mange biler før med succes. Det var første gang med Hyre. Jeg fik en bil, hvor måleren tog 7 liter benzin for 27 kilometers kørsel, i sagens natur ønskede jeg en anden bil. Fik nej. Jeg opdagede det først over natten på en 24 timers leje. Jeg droppede at køre en tur mere på 150 km retur - den planlagte anden del næste dag, da det kunne blive meget dyrt - også fremskyndet af, at man oveni ville kompensere med blot 10 km på literen, trods bil er angivet til at køre 26,1 på literen ifølge biltjek.dk. Den sidste del af min planlagte kørsel lå derfor sidst i lejeforløbet. Nu afvises jeg med argumentet, at det er sent i lejeforløbet, at jeg ber om kompensation. Jeg fandt det rimeligt, med kun 27 kørte kilometer af de 100 i pakken og en fejlagtig måler. Og at jeg ringede tidligt mandag morgen, bilen skulle returneres kl. 14 jeg returnede den i øvrigt 4 timer inden pga. fejlen. Uanset I nok vil se et svar nedenfor, som er forsvar for Hyre, så har jeg ringet tidligt til dem, men de bruger min returnering før tid som begrundelse for ikke at kompensere, at der var kort tid tilbage. De har også forsøgt at modbevise mine opkald har fundet sted - har sendt en mail, hvor de skriver de ikke kan se, jeg har ringet fra det opgivne nummer. Jeg har heldigvis screenshot fra min mobil på tre opkald fra min mobil til dem. Jeg ringede kl. 7.32 ved åbningstid, kl. halv ni og over kl. ni, og der var 7 timer tilbage af lejen. Efter en nat, hvor biler vanligvis ligger stille, behandler man min henvendelse, som om jeg er sent ude. Nu har jeg ikke hørt mere fra dem, men prisen, de har taget, blev 599 for 27 kilometers kørsel. Jeg har anmodet om en kompensation eller en anden bil. Jeg burde have læst alle de dårlige anmeldelser først, det kan jeg i hvert fald være enig med andre om nu.

Opfølgning på anmeldelse: Hyre har siden min anmeldelse bedt mig sende billede over detaljer for tidskoder for min mobils opkald til dem - altså ikke blot den overordnede dokumentation med et screenshot fra mobil med doku for, at tre opkald har fundet sted - nej derimod tre nye screenshots ber de om, hvor de kan se, hvor længe og hvad tid, jeg har ringet til dem - det har jeg naturligvis liggende fra kl. 7.32 til lidt over 9, og jeg har også nu fundet tre henvendelser på skrift via deres app - som de ikke besvarede skriftligt - men for en kompensation i denne størrelsesorden er det her nået et grotesk niveau af krav til kunden. Deres egen app kan ikke selv vise tidskoder efter et døgn, hvorfor detaljeret dokumentation for, at jeg har ringet tidligt er slettet af Hyres app. De erkender dog selv på mail at have besvaret en skriftlig henvendelse ved 8-tiden.

22 kwietnia 2024

Hej Mette,

Først og fremmest vil jeg gerne udtrykke vores oprigtige beklagelse over din mindre gode oplevelse med Hyre.

Jeg vil gerne nævne vores tidligere korrespondance via e-mail, hvor vi forsikrede dig om, at du ville kunne fuldføre din ønskede tur, på trods af udfordringer med benzinafviseren i appen. Vores mål var naturligvis at sikre, at eventuelle fejl i faktureringen blev rettet, hvis der opstod et overdrevent forbrug i forhold til de kørte kilometer, hvilket vi informerede dig om.

I disse tilfælde baserer vi os på historiske data om bilens forbrug for at korrigere eventuelle unøjagtigheder. Disse data giver os et mere realistisk billede af bilens faktiske brændstofforbrug sammenlignet med leverandørens specifikationer, som ofte er kritiseret for at være unøjagtige. Vi har også iværksat en undersøgelse i vores tekniske afdeling for at kontrollere brændstofmåleren.

Det er vigtigt at præcisere, at du ikke har betalt 599 DKK for en tur på 27 kilometer, men derimod for leje af bilen i 22 timer og 12 minutter, hvor hverken kilometer eller brændstof blev opkrævet, kun lejetid.

Vi har også undersøgt sagen vedrørende de påståede opkald og har ikke registreret nogen opkald i vores system fra det nummer, der er angivet på din Hyre-profil. Vi er imidlertid mere end villige til at undersøge dette nærmere og har derfor bedt om yderligere information om varigheden af disse opkald baseret på det screenshot, du har delt med os.

Vi sætter stor pris på din forståelse og tålmodighed i denne sag, og vi er her for at hjælpe dig med at løse eventuelle yderligere uoverensstemmelser.

Hyre

Opfølgning på dit redigeret svar :

Hej Mette.

Med henvisning til vores korrespondance har vi efterspurgt opkaldsinfo på de opkald du har sendt billeder af er lavet til vores nummer, da vi fra vores ende af ikke kan se at vi skulle have modtaget disse opkald. Dette har vi sendt dig dokumentation på, via et billede af hele opkaldshistorikken forbundet med din bruger og det tilhørende telefonnummer. Så for at undersøge sagen nærmere, har vi efterspurgt yderligere info til sagsbehandlingen.

Hilsen

Utrolig ringe oplevelse

Utrolig ringe oplevelse, skal åbenbart parkeres samme sted som hvor man tager den fra, og ellers er der et gebyr på 3500kr!
Det var en oplevelse hvor man tænker at de skulle gøre ens dag nemmere til lige pudseligt at gøre den meget meget mere besværligt!
Jeg vil ikke overhovedet Hyre til nogle!!

20 marca 2024

Hej Vigu97,

Vi sætter pris på din feedback her på TrustPilot, selvom vi desværre ikke har tilstrækkelige oplysninger til at undersøge den specifikke oplevelse, du refererer til. Vi har ingen email, navn eller telefonnummer at søge på i øjeblikket.

Vi vil gerne opfordre dig til at kontakte os direkte via chatten i din Hyre-app eller via hej@hyre.dk, hvor vores team er klar til at hjælpe dig.

I mellemtiden kan vi henvise dig til vores vilkår og betingelser for brug af vores biler, som du finder her:

Du kan også læse mere om eventuelle gebyrer for brud på vores vilkår her: https://www.hyre.dk/vilk%C3%A5r/priser/.

Vær opmærksom på, at der er et gebyr for at returnere biler til en anden placering end deres faste stamplads, i henhold til vores gældende vilkår, med en maksimumgrænse på 3500 DKK.

Vi ønsker at understrege, at vores koncept er baseret på at tilbyde en tur-retur-service, hvor vores biler har faste stampladser, som de skal returneres til. Vi håber, at denne forklaring klargør vores driftsmodel, og vi står klar til at besvare eventuelle yderligere spørgsmål, du måtte have.

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig kommunikation og helt…

Virkelig dårlig kommunikation og helt urimelige gebyrer. Mit bedste råd er HOLD JER VÆK. Jeg har stillet bilen et forkert sted og foruden den normale billeje, så smed de et gebyr oveni på 3500!!! Ingen chance for fornuft med dem.

15 marca 2024

Hej Lena,

Vi ønsker at adressere den situation, du oplevede med forkert tilbageleveringen af bilen ved afslutningen af din booking.

Med henvisning til vores kommunikation med dig, på Hyre-chatten, bemærkede vi, at bilen ikke blev returneret til dens korrekte plads, hvilket er et vigtigt punkt i vores brugsbetingelser. Alle Hyres biler har faste stampladser, hvor de skal returneres efter brug.

Vi forsøgte gentagne gange at kontakte dig for at undgå eventuelle gebyrer. Vi ringede til dig flere gange og sendte også flere beskeder, men desværre modtog vi ikke svar. Dette førte os til at arrangere en ekstern chauffør til at returnere bilen til dens rette plads. Vi har også sendt dig dokumentation på alle vores ihærdige forsøg på at kontakte dig, for at hjælpe dig med at undgå gebyrer.

Vi forstår, at dette kan være frustrerende, og vi ønskede virkelig at undgå at pålægge dig nogen unødvendige omkostninger. Vi har dokumentation for vores bestræbelser på at hjælpe dig med at undgå disse gebyrer.

Gebyret for forkert tilbagelevering af bilen er i henhold til vores gældende vilkår for brugen af Hyre og er 500 dkk i timen, op til 3500 dkk. Vi vil også gerne påpege, at dette ikke er den eneste gang, du oplevede denne situation. Ved en anden lejlighed tilbageleverede du også en bil på en forkert plads, men heldigvis blev situationen løst rettidigt denne gang, hvorpå du undgik at få gebyr.

App virker ikke

Jeg har været super glad for Letsgo, men efter at Hyre har overtaget er jeg mildt sagt ikke imponeret. Deres app virker ikke og har skrevet og talt med deres support der har sagt at de vil gå videre med det. Den virker stadig ikke og så skal jeg ovenikøbet betale for en opsigelsesperiode. Ikke god stil!!!

29 lutego 2024

Hej Frans,

Vi beklager oprigtigt, at din overgang til Hyre ikke har opfyldt dine forventninger. Efter at have undersøgt sagen, forstår jeg, at du har oplevet udfordringer med at tage billeder gennem appen på din din telefon, Sony-model, XQ-BT52. Denne er telefon er desværre ikke understøttet af appen.

Vi erkender, at dette er en frustrerende situation. For at imødekomme din situation har vi tilbudt alternativet at tage billeder uden for appen og sende dem via vores chatfunktion for at muliggøre brugen af bilerne.

For at yde yderligere bistand har jeg kontaktet vores regnskabsafdeling for at fjerne opsigelsesperioden og refundere beløbet for marts.

Du kan forvente, at beløbet bliver tilbageført til din konto inden for 2-10 hverdage.

Vi beklager de opståede udfordringer og håber, at denne løsning er tilfredsstillende for dig.

Oceniono na 2 z 5

Taberproduktet Letsgo er blevet…

Taberproduktet Letsgo er blevet overtaget af voksne i form af norske Hyre AS. Produktet er blevet bedre, men stadig ringere end Gomore med nøglefri kvikbooking. Testede Hyre i dag og håber på forbedringer så produktet bliver relevant ved siden af Greenmobilty og Gomore

21 stycznia 2024

Hej Klaus.

LetsGo er nu en integreret del af Hyre, den største delebilsoperatør i Norden. Dette betyder, at vores flåde nu kører på vores state-of-the-art app-løsning og leverer en problemfri nøglefri oplevelse.

Vi forstår, at du muligvis har bemærket, at nogle få tidligere LetsGo-biler stadig anvender en nøgle til tænding, såsom Nissan Qashqai, som du senest havde booket. 95% af vores biler er nu 100% nøglefri!

Vi håber, at du vil tage denne lejlighed til at udforske vores mangfoldige udvalg af moderne og nøglefri biler. Din begejstring og positive feedback er vigtige for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen til nye og fantastiske køreoplevelser med Hyre.

Oceniono na 1 z 5

Fint hvis der IKKE er problemer

Fint hvis der IKKE er problemer. Virkeligt ringe hvis der er problemer. Skulle bruge en bil kl. 6.30. Tager billeder af bilen som jeg har gjort flere gange før. Men da jeg skal låse bilen op sker der ingenting. Prøver flere gange. Prøver at finde ud af om man kan få hjælp. Kunde service åbner først kl. 7. Må tage en taxa I stedet. Med LetsGo har jeg haft lignende problemer, men der var altid et nød nummer man kunne ringe til. De flyttede mig bare over på en anden bil i nærheden. Så hvis du overvejer at bruge Hyre så er der langt til hjælpen hvis problemet er ude!

10 stycznia 2024

Hej Carsten,

Jeg beklager oprigtigt, at din oplevelse med Hyre i dag ikke var som forventet. Det er vores mål at sikre en problemfri oplevelse for alle vores brugere, og det er tydeligt, at vi ikke har levet op til dine forventninger i dag.

Jeg har bemærket, at du har været i kontakt med os vedrørende situationen, og jeg er kan se at vi har foretaget en fuld refusion for bookingen og tilbudt at dække taxaomkostningerne. Vi venter blot på kvitteringen for købet.

Problemet med forbindelsen til bilen uden for åbningstiden er beklageligt, og jeg takker for din tålmodighed. For fremtidige lignende situationer vil jeg gerne foreslå, at du trykker på "Hjælp", der er placeret over "Lås op"-ikonet. Dette vil initiere en diagnosticering, så vi kan identificere og løse eventuelle problemet.

Jeg er lettet over at se, at dette kun har været en enkeltstående udfordring for dig, og vi bestræber os på at forhindre gentagelser af sådanne hændelser.

Vores kundeservice står til rådighed fra 07:00 til 23:59, syv dage om ugen. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker yderligere dialog, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Endnu engang beklager jeg de gener, du har oplevet, og sætter pris på din forståelse.

ADVARSEL!

ADVARSEL!

Benyt jer ALDRIG af Hyre medmindre I vil snydes på det groveste!

De trækker penge på jeres kort uden lov, grund og advarsel.

De er d.d. meldt til forbrugerombudsmanden.

15 grudnia 2023

Hej Niclas,

Vi har bemærket, at du har fået en parkeringsbøde i forbindelse med en booking, og vi forstår, at det kan være frustrerende. Du gjorde os opmærksom på, at du ville klage til parkeringsklagenævnet og i den forbindelse udskød vi betalingen i tre måneder og to dage, med den klare besked om at kontakte os, hvis sagen ikke var afklaret inden da. Desværre har vi ikke hørt fra dig, og betalingen for din parkeringsbøde, som Hyre har lagt ud for, blev derfor gennemført i dag.

Vi har gentagne gange informeret dig om, at vi med glæde vil refundere det fulde beløb, hvis bøden bliver annulleret, og Hyre modtager refusion fra parkeringsselskabet. Vi vil gerne understrege, at vi altid ønsker at holde en respektfuld tone i vores kommunikation.

Det har desværre været oplyst og dokumenteret, at der har været uhensigtsmæssige og grove kommentarer rettet mod vores medarbejdere. Vi sætter pris på en positiv dialog og forventer en gensidig respektfuld tone.

På baggrund af dette er du desværre blevet udelukket fra at benytte Hyre igen.

Vi vil gerne minde dig om, at hvis du får bøden annulleret, er du mere end velkommen til at kontakte os, med dokumentation på dette, og vi vil med glæde refundere beløbet, som vi tidligere har lovet.

Oceniono na 1 z 5

Elendige vogne og elendig service

Elendige vogne og elendig service. Nu har vi for anden gang på en måned spildt adskillige arbejdstimer fordi vores hyre-varevogn er brudt sammen med beskeden "motorfejl". I dag var det så med et læs der skulle på genbrugsstationen, og nogle store kasser og poser, der skulle et andet sted hen. Et firma med god service ville sende en tilsvarende vogn, så man kunne komme videre, eller tilbyde at betale en taxi. Vi fik en bar r.. at trutte i og måtte tage metroen med de kasser og poser, vi kunne slæbe, mens HYRE måtte overtage det, der skulle til Gebrugsstationen. Skal vi gætte på om de opførte sig ansvarligt eller bare smed tingene ud i nærmeste skraldespand? Det var så sidste gang vi har brugt HYRE.

17 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Har brugt Hyre igennem utallige måneder, og det har været en positiv oplevelse og med søde rare medarbejder som har hjulpet med ens spørgsmål kva stort og småt..

// Ændret November, info forneden //

Topkarakter +5
Har brugt Hyre, over de seneste mange måneder, da de har en dejlig Seat Ateca ved Guldbergsgade 51A som er en dejlig mellemklasse SUV bil.

Ringede og talte med en sød medarbejder omkring Hyre og deres planer, og hele situationen, når delebil-brugere fx vælger at skille sig med egen bil, deres parkeringsplads m.m og hvor vitalt det er, at man kan regne med de aktuelle biler og deres stampladser.
Ikke mindst når man anbefaler dem til naboer m.m - da de specifikke biler, model, kvalitet samt placering har en stor del at sige for om folk ønsker at skille sig af med deres egen bil, og om man kan stole på det er bilernes stampladser, og man ikke pludselig ud af det blå oplever at ens primære delebil forsvinder.

Indtil videre, har jeg kun positive ting at sige om Hyre og har også anbefalet dem til folk her i gaden, nærmiljø samt familie, da det netop er kvaliteten af bilen, som er vitalt for om folk ønsker at skifte til delebil.

November update //

Hold da op, ser ud til at Hyre har fuldstændig har vendt op og ned på jeg ved ikke hvor mange menneskers liv omkring Guldbergsgade 51A som er lige foran de gamles by, da de har fjernet samtlige biler som ellers havde fast plads.

Selv folk der er gangbesværet, som selv havde bil og privatparkering tæt på opgangen og netop fik bekræftet fra Hyre Danmark, at man ihvertfald kunne stole på deres garantier for få måneder siden, om at bilerne omkring Guldbergsgade 51A (Seat Ateca samt en Skoda) selvfølgelig ville blive på deres faste pladser og beboerne kunne sælge deres egne biler m.m.og tager den chance med Hyre og skifte til delebil.

Ser ud til at dette nye Hyre, også har fjernet flere af LetsGo biler omkring de gamles by på Nørrebro og har fuldstændigt vendt op og ned på det hele.

Folk er lamslået..jo hele dit fundament som fra det ene øjeblik til det andet bliver vendt op og ned, især når bilejere overvejer at skifte til en delebil og ligefrem kontakter Hyre før store beslutninger som fx afvikling af egen parkeringplads & bil og bliver forklaret at man i den grad kan stole på bilers stampladser, da det ellers ville undergrave hele essensen i delebil princippet, og man må sande at det er nøjagtigt hvad de gør og fjerner samtlige biler på Guldbergsgade 51A uden nogen information eller varsel og når man nu forsøger at klikke på kvarterets faste delebil, som var en dejlig Seat Ateca, skriver deres app.. "noget gik galt - ikke fundet".
så brugerne er fuldstændig efterladt uden nogen grad af information og deres faste delebiler, er forsvunder som dug for solen fra den ene dag til anden..(sådan et scenario kan jo aldrig fungere som delebil-ordning til private, hvor tillid og planlægning er vitalt)

Kan simpelthen ikke være rigtigt at man kan drive virksomhed på give falske løfter i et delebil-marked hvor tillid jo er altafgørende.

- og jo ekstra skidt når man aktivivt har hjulpet med at skaffe en masse nye brugere her omkring Guldbergsgade, suk man gemmer sig jo for naboerne.. for hvad skal man sige..

Er ved at kontakte ledelsen i Norge for at høre hvad der er op og ned, samt flere af de andre af de lokale politiker for at prøve at forstå om der ikke er nogle regler som beboerne kan læne sig op af.

Det kan simpelthen ikke være rigtigt at man kan operere sådan som ny operatør efter man har opkøbt konkurrenten og også fjerner deres biler, da man jo fuldstændig smadre essensen i delebil-ordningen, hvis det hele er et stort lotteri fra dag til dag, om samtlige af dine delebilers stampladser er væk i løbet af natten uden skyggen af information eller varsel.
- er lamslået over at de gør det stik modsatte af det som de telefonisk forklarede få måneder tilbage ej ville kunne ske.
Vil ændre og opdatere anmeldelsen når nyt foreligger.!
Og utallige af LetsGo biler er nu, også fjernet samt skiftet ud med Hyre, så ens nøglebrikker ikke virker..
Øv for en dansk ankomst, og ødelægge noget som folk igennem så mange år var glade for.. kan simpelthen ikke forestille mig at det var hvad der var i støbeskeen da Københavns kommunen solgte LetsGo til norske Hyre.
jeg håber at Hyre også vil give deres besyv med, og desværre kun de negative som de vil kommentere på

29 sierpnia 2023

Hej Jake.

Tak for din uddybende anmeldelse, og vi sætter pris på, at du deler dine bekymringer og frustrationer med os. Det er aldrig vores intention at skabe forvirring eller skuffelse blandt vores brugere.

Vi beklager, at din favoritbil er forsvundet fra sin stamplads. Dette er desværre sket som følge af udløbne leasingkontrakter, som udløb op til det nye år. Vi er bevidste om, at dette også har påvirket flere af LetsGo's biler, og vi forstår, hvorfor det kan være frustrerende at opleve ændringer i bilernes placering uden forudgående varsel.

Vi kan forsikre dig om, at vi aktivt arbejder på at afhjælpe situationen. Vi har planer om at tilføje omkring 200 nye biler til vores flåde i løbet af første kvartal 2024. Dette vil give vores brugere et bredere udvalg af biler og forhåbentlig gøre din næste køreoplevelse endnu bedre.

Vi forstår vigtigheden af tillid og pålidelighed i en delebil-ordning, og vi beklager, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger i denne omstændighed. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores tjenester, og din feedback er meget værdifuld i den proces.

Vi håber, at du vil give os en chance for at genopbygge tilliden, og vi ser frem til at byde dig velkommen til at prøve vores nye tilføjelser til flåden, når de er tilgængelige.

50 minutters leje koster 5000+ kroner og Hyre svarer ikke

Jeg bookede en bil ved Hyre den 22. august 2023 til en tur, der varede under 50 minutter og hvor jeg kørte i alt 9 kilometer. Først havde jeg problemer med både at låse bilen op og låse bilen igen efterfølgende, idet Hyres app er ukompatibel med en helt almindelig iPhone. Medarbejderen ved Hyre gav mig ret i, at det var for dårligt, og gav derfor en værdikode på 50 kr. til en fremtidig leje.

Dette er jeg dog glad for, at jeg ikke har benyttet mig af, for over to måneder senere har Hyre nu sendt mig en mail om, at der er kommet skade på bilen, og at de to måneder (!) efter min leje vurderer, at det er i de 50 minutter, jeg har haft bilen, at skaden er sket. Hverken mig eller min passager i bilen har set eller hørt noget på den meget korte køretur vi havde i bilen. På trods af dette kommer jeg stadig nu til at betale op mod 5000 kroner for at have kørt 9 kilometer.

Jeg svarede på Hyres mail inden for en time, hvor jeg gjorde dem opmærksom på, at jeg var meget uforstående overfor dette, og at jeg ikke har lavet den skade på bilen. Denne mail er de her en uge efter afsendelsen stadig ikke vendt tilbage på.

Det er svært ikke at få tanken, at Hyre snyder deres kunder, blandt andet ved at de simpelthen ikke har godt nok styr på hverken deres app, kundeservice eller skadeafdeling. Dette manglende overblik fra Hyres side kommer kunden til at betale for, og vilkårlige kunder får lov til at betale regningen.

Hvis man ved Hyre skal betale for skader, man ikke har lavet, er det nok billigere at leje igennem andre firmaer.

22 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Hyre snyder deres kunder!

Vi lejede d. 12/10/23 en varevogn til flytning af møbler, men har nu modtaget en regning på 600 kr. pga. "manglende rengøring". Alle vores møbler var pakket ind i plast, da vi gerne ville sikre os at de ikke tog skade under transporten. Hyre påstår at vi har returneret varevognen fuld af glasskår og visne blade, hvilket på ingen måde stemmer overens med sandheden. Vi har for det første ikke flyttet nogen former for glas og vi har kun rykket møbler fra overdækkede placeringer, hvorfor jeg har svært ved at se hvordan de visne blade skulle kunne komme ind i varevognen.

Vi kontaktede naturligvis kundeservice da vi tænkte der måtte være sket en misforståelse, men Hyre's kundeservice er desværre ikke særlig kundeserviceminded. De siger det er påstand mod påstand, hvilket stiller os i en rigtig ærgerlig situation. Vi har tilbudt Hyre at snakke med dem der har hjulpet med at flytte, da de er i stand til at vidne om, at bilen ikke har været beskidt ved aflevering, men det er de ikke interesseret i. Det lader derfor ikke til, at Hyre har interesse i at "opklare sagen", men blot er interesseret i at sende en regning til "den første og bedste" de kan. Da vi på ingen måde er interesseret i at betale for andres fejl, er vi nu i gang med at indhente overvågningsbilleder fra vores opbevaringssted, så vi forhåbentlig kan få en fornuftig dialog med Hyre og finde en tilfredsstillende løsning.

Grundet ovenstående vil jeg på ingen måde anbefale andre at benytte dette firma!

16 października 2023

Odpowiedź od Hyre Danmark

Vi beklager, at din oplevelse med brugen af Hyre har været utilfredsstillende.

Gebyret for manglende rengøring blev pålagt i overensstemmelse med vores fastsatte vilkår og priser. Kunden efter dig rapporterede, at der var ødelagt glas mm. i varerummet af varevognen og har vedhæftet billeder som dokumentation. Ingen har haft adgang til bilen mellem din brug og den næste kunde, som kunne give billeddokumentation for bilens tilstand ved afhentning.

Da du benægtede ansvar i denne sag, blev du bedt om at dele billeder af de varer, du transporterede, da du selv tidligere havde sagt at der ikke var noget glas og at alt var forsvarligt indpakket i plastik. Du har angivet, at du har billeder af dette, og vi venter på disse billeder. I mellemtiden vil vi gerne understrege, at vi har sat betalingen af gebyret i bero.

Vi er absolut interesseret i at have en dialog med dig, som vi også har kommunikeret skriftligt og via opkald.

Vi vil gerne samarbejde for at løse denne situation bedst muligt.

Hyre

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej