Butik HYGLIG Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

God og venlig kundeservice. Spændende hjemmeside med mange lækre produkter. Jeg bestilte et par ting derfra. Mine varer kom hurtigt. Desværre havde de udsolgt af en enkelt varer. Dialogen omkring de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, men forkert vare.. nu skal den pakkes om og sendes retur. Opfølgning: Blev ringet op af butikken, som sender den rigtige vare, før de har modtaget returvaren - god service!

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig service. Det startede ud med at det sengetøj jeg havde bestilt var 14 dage om at komme frem, og derfor sendte jeg det retur, da det egentligt skulle være brugt til en gave. Det er n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og pakken var rigtig godt pakket ind, så intet gik i stykker under transporten med pakkepost.

1. Sklep
  2. Dekoracje i architektura wnętrz
  3. Sklep z dodatkami

Napisane przez firmę

Butik HYGLIG er en livsstilsbutik beliggende i Thisted Gågade - en HYGLIG oase af lækre produkter. Hos HYGLIG finder du et lækkert udvalg af ting til hjemmet samt high fashion. Jeg sætter en dyd i at vælge de lækreste produkter, og derfor er alle produkter nøje udvalgt. Fælles for mange produkter er, at det er dansk design. Derudover er langt størstedelen af vores brands håndlavede og produceret i EU.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

71 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, men forkert vare.. nu skal den pakkes om og sendes retur.

20 września 2022
Logo Butik HYGLIG

Odpowiedź od Butik HYGLIG

Kære Pernille
Jeg er ked af at du har modtaget en forkert varer. Jeg betaler selvfølgelig alle omkostningerne for ombytningen og sender straks den korrekte varer afsted. Ville du sende en mail til kundeservice@info.dk om hvilken varer du modtog?

Kærlig hilsner fra Maria

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en vase på nettet mandag den…

Bestilte en vase på nettet mandag den 30.maj - vasen var på lager men først onsdag efter selv at have kontaktet forretningen fik jeg at vide at den var udsolgt, så de kunne ikke hjælpe mig. Prøvede tirsdag at skrive på chatten men fik bare det svar at forsendelsen var ved at blive klargjort andet hørte jeg før jeg selv ringede

Sjovt nok da jeg spurgte om hvordan i havde forsøgt at kontakte mig, fik jeg ikke rigtig noget svar? Jeg har ikke modtaget noget opkald, mail eller svar på den chat der var kørende, korrekt at i tilbud en vase i en anden farve helt eksakt grøn, nu ligner grøn jo ikke ligefrem rosa!!!

Der er intet galt med min mobil alle andre kan ringe og ellers kunne I jo have skrevet- kan i ikke håndtere både at have fysisk butik og webshop så hold jer til en af delene

6 czerwca 2022
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering - gode priser og fantastisk kundeservice - er ikke sidste gang jeg handler her :-)

13 stycznia 2022

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej