Reakcja na opinię
Enkel søk på type utstyr som er behovet og geografisk nærhet til egen adresse , kort vei til pickup og rask kommunikasjon . Anbefaler dette, da utstyr som ikke brukes mer enn 2-3 ganger i året er mye... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En liten lifesaver for et lite enkeltmannsforetak der tilgangen på utstyr vi trenger på kort varsel har vært tilgjengelig i nabolaget. Hadde en issue med et for tidlig avbrutt leieforhold men kundeser... Zobacz więcej
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Veldig bra tjeneste, men prisene er mildt sagt misvisende når det kommer 25 % (!!!) bestillingsavgift i tillegg.

Odpowiedź od hygglo.no
Hygglo leverer en imponerende god tjeneste for privat utleie. Plattformen er enkel å bruke, kommunikasjonen flyter sømløst, og det føles trygt å leie ut egen bil gjennom ordninger som er gjennomtenkte både for utleier og leietaker.
Jeg hadde nylig en skadesak på bilen min etter en utleie, og her må jeg virkelig gi Hygglo full score. Skaden ble meldt inn, bekreftet og ferdig behandlet på bare noen timer. Oppfølgingen var profesjonell, tydelig og løsningsorientert fra start til slutt. Jeg følte meg ivaretatt gjennom hele prosessen, og saken ble håndtert langt raskere og mer effektivt enn jeg hadde forventet.
Som utleier står jeg igjen som en svært fornøyd kunde – både med tjenesten i det daglige og med hvordan de håndterer uforutsette situasjoner. Hygglo får mine varmeste anbefalinger!

Odpowiedź od hygglo.no
Jeg har brukt hygglo til å leie bilstol til barn når barnebarn er på besøk. Smart ordning, fungerer perfekt!

Odpowiedź od hygglo.no
Veldig enkelt å være utleier! Appen funker bra.

Odpowiedź od hygglo.no
Superenkelt og trygg måte å leie av andre i nærheten!

Odpowiedź od hygglo.no
Jeg har brukt Hygglo flere ganger de siste årene, og leid ulike typer verktøy/maskiner. Kun gode erfaringer hittil. Konseptet med geografisk nærhet, ryddig betaling og full forsikring gjør at prosessen med å leie dyrt utstyr blir både enkelt og trygt.

Odpowiedź od hygglo.no
Jeg leiet en teppe/møbelrenser. Praktisk å kunne leie utstyr av en person i nærområdet og ikke måtte forholde seg til leie i butikk med åpningstider og søndagsstengt. Fint å kunne dele på utstyr i privat eie for å begrense kjøp av utstyr.

Odpowiedź od hygglo.no
Trygt, samfunnsøkonomisk og et fint community å være del av. Sparer mye på å bruke Hygglo framfor å kjøpe selv. Kundene mine er takknemlig for å slippe «å betale det hvite ut av øyet» for å parkere trygt, innendørs. Og innetemperaturen i garasjen er nå 18grader, slik at ikke bare er bilen din trygg, sentralt parkert, tilgjengelig 24/7, den er også varm.

Odpowiedź od hygglo.no
Fungerer ypperlig og er et veldig godt tiltak av mange grunner.

Odpowiedź od hygglo.no
Fantastisk tjeneste, veldig brukervennlig, både til leie og utleie :)

Odpowiedź od hygglo.no
Supert å kunne leie verktøy. Enkel og grei kommunikasjon og betaling.

Odpowiedź od hygglo.no
En veldig god opplevelse å bruke denne nettsiden/app. Mer avansert. Lett med alt. Sterk anbefales

Odpowiedź od hygglo.no
Føles veldig trygt og bra. Siden det er en forsikring involvert, føler både leier og utleier seg trygge. Veldig ok opplevelse, å leie en hoppetusse.

Odpowiedź od hygglo.no
Konseptet er bra og utleien i seg selv er sømløst. Har ikke opplevd noen problemer hittil. Men det er veldig lav aktivitet på plattformen, har bare hatt noen få utleier selv. Leier ut Apple produkter. Vet at noen kategorier er mer populære enn andre, men jeg forventer mye mer aktivitet fremover. Mulig at markedsføringen må forbedres??

Enkelt og ryddig.
Rask respons, gode tips og råd, anbefales.

Odpowiedź od hygglo.no
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.