Jeg bestilte en pakke fra Hyggedanmark som skulle bruges til gave, og efter en kort dialog på Instagram, blev den sendt afsted, så den nåede frem. Skøn service og meget imødekommende. Det mærkes nå... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg bestilte nogen smukke House Doctor lanterner på Hyggedanmarks hjemmeside. Og jeg var virkelig glad for at modtage forsendelsen, som var sendt med GLS. Det hele var pakket så forsvarligt, og så l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meget god service, og meget hurtig afsendelse. Tusind tak for en god oplevelse. Dog lidt ærgeligt at man ikke kunne gøre brug af jeres pris match garanti, da det var umuligt at komme igennem til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk hjemmeside med lækre produkter 👌🏻 Har netop modtaget min pakke fra hyggedanmark.dk og jeg er meget tilfreds 🙏🏻... Har haft kontakt til deres kundeservice og der har jeg oplevet en ku... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
HYGGEDANMARK.dk er en dansk webshop hvor nøgleordet er HYGGE. Hos os finder du kategorier med alt fra danske design klassikere, livstilsprodukter, smykker, til børn, brugskunst, på rejsen, til krop & sjæl og meget mere, hos os er det kun fantasien der sætter grænsen. Der bliver arbejdet hver eneste dag på at finde nye hyggelige ting til hylderne. Hos HYGGEDANMARK stræber vi efter du får den bedste oplevelse hver gang du besøger os. Vi fører både mærkevarer og upcoming designere og vi håber du vil føle dig inspireret og byder dig velkommen.
Ejbytoften 17, 2600, Glostrup, Dania

Odpowiedź od Hyggedanmark
Altid god service og hurtig sikker levering. Tjekker altid om Hyggedanmark har det jeg skal bruge inden jeg kigger andre steder.

Odpowiedź od Hyggedanmark
Super hurtig levering og pakket flot ind som ønsket.

Odpowiedź od Hyggedanmark
Fin hjemmeside og udvalg.
Min købte vare, der skal bruges som gave kom hurtigt. Meget tilfreds.

Odpowiedź od Hyggedanmark
Hurtig levering. Desværre passede produktet ikke med vores mål - men Sally hjalp med hurtig og nem returnering. Tak!

Odpowiedź od Hyggedanmark
Super nem webshop at navigere og handle i. Hurtig levering og info hele vejen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Hyggedanmark
Fin handel-fine varer-hurtig levering.
Alt er godt.

Odpowiedź od Hyggedanmark
Super service. Skrevet til dem på mail og de har skrevet tilbage indenfor 30 min. Flot

Odpowiedź od Hyggedanmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.