Not reputable don’t order from these…
Not reputable don’t order from these people. You won’t get your product and you’ll be charged for a subscription for no product.
Vores klinik i Silkeborg tilbyder de nyeste teknologier indenfor fedtfjerning og velvære behandlinger. Vi har blandt andet Cryo fedtfrysning, lipo laser, cavitation, radio frequency, recovery boots, infrarød behandling og meget mere.
Ørstedsvej 1 , 8600, silkeborg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Don't order from this company. The back brace I received looked nothing like the one in the ad, and when I asked for my money back i got a rude response. A scam.
Nu har jeg fået flere behandlinger hos Hydro Lab 🙌 Jeg har fået den absolutte bedste service, og har opnået de resultater jeg ønsket 😍 De er gode til at vejlede dig og man føler sig tryk hele vejen igennem 😁
Jeg har fået en ansigtsbehandling hos Hydro Lab med foryngelse og opstramning og det var virkelig dejlig. En behandling som renser i dybden og fornyer hudens celler. Jeg kan allerede se forskel efter 1. behandling.😊😊
Kan godt varm anbefale 👍👍👍
Mia😊
Jeg er igennem et stram op forløb, jeg kan varmt anbefale Hydro lab- personalet er super dygtige, imødekommende og du føler dig velkommen og hørt. Det er bestemt pengene værd og jeg giver de varmeste anbefalinger.
Mvh Pernille Solgaard
Utrolig god oplevelse , dejlige omgivelser, sød personale , skøn behandling
Har booket igen, så kan kun anbefale
Kæmpe anbefaling herfra. Har været til forbi til min første kropsbehandling med Cavitation samt en ansigtsbehandling. Begge gange var der god og dejlig afslappende stemning. Lige hvad man trænger til når man booker tider til behandlinger som disse. Utrolig viden om redskaber og behandling, ingen hokus pokus bare ren velvære fra start til slut.

Odpowiedź od Hydro Lab
Altid god service og resultat der kan ses.
Kan varmt anbefale Hydro lab.
Jeg har nu været til flere behandlinger hos Hydro Lab, og med stor succes.
To gange til RF & Cavitation på mave og lår, og flere gange infrarød varmebehandling. Min seneste behandling var en Hydro Ansigtsbehandling. En både rensende og opstrammende behandling.
Behandlingen indeholder desuden klinikkens egen rene A vitamin serum samt fugtboost ansigtsmaske.
- Og jeg er virkelig imponeret over, hvor effektiv ansigtsbehandlingen er, og hvor hurtigt jeg kan se gode resultater efter RF Cavitations behandlingen. Kombinationen med indfrarød varmebehandling har både boostet processen samt hjulpet mig af med en betændelsestilstand i kroppen.
Jeg har fået taget før og efter billeder, som virkelig afslører, hvor meget effekt behandlingerne giver, og jeg er en meget glad og tilfreds kunde.
Hydro Lab i Silkeborg er sted med en hyggelig atmosfære, kompetent og professionel behandling og vejledning. Jeg kan give Hydro Lab min varmeste anbefaling. 🙏❤️

Odpowiedź od Hydro Lab
Har fået behandlet min mave og mormor kinder af Trine, efter 2 gange er der sket en kæmpe positiv forandring.
Har aldrig prøvet skønheds behandlinger før, men Trine har virkelig været god til at forklare mig hvad hun gør, og gjort mig tryg.
Kan helt sikkert anbefale klinikken 😍😍