I had always thought of HVISK as a cool, affordable brand offering stylish bags at a reasonable price point. Unfortunately, my recent experience has been nothing short of disappointing. I place... Zobacz więcej
Bestellung wurde einfach an eine andere Adresse, DPD Abholstelle, anstatt der Lieferadresse gesendet. Habe nie eine Antwort auf meine Mails seit 3 Wochen bekommen. Auch nicht auf die vom 5.1. Heute... Zobacz więcej
Jeg bestilte 2 anheng til Norge for en stund siden, men de har enda ikke kommet fordi de plutselig er bestilt til Danmark. Jeg satte Norge som land selv og husker det godt så jeg skjønner ingen ting.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lad være med at handle hos Hvisk.com! Jeg bestilte en taske til min kæreste i julegave. Vi finder ud af den er for lille og vil sende retur, MEN de henviser til to forskellige adresser og når man prøv... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hvisk er et dansk accessory brand, der vil skabe et bredt udvalg af smykker og accessories i den højeste kvalitet til de bedste priser
Hovedvagtsgade 8, 2th, 1103, København K, Dania
- help@hvisk.com
- hvisk.com
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Super god service
Jeg havde fået tilsendt en lidt for lang rem til min taske. Da jeg ønskede en kortere, skrev jeg en mail til Hvisk og herefter ville de tilsende den kortere model til mig. Super god service!

Wow en fantastisk kundeservice
Wow en fantastisk kundeservice.
Havde bestilt en lækker crossover taske dog uvidende om at man kunne få dem med en lang rem, hvorefter deres kundeservice giver mig muligheden for at hente en gratis i deres fysiske butik eller få en tilsendt.
Det er god kunderservice!
OG tasken er i øvrigt super SMUK!

Service i verdensklasse
Service i verdensklasse! Jeg havde fået en lang rem til min taske og ønskede hellere en kort (onesize taske, som nu har skiftet længde). Takket værd teamet bag Hvisk får jeg tilsendt en kort rem og må sågar beholde den lange.
Jeg handler gerne hos Hvisk igen!
Mvh. En glad og tilfreds kunde

Super god service
Super god service , kan helt klart anbefales! Især deres medarbejder Tobias gør det skide godt, ved at flere af mine veninder inklusiv mig selv, har haft super gode oplevelser med ham i forbindelse med ombytning af nogle remme til vores tasker!

Odpowiedź od Hvisk
Reagere hurtigt, og meget hjælpsomme
For det første så er det en sygt god kvalitet, og så kommer pakken/varerne også super hurtigt. Når man skriver til dem så svare de også rimelig hurtigt, og de prøver at hjælpe en så godt som muligt, og de prøver at finde en løsning på tingene, så man kan roligt skrive til dem. Min oplevelse med Hvisk har alt i alt været super god, Hvisk kan klart anbefales, og det er ikke sidste gang jeg handler på deres hjemmeside!!

Odpowiedź od Hvisk
Super god service og hjælpsomme…
Super god service og hjælpsomme medarbejdere. ;)

Odpowiedź od Hvisk
Super god service og lækker kvalitet af…
Super god service og lækker kvalitet af varer!!

Odpowiedź od Hvisk
Dårlig kundeservice - returnering af vare
Min datter bestilte en taske, som ikke er som forventet. Lidt bøvlet retureringsproces, hvor man skal sende mail til Hvisk, som så sender et returlabel. Eller det gør de så ikke. Hun har nu skrevet fire gange til den oplyste e-mail adresse med de ønskede informationer, men ingen respons fra Hvisk. Har nu også forsøgt at ringe på nummer oplyst på website men ingen svarer telefonen, der er ikke engang en reception eller telefonsvarer på. Helt dødt. Der er 30 dages returret, men hvad hjælper det, når man ikke kan få kontakt til dem, så de kan sende et returlabel. Virkelig dårlig kundeservice.

Virkelig god service :-)
Virkelig god service :-) De små Cayman Shiny Strap Bags er så fine. Har både købt en i rød og en i grøn. Kan helt klart anbefales :-)

Odpowiedź od Hvisk
Super hurtig og effektiv kundeservice
Super hurtig og effektiv kundeservice. Et sted jeg gerne vil handle igen 😊

Odpowiedź od Hvisk
Sød ekspedient, men ingen succes!
Trods ihærdig indsats fra den søde ekspedient, jeg fik i røret, da jeg ringede ind, så lykkedes det ikke at betale med Forbrugsforeningskortet, som der ellers stod, at jeg kunne vælge. Jeg er bestemt ikke tilfreds med, at I reklamerer med noget, der ikke findes! Var dog i tidsnød, så jeg kunne ikke vente på, at de 2 åbenbart eneste, der måske ville kunne klare sagen for mig, kom fra ferie. Ikke en god start på en ny handel.

Odpowiedź od Hvisk
dårlig kvalitet på deres farverig tasker
Jeg har nu forgæves forsøgt, at komme i kontakt med hvisk i en uge, men har intet hørt fra dem. Jeg har købt en orange taske og nåede kun at have den i en uge før tasken blev helt slidt. Eftersom jeg har givet 449 kr for tasken, troede jeg at det var godt kvalitet, men jeg tog fejl. derfor valgte jeg at kontankt dem og har endnu ikke fået svar, hvilket er i mine ønjne synes er useriøst, da store viksomheder som Asos sagtens kan svare indenfor 3 dage. Det bliver nok sidste gang jeg handler hos dem igen.

Hurtig ekspedition
Dejligt at købe et smykke og få ordren ekspederet hurtigt til adressen.

Købte en taske,grøn
Købte en taske,grøn. Gave til en student.
Ved åbning af pakken viste det sig at der manglede en bærerem.
Det har betydet en masse ulejlighed,men jeg regner med at sagen går i orden.

Odpowiedź od Hvisk
Dårlig service, kvalititet og manglende kommunikation
Jeg har nu forgæves forsøgt, at komme i kontakt med hvisk i to uger. Både på mails og på facebook, men har ikke fået noget svar. Bestilte en taske som efter en uge begyndte at ruste på spænderne og det ene spænde begyndte, at blive løst. Jeg skrev til dem, da jeg ønskede mine penge tilbage og har endnu ikke hørt noget, selvom at der står de svarer mandag-fredag 9-16, på facebook står der ydermere ‘svare som regel indenfor en time’. Jeg vil ikke gå med tasken, før jeg ved hvad der skal ske med den og derfor står jeg tilbage med et produkt jeg ellers havde glædet mig til, men hvis kvalitet ikke er i orden - hvis jeg så bare fik et svar, ville det føles som god service, men den følelse sidder jeg ikke tilbage med.

Odpowiedź od Hvisk
Flotteste tasker, smykker og accessories!!!!
De nye cayman lak tasker er sommerens hit!
Okay
God og overskuelig hjemmeside - produkterne bliver beskrevet præcis - gennemskuelig bestilling, men levering er virkelig langsom. Efter en uge har jeg ikke fået min pakke..

Great service and communication
There were Some troubles with my package ( delay) but the service and contact with hvisk was so good that i still have trust in them and would shop again at hvisk
Super hurtig levering, flotte varer og kanon service
Jeg fik en super fin ring i gave som desværre efter nogle måneder mistede en sten, til trods for at jeg har været meget forsigtig (kun brugt til fin brug, taget af ved håndvask osv.). Jeg skrev en mail og fik, selvom det var i juledagene, svar efter meget kort tid om at jeg kunne sende den ind (der var medsendt en returseddel og label i mailen). Efter halvanden uge fik jeg en ny fin ring og der var bare ingen problemer.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.