Hvide Sande Røgeri Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Helt eminent høj kvalitet af frisk røgede fisk, smagsløgene fik en oplevelse. Deres is fra kastbergs gourmet is, aldrig smagt noget bedre Betjeningen helt eksepnionel på mærkerne, det hele til meg... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

De røgede rejer, og de røgede muslinger var virkelig tørre, så tørre at hund og kat fik dem, virkelig en skuffelse. Resten var super godt som vanligt 👌

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte røget ål og røget hellefisk og 2 flåede rødspætter da vi modtog dem var de så friske at vi følte at vi var ved Vesterhavet det kan varmt anbefales

Oceniono na 1 z 5

Anmeldelse af spisestedet Wienersnitzel var tør og senet Laks kold. Alm. Kogte kartoflerne lugtede og konsistens var mærkelig. Kan man ikke lave ganske al. kogte kartofler, hvad kan i så lave?... Zobacz więcej

1. Jedzenie z dowozem

Napisane przez firmę

Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gør vi ved at sørge for, at vi altid sælger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

414 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 59

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Bestilte varer fra webside kom…

Bestilte varer fra webside kom professionelt pakket og super lækre varer

25 sierpnia 2023

Hej Thomas,
Mange tak for de fine ord ☀️
Vi er rigtigt glade for, at du har haft en god oplevelse på vores webshop💻🐟

Bestilte stegt rødspætte

Bestilte stegt rødspætte, den blev serveret meget hurtigt..det skulle dog vise sig at fisken ikke var stegt nok ,rå kød og blodig ved benene, ud med den i håb om at få en lækker fisk serveret igen..
Da der blev serveret igen ,viste det sig at den havde samme skavank..
Ud igen med den..havde dog ikke lyst til at prøve 3.gang..
Fik fiskebuffet ,men Appetitten var væk.. dette var uden betaling..
Ærgerligt, har hørt så meget godt om stedet..

19 sierpnia 2023

Vi kommer ikke igen

Anmeldelse af spisestedet Wienersnitzel var tør og senet
Laks kold.
Alm. Kogte kartoflerne lugtede og konsistens var mærkelig.
Kan man ikke lave ganske al. kogte kartofler, hvad kan i så lave??
Salat buffet kedelig.
Betjening manglede erfaring og virkede forvirret
Skuffende mad -og oplevelse.
Vi er kommet her igennem mange år, men vi kommer desværre ikke igen.
- Butikken er god, men ikke restauranten

14 sierpnia 2023

Hej Jannie,
Vi er meget kede af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse i vores restaurant.
Vores menukort er blevet opdateret siden jeres besøg sidste år, og der er sket ændringer ved de fleste af vores retter☺️
Vi håber, at I en eventuel anden gang vil henvende jer til vores personale på dagen, så vi hurtigst muligt kan få rettet op på de fejl, som der bliver lavet. 🐟☀️

Oceniono na 5 z 5

Lækker fisk pakket rigtig godt ind lige…

Lækker fisk pakket rigtig godt ind lige til at ligge i køleskabet og fryser

6 sierpnia 2023

Hej Claus,
Tusind tak for de fine ord ☀️
Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse på vores webshop💻🐟

Lækker buffet

Vi har I dag for første gang spist på Hvide Sande røgeri. Lækker buffet, venligt personale og rigtgod betjening. Prisen er der heller ikke noget at udsætte på.
Det er ikke sidste gang vi kommer. 🙂

28 lipca 2023

Hej Fam. Nicolaisen,
Tusind tak for de fine ord ☀️
Vi er rigtigt glade for, at høre at jeres oplevelse hos os har været så god🐟🤩

rødspætter

Trods vi bad om godt stegte rødspætter, var de overhovedet ikke gennemstegt og kartofler og persillesovs var lunken. En rigtig dårlig oplevelse.

27 lipca 2023

Hej Elna,
Vi beklager, at I har haft en træls oplevelse hos os i restauranten.
Hvis der mod forventning skulle opstå et problem en anden gang, må I meget gerne henvende jer til vores personale på dagen, så vi hurtigst muligt kan få rettet op på det☺️🐟

Oceniono na 1 z 5

Det vat dig det dårligste måltid mad…

Det vat dig det dårligste måltid mad jeg længe har fået.
Bestilte stegt fisk med kartofler og persillesovs… ja ja fisken var stegt rigtig godt men så stopper det også her til fisken var der 6.meget små kartofler udkogte og smagsløse, og så persillesovsen ja hvis man kune finde den, var den måske ok.
Desert var pandekage med is. Det var vist ikke hjemmelavet
Fik anbefalet at spiser der, nu er det prøvet og det sker IKKE mere….
700.kr. For ringe mad….man kan spise langt bedre på en café eller pizzaria

22 lipca 2023
Oceniono na 2 z 5

Hold da op for en pris

Hold da op. 1 stk ca 100 g varmrøget hellefisk og 1 stk ca 200 g varmrøget laks til 212 kr. Så lige at den lokale fiskebil havde ditto til henholdsvis 40 kr og 45 kr. pr 100 g. Det er vist - desværre - slut med turistpris? røgvarer fra Hvide Sande Røgeri.

1 lipca 2023

1. Kl

Frisk fisk i alle afskygninger. Venligt og kompetent personale. Har aldrig været i en fiskebutik hvor der er så stort udvalg og så meget styr på tingene. Deres web side er god og forståelig. Leveringen af fisk foregår med fragtmand og du får FRISK fisk. Kan stærkt anbefales men pas på: er stærkt afhængigheds skabende!

3 lipca 2023
Oceniono na 3 z 5

Smagsløse kartofler

Vi bestilte helstegt rødspætte med persillesovs. Fisken var god og ligeledes var den lille grøntsagsanretning (om end den var meget lille).
Betjeningen var venlig og professionel.
Kartoflerne var bløde, vandede, grå og smagsløse.
Sovsen var kedelig, smagsløs, uden antydning af frisk persille.
Var der serveret nye friske kartofler og persillesovs med masser af frisk persille, havde retten fået 5 stjerner

21 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

selv om jeg sendt et foto to gange til…

selv om jeg sendt et foto t gange til virksomheden og reklamerede, har jeg endnu ikke fået refunderet beløbet for Tapas for 2 personer og det er nu over 14 dage siden. Maden var i en skrækkelig tilstand. Dokumentationen er på vedlagte foto. Jeg har skrevet Da jeg ellers var tilfreds med de øvrige varer, kan jeg ikke forstår, hvad der sker. Ærgerligt!!!Jeg ringede også op og snakkede 2 gange med Leila 2 gange. Hvad kan jeg gøre mere for at få fat i mine penge. Christine Gejlsbjerg ,Holmegårdsvej 10, 3200 Helsinge

2 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Høj kvalitet og let betjent webshop

God og let betjent webshop - og nyhedsmails er gode og kommer med tilpas afstand, så man ikke bliver træt at dem.
Produkterne er super, har handlet i butikken i årevis - altid topkvalitet.

7 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

De sælger gammel fisk til horrible…

De sælger gammel fisk til horrible priser. Har nu gentagne gange fået gammel, ildelugtende fisk fra fiskebilen i Ikast (priserne er eksploderet), og de har ikke mange kunder tilbage i Ikast. Men jeg vil godt betale - bare ikke for gammel, ildelugtende fisk. Ikke engang min kat vil spise det. Har smidt ud for 700+ kr. Enorm arrogant betjening fra den unge dame, som er chefens datter. Man skal lige vove på at brokke sig til hende, så kan man bare købe fisk et andet sted. Anyway, jeg vil følge hendes råd og fremover finde en ny leverandør af fisk (har allerede fundet en i Herning). Held & lykke med den forretningsmodel. Fra en kunde, der over de sidste 25 år har lagt 300-500 kr. ugentligt i fiskeindkøb fra fiskebilen.

26 kwietnia 2023
Oceniono na 2 z 5

Take away

Var forbi omkring frokost og købte to stjerneskud en burger med rejer og tre stekte fiskefileter. Det plejer at være rigtig godt. Men denne gang var det langt fra en god oplevelse. Stjerneskudene var kedelig ikke pyntet og fiskefileterne var total overstegte og tørre burgeren var ok men der var meget få rejer. I æsken med fiskefileter var der en ekstra men de var meget små og alt for overstegte, jeg ville meget hellere have haft to veltilberedte. Så næste gang jeg besøger Hvide Sande vælger vi nok en anden sted at købe vores mad
Mogens

29 maja 2023

Kun ros

Dejlig, veltilberedt mad, frisk fisk fra egen røgeri, venlig personale. Vi kom tilfældigt forbi til aftensmaden, men det bliver ikke sidste gang, vi spiser der. Meget rimelige priser i forhold til madens kvalitet.

27 maja 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej