Rigtig godt værktøj til at få en idé om…
Rigtig godt værktøj til at få en idé om hvad min lejlighed var værd. Det var med til at tage springet om at sætte den til salg :)
Hos HvadKosterMinBolig.dk hjælper vi boligejere med at få et hurtigt og realistisk overblik over deres boligs værdi. Vores mål er at gøre boligvurdering enkelt, gennemsigtigt og tilgængeligt for alle – uden unødvendig kompleksitet. Vi kombinerer data, markedskendskab og digitale løsninger for at give en kvalificeret vurdering, som kan bruges som et stærkt udgangspunkt, uanset om du overvejer at sælge, omlægge lån eller blot ønsker indsigt i din boligs udvikling. Vi lægger vægt på troværdighed, brugervenlighed og hurtig respons, så du som bruger får en tryg og effektiv oplevelse fra start til slut.
Hans bekkevolds alle 2A, 2900, Hellerup, Dania
I forbindelse med salg af vores bolig brugte vi denne service. Prisen blev sat til 3.450.000 som markedsværdi
Mægler 1 satte det til 3.895.000
Mægler 2 satte det til 3.750.000
Mægler 3 satte det til 3.650.000
Vi valgte at sætte til salg for 3.750.000 hos mægler 3, som gik op i pris. Efter 109 dage og mange fremvisninger kom der et bud på 3.450.000 som vi accepterede.
Spot on!!!!