Huurnu.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Voor een vrijgezellenfeest lasergame guns inclusief targets gehuurd bij Huurnu.nl. Last minute de aanvraag via de website gedaan en de volgende ochtend even gebeld. Ze gaven netjes aan dat alles op ti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een lasergameset gehuurd voor het feestje van mijn dochter Het werd ruim op tijd geleverd en werkte allemaal prima. De meegeleverde instructies waren handig en ze hebben uren ermee gespeeld. Het m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor een school activiteit leek het ons leuk te lasergamen in de school. Door de spullen te kunnen huren werd het idee een fantastische uitvoering. Ophalen, leveren alles liep soepel inclusief commu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het object wat wij hadden gehuurd was eenvoudig op te zetten. Materiaal zeer sterk en geweldig om te zien! Jarige vond hem geweldig ( enorme opblaasbare penis met tekst ouwe L.. en bord 50 haha) Beste... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja wynajmu sprzętu

Napisane przez firmę

Huurnu.nl is dé specialist in verhuur van feest- en partijbenodigdheden. Of je nu een klein verjaardagsfeestje viert, een bedrijfsuitje of een groots evenement organiseert, bij Huurnu.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils, van spannende Archery Tag-sets, interactieve lasergames tot rookmachines en sfeervolle Silent Disco apparatuur. Met onze producten maak je van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Wij zorgen ervoor dat de verhuur soepel en flexibel verloopt, zodat jij je volledig kan concentreren op het genieten van jouw evenement. Bij Huurnu.nl staan service en klanttevredenheid voorop. Wij leveren door heel Nederland en bieden op maat gemaakte pakketten, afgestemd op jouw wensen en budget. Wij hebben het juiste materiaal in huis om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Kies voor Huurnu.nl en maak van jouw feest iets bijzonders!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 75

Napisz recenzję

Prettige service, goed concept

We ontvingen de spullen ruim op tijd, en alles was duidelijk opgeschreven en de spullen waren goed voor elkaar. Een erg leuke avond kunnen hebben!

12 kwietnia 2025

zeer tevreden

zeer tevreden . zeker gaan we hier weer huren.

wij haden de motor abraham gehuurd en laten versturen naar ons. wij zijn zeer tevreden met alles hoe het is gegaan. met juiste uitleg en voor retour sturen was ook perfect alles goed geregeld.

wij raden zeker bij familie en vrienden aan.

8 kwietnia 2025

Laser guns

De laser guns werden al een paar dagen voordat we een kinderfeestje gaven opgestuurd. Daardoor konden we alles uitproberen. Er zaten duidelijke instructies en retour instructies in. Dus een prima ervaring gehad!

8 kwietnia 2025

goede lasergame verhuur

De lasergame geweren waren vroeg geleverd, hierdoor konden we er optimaal gebruik van maken. Ook kregen we meer reserve geweren door het grote aantal geweren dat we huurde, we hadden ze niet nodig want alle geweren werkte maar het was wel handig.

5 kwietnia 2025

Lasergame!

Fijne communicatie! Ook wat betreft ophalen en afleveren. De guns voldeden aan de verwachtingen en de uitleg was heel duidelijk. Super leuke avond gehad!

5 kwietnia 2025

Fijne ervaring

Goed bereikbaar, snelle service en snelle/adequate reactie op vragen. Er wordt meegedacht met de klant.

Het bereik van de lasergun was buiten iets minder dan we hadden verwacht, maar ondanks dat heeft onze 8- jarige samen met z'n vrienden een heel leuk partijtje gehad.

6 kwietnia 2025

Snel en vriendelijk contact

Huurnu.nl heeft ons snel en vriendelijk geholpen met het huren en realiseren van een lasergame activiteit.

Met de voorganger hurenbijdaniek.nl hadden wij al goede ervaringen. Ook voor het huren van andere activiteiten of benodigdheden ben je bij hen aan het goede adres. Reactie kan je snel verwachten en de spullen worden tijdig verzonden.

Voor de lasergames; houd er rekening mee dat je vóór de activiteit wellicht de batterijen al moet vervangen. Deze zijn wel inbegrepen, maar kan even tijd kosten.
De targets werken anders dan gewend, maar in totaliteit is huurnu.nl zeker een aanrader!

29 marca 2025

Niet twijfelen, gewoon bestellen

We hadden een combi besteld van silent disco en laserguns. De bestelling is makkelijk te plaatsen, communicatie is goed en reactie op mail is snel en duidelijk. Er wordt met je meegedacht en de spullen waren ruim op tijd op de locatie waar we ze wilde gebruiken. Ook de oplossing, doordat we de laserguns niet voor de volle tijd konden gebruiken is super en snel opgelost! Ophalen is ook weer netjes geregeld.

28 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej