Elke periode huizen in je email en sms prima service, wel zouden meer aangeboden huizen op status beter gecontroleerd kunnen worden, zodat je direct kan zien of het Gereserveerd Verhuurd Bes... Zobacz więcej
Fijn platform, je krijgt telkens net 2-5min eerder een mail tov rentbird. De communicatie bij vragen/problemen was erg laagdrempelig, snel en persoonlijk. Er waren initieel nog een paar foutjes in het... Zobacz więcej
The service is the cheapest on the market but still offers you the same features as any other searching service. But unlike others, this service is run by one guy Lars. He really cares for his custome... Zobacz więcej
Although i did not find my new house through Huurmatcher, I do think it is a great service. I would say Huurmatcher will sent a faster notification to half of my matches when compared to Stekkies.... Zobacz więcej
Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van mensen met huurhuizen in Nederland, waarbij we gebruik maken van geavanceerde AI-technologie en een diepgaand inzicht in de lokale woningmarkt. Ons doel is om de huiszoektocht zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk te maken. Met onze persoonlijke benadering en geavanceerde filters stemmen we ons aanbod precies af op de wensen en behoeften van onze klanten. Kies voor ons voor een betrouwbare, transparante en persoonlijke huizenjacht-ervaring.
Singel 400, 1016AK, Amsterdam, Holandia
- hallo@huurmatcher.nl
- huurmatcher.nl
Top site!
Hele fijne site! Hierdoor heb ik binnen 3 weken een appartement gevonden.

Enorm goede ervaring!
Enorm goede ervaring, ik kreeg dagelijks meerdere huizen per mail die voldeden aan mijn wensen! Contact en service waren ook erg fijn; er werd enorm snel en behulpzaam gereageerd. Aanrader!

Top website & service
Hele fijne website en super service bij vragen/problemen. De woningen die opgestuurd worden voldoen aan je zoekopdracht en zijn accuraat, enige aan de gebruiker is om zsm te reageren!

Odpowiedź od Huurmatcher
Binnen 6 weken een huis gewonden in…
Binnen 6 weken een huis gewonden in Amsterdam. Fijne website, en een prettige ervaring.

Odpowiedź od Huurmatcher
Binnen 2 weken een woning!
Iedereen weet hoe moeilijk het is om een woning in Amsterdam te krijgen en iedereen weet hoeveel tijd de zoektocht kan innemen. Zelf ben ik hier ook (te) lang mee bezig geweest, tot ik viavia bij Huurmatcher terecht kwam. Via Huurmatcher heb ik iets wat mij maanden geduurd heeft, in 2 weken opgelost. Na aanmelding kreeg ik al snel een mail met daarin een woning wat aan mijn eisen voldeed. Hier heb ik op gereageerd en maandag heb ik de sleutel in ontvangst mogen nemen. Thanks!