Tre kunder foran os i køen. Bagende varmt, frokosttid og ellers ikke særligt travlt. Alligevel virkede det, som om de to ansatte var helt på bar bund – der skete stort set ingenting, og det følte... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg var på Hungry Dane i går, og det var virkelig en god oplevelse. Burgerne var super lækre, saftige og fulde af smag – helt klart nogle af de bedste, jeg har fået. Servicen var også virkelig go... Zobacz więcej
Ifm med et polterabend spiste vi 18 personer hos Hungry Dane og det var en fantastisk oplevelse fra første interaktion 3 uger før, til at vi forlod stedet. Vi blev mødt med stor forståelse og... Zobacz więcej
Få stillet din sult hos Hungry Dane på Bellevue strand☀️ Her kan du købe fantastiske velsmagende burgere også Uden kød ! Og betjening er venlig og imødekommende 👍🏼 Hungry dane laver en fantastik... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hungry Dane / Gourmet Burger / Copenhagen winner of Denmarks Best Burger 2020, 2021 & 2022 runner up Denmarks Best Burger 2023 & 2024
Dane kontaktowe
Store Strandstræde 21, 1255, København, Dania
- +4533338000
- mail@hungrydane.com
- hungrydane.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Altid gode råvarer og dejlig betjening
Altid gode råvarer og dejlig betjening. Er aldrig gået sulten fra HD. Kæmpe fan af deres måde at tilberede kødet og brødet på.
Pommes kunne godt trænge til en overhaling. :)
Ventede 30 min på mine 4 sweetdeal…
Ventede 30 min på mine 4 sweetdeal burger menu’er til samme pris som hvis man køber dem på stedet. To af os fik menuer med pommes fritter de to andre fik burgere uden PF. Nåede at spise burgerne og måtte efter 10min henvende mig og bede om de to sidste PF’er.
Andeburger er mindre end en cheeseburger fra McD, personalet kan ikke kommunikere med dig og dermed sidste gang jeg har “spist” her👎🏻
Lækre burgers!
Lækre burgers!
Både mig og ungerne var vilde med deres brugers. Selv flere dage efter snakkede knægten på 5 om at han ville forbi igen.
Det varmeste var vores dåsecoaler.
Det varmeste var vores dåsecoaler.
Vi besøgte restauranten i København, 19-04-2019 ved 14:10 tiden.
Vores pomfritter smagte som hjemmelavet pomfritter, som man har lavet dagen inden og lade stå ude natten over.
Med andre ord, var de tørre, lidt seje og ekstremt kedelige.
Begge vores burgere var ligeledes også serveret kolde, og brøddene virkede fantastiske. Jeg ville bare ønske de var blevet ristet til ordre, i stedet for, for en times tid siden.
Det lader til at restauranten har alle brikkerne til puslespillet. De skal bare sætte dem rigtig sammen nu. Jeg håber virkelig de får styr på deres ting, så de kan blive lige så gode som vi håber de kan være.
Desværre kommer vi nok ikke tilbage efter denne oplevelse. Var simpelhent et kæmpe spild af 220 kroner.
Ventede 1 time på Svendborg streetfoot...
Ventede 1 time på Svendborg streetfoot marked på en menu, og når folk valgte To Go kom de foran i køen... Virkelig ringe betjening...
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.