Hundexperten Recenzje 14

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Tack till Robin

Jag beställde en vara som inte uppfyllde förväntningarna, jag mejlade kundservice under december och fick snabba och bra svar av Robin som löste det hela på ett mycket bra och kundservice inriktat sätt,
så ett stort tack till Robin! :)

22 grudnia 2024

Odpowiedź od Hundexperten

Hej M_M tack för din recension. Vad roligt att du är nöjd med kundservicen! Jag skall se till att denna informationen når fram till rätt person!

Hälsningar
Hundexperten

Oceniono na 1 z 5

Mysterybox - ett rent skämt.

Min vän skulle vara snäll och skicka en "Mysterybox" som de skriver så fint om på sin hemsida, perfekta julklappen etc. Ser ut som en riktigt fin låda med fina saker i, och man ska få varor till ett högre värde än man betalar.
När jag får paketet är det nedtryckt i en vit påse som ser ut att vara ihoptejpad av en 3åring. I paketet ligger i princip bara skräp, allt dessutom med prislappar kvar på. Syns tydligt att detta är saker de inte lyckats sälja i butik typ. Att hon dessutom valt storleken extra liten hund och det innehåller storlekar upp till mellanstor hund..
I mailkontakt skriver de plötsligt även att sakerna kan ha "dammat på hyllorna" länge och att de kan vara begagnade, vilket inte framgår på hemsidan.
Efter mycket om och men får vi skicka tillbaka paketet, men nu efter flera veckor har de inte hämtat ut paketet och det har nu skickats tillbaka till mig. Inga pengar har hon fått tillbaka och de svarar inte på mail.
Fruktansvärt oseriöst företag, både falsk marknadsföring av mysteryboxen och sjukt dåligt skött av detta ärende. Trodde detta var ett seriöst företag men de har bevisat något helt annat.

30 grudnia 2024

Odpowiedź od Hundexperten

Hej Linn! Tack för din recension. Det var tråkigt att höra att du inte är nöjd med beställningen. Just mystery-boxen är donationer från föreningar & företag, det är inga begagnade saker, men prislappar och dylikt kan sitta kvar.

Gällande packningen så skickar vi alla försändelser som inte behöver skyddas i vita postnord påsar, annars är det kartong-lådor om det är känsligt innehåll.

*Jag ser att vi haft kontinuerlig kontakt med din vän via mail, så här ljuger du.

*Att vårt lager inte fått brev om att hämta ut paketet, ligger på postnord/ombudet. Ser att vår support gjort ett undantag och återbetalat ordern även om den fysiskt inte returnerats direkt till vårt lager, utan hamnat på ombud.

Ha en trevlig dag!
Hälsningar Hundexperten.

Oceniono na 1 z 5

Krångligt att skicka tillbaka när de…

Krångligt att skicka tillbaka när de inte uppfyller vad man har förväntat sig när de gäller produkten.
Ingen retursedel medföljer och inte ens en klickbar länk för att snabbt fixa de själv!!
Ingen returfraktsedel får man.
Dyrt att skicka tillbaka då man får stå för frakten själv.
Dåligt!

12 grudnia 2024

Odpowiedź od Hundexperten

Hej "kund" tack för din recension. Vi står alltid för returkostnaden om produkten är defekt eller om det är något annat fel. Är det så att man beställt fel vara eller storlek står vi inte för returkostnaden.

Då det inte finns något namn eller e-post i din recension har jag ingen möjlighet att kontakta dig via vår support för att följa upp ärendet.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, uppfyllde förväntningar.

Efter att sett att det var få omdömen här var jag lite osäker på om jag skulle köpa här men bestämde mig för att testa ändå.

Köpte ett bilstolskydd för att ha min hund i baksätet. Ett par dagar senare hade jag fått paketet på posten och bilskyddet såg ut som på bilden. Jag är mycket nöjd med mitt köp.

21 sierpnia 2024

Odpowiedź od Hundexperten

Hej Sunrise, stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension om oss. Vi uppskattar detta enormt! Vi hanterar omkring 10-20 ordrar just nu varje dag, men det är inte så många som tar sig tid att skriva recensioner tyvärr.

Ha en fin dag!

Oceniono na 5 z 5

Snabbt svar och toppen service!

16 czerwca 2023

Odpowiedź od Hundexperten

Hej Maria, vad kul att höra att du är nöjd med vår kundtjänst, jag skickar denna feedback vidare till dom!

Har inte fått varorna

Har inte fått varorna och när jag mallar får jag inget svar. Står att deras adress är i Göteborg men när jag går in där och söker på adressen finns inte deras företag på adressen.

23 lutego 2023

Odpowiedź od Hundexperten

Hej Carina! Vi besvarade ditt mail för 13 h sedan. Tyvärr har vi problem med Postnord just nu(systemet som genererar fraktsedlar) därför har vi inte kunnat skicka några ordrar de sista dagarna. Problemet förväntas vara fixat nu på måndag. Vårt lager ligger i Göteborg, på ruskvädersgatan 8D.
Vi är ledsna att vi inte kunnat skicka ditt paket och arbetar så snabbt vi kan för att lösa problemet med Postnord.
Hälsningar Hundexperten.

Very easy

Very easy, personal and helpful interaction with customer support. We received a different product than originally ordered but customer support found a quick solution to the problem.

7 grudnia 2022

Krångligt att returnera

Jättekrångligt att returnera. Man ska bifoga returformulär som inte ens är klickbart på deras hemsida. Finns heller inte färdig adresslapp att skriva ut. Du behöver därmed bekosta spårbar retur själv.

11 lipca 2022

Odpowiedź od Hundexperten

Hej Peter, tråkigt att du inte är nöjd med returprocessen. Om det är något fel på produkten så står vi alltid för frakten men vi täcker tyvärr inte frakten tillbaka när man ångrar ett köp. Vi uppskattar din feedback och jobbar på att göra det möjligt att fylla i returformuläret online i framtiden!

Hälsningar teamet på Hundexperten

Wow vilken service!!!!

Wow! Vilken supersnabb service av Robin som jag blev betjänad av! Snabba svar, vänlig och supertrevlig! Uppskattas så!

Inga problem att byta till en mindre storlek, även om paketet nu råkat skickats till ombud på Maxi i Borås. Ja även om det var rätt adress.

Som tur är så blev man omhändertagen och man blev lugn och lättad av Robins hjälp!
Han förklarade för mig att deras lager hanterar alla returer, så att dom på lagret åker till detta ombud en gång i veckan och hämtar ut alla paket som råkats skickas dit.

Nu väntar jag på att bytet ska genomföras, så de kan skickas till mig. Vad glad min fyrbenta vän kommer bli!

Tusen tack igen för all hjälp!!
Är djupt tacksam!!

Redigering 31 mars - glömde att uppdatera hur det gick med bytet. Inom 3 dagar så kom paketet och låg i min postlåda. Min fyrbenta vän blev så glad så!

1 czerwca 2022

Odpowiedź od Hundexperten

Hej Titti, vad roligt att höra att du blivit väl omhändertagen av vår support och att allting gått bra. Vi värderar högt att du delar med dig av din köp-erfarenhet hos oss!

Oceniono na 1 z 5

Positiva fejkrecensioner... SE UPP!

Ser att Gothenburg Ecom AB (e-handelgruppen som äger butiken) ägare lämnat recension nedan... De verkar plantera positiva recensioner för sina produkter (då inte sagt att alla recensioner är fejk, men lite misstänksamt är det när produkternas enda recensioner både är väääldigt positiva och publicerade kort inpå varandra). Om ni nu faktiskt har bra produkter, låt kvalitén stå för sig och invänta riktiga recensioner!! Som det ser ut nu skulle jag inte våga handla hos er tyvärr.

10 września 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej