Stal mina pengar
Betalade i förskott, inga varor kom. Bluffbolag. Usch.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Betalade i förskott, inga varor kom. Bluffbolag. Usch.
Otroligt dålig upplevelse. Nu väntat i en månad på min beställning. Supporten ger ingen information av värde. Snälla beställ inte härifrån!
Jag beställde en vara som inte uppfyllde förväntningarna, jag mejlade kundservice under december och fick snabba och bra svar av Robin som löste det hela på ett mycket bra och kundservice inriktat sätt,
så ett stort tack till Robin! :)

Odpowiedź od Hundexperten
Min vän skulle vara snäll och skicka en "Mysterybox" som de skriver så fint om på sin hemsida, perfekta julklappen etc. Ser ut som en riktigt fin låda med fina saker i, och man ska få varor till ett högre värde än man betalar.
När jag får paketet är det nedtryckt i en vit påse som ser ut att vara ihoptejpad av en 3åring. I paketet ligger i princip bara skräp, allt dessutom med prislappar kvar på. Syns tydligt att detta är saker de inte lyckats sälja i butik typ. Att hon dessutom valt storleken extra liten hund och det innehåller storlekar upp till mellanstor hund..
I mailkontakt skriver de plötsligt även att sakerna kan ha "dammat på hyllorna" länge och att de kan vara begagnade, vilket inte framgår på hemsidan.
Efter mycket om och men får vi skicka tillbaka paketet, men nu efter flera veckor har de inte hämtat ut paketet och det har nu skickats tillbaka till mig. Inga pengar har hon fått tillbaka och de svarar inte på mail.
Fruktansvärt oseriöst företag, både falsk marknadsföring av mysteryboxen och sjukt dåligt skött av detta ärende. Trodde detta var ett seriöst företag men de har bevisat något helt annat.

Odpowiedź od Hundexperten
Krångligt att skicka tillbaka när de inte uppfyller vad man har förväntat sig när de gäller produkten.
Ingen retursedel medföljer och inte ens en klickbar länk för att snabbt fixa de själv!!
Ingen returfraktsedel får man.
Dyrt att skicka tillbaka då man får stå för frakten själv.
Dåligt!

Odpowiedź od Hundexperten
Efter att sett att det var få omdömen här var jag lite osäker på om jag skulle köpa här men bestämde mig för att testa ändå.
Köpte ett bilstolskydd för att ha min hund i baksätet. Ett par dagar senare hade jag fått paketet på posten och bilskyddet såg ut som på bilden. Jag är mycket nöjd med mitt köp.

Odpowiedź od Hundexperten
Har inte fått varorna och när jag mallar får jag inget svar. Står att deras adress är i Göteborg men när jag går in där och söker på adressen finns inte deras företag på adressen.

Odpowiedź od Hundexperten
Very easy, personal and helpful interaction with customer support. We received a different product than originally ordered but customer support found a quick solution to the problem.
Jättekrångligt att returnera. Man ska bifoga returformulär som inte ens är klickbart på deras hemsida. Finns heller inte färdig adresslapp att skriva ut. Du behöver därmed bekosta spårbar retur själv.

Odpowiedź od Hundexperten
Wow! Vilken supersnabb service av Robin som jag blev betjänad av! Snabba svar, vänlig och supertrevlig! Uppskattas så!
Inga problem att byta till en mindre storlek, även om paketet nu råkat skickats till ombud på Maxi i Borås. Ja även om det var rätt adress.
Som tur är så blev man omhändertagen och man blev lugn och lättad av Robins hjälp!
Han förklarade för mig att deras lager hanterar alla returer, så att dom på lagret åker till detta ombud en gång i veckan och hämtar ut alla paket som råkats skickas dit.
Nu väntar jag på att bytet ska genomföras, så de kan skickas till mig. Vad glad min fyrbenta vän kommer bli!
Tusen tack igen för all hjälp!!
Är djupt tacksam!!
Redigering 31 mars - glömde att uppdatera hur det gick med bytet. Inom 3 dagar så kom paketet och låg i min postlåda. Min fyrbenta vän blev så glad så!

Odpowiedź od Hundexperten
Robin på kundtjänst var jätte trevlig och hjälpsam! Uppskattar verkligen snabba svar och personlig service.
Ser att Gothenburg Ecom AB (e-handelgruppen som äger butiken) ägare lämnat recension nedan... De verkar plantera positiva recensioner för sina produkter (då inte sagt att alla recensioner är fejk, men lite misstänksamt är det när produkternas enda recensioner både är väääldigt positiva och publicerade kort inpå varandra). Om ni nu faktiskt har bra produkter, låt kvalitén stå för sig och invänta riktiga recensioner!! Som det ser ut nu skulle jag inte våga handla hos er tyvärr.
Köpte hem en pälsborste med värme i, min pinscher älskar den!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.