Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

En extremt kräsen Shih Tzu var mkt nöjd med det första inköpet av frystorkade godsasker från "Hundben.se". För övrigt, bra kommunikation och snabb leverans av beställning så även matte är nöjd :)

Oceniono na 5 z 5

Äskar idén med naturligt hundgodis och tuggben. Just hornen är en favorit hos våra två boxrar varav junioren har kronisk tarmsjukdom och just därför är det så viktigt att han inte får i sig tillsatse... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Är så nöjd, både med kvaliten på produkterna och på hemsidans utformning. Till och med min lilla tant har börjat tugga ben och äta godis och jag behöver inte oroa mig för vad hundarna får i sig, t... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny
  2. Sprzedaż internetowa

Napisane przez firmę

Hos Hundben.se började allt med en enkel fråga: vad är egentligen bra att ge sin hund? Vi tyckte det var svårt att hitta tydliga svar, och därför bestämde vi oss för att göra jobbet själva. Idag handplockar vi produkter från leverantörer vi verkligen tror på, med fokus på naturliga råvaror, tydligt innehåll och hög kvalitet. I vårt sortiment hittar du hundtugg, godis, leksaker och hundvård – alltid med hundens bästa i fokus. Vi tar inte in allt, utan varje produkt är utvald med omtanke där innehåll, ursprung och kvalitet får styra, inte massproduktion. För oss är det viktigt att du som hundägare vet vad du ger din hund, och därför strävar vi efter att vara så tydliga och transparenta som möjligt i våra beskrivningar. Vi prioriterar produkter utan onödiga tillsatser och med råvaror vi själva kan stå bakom, ofta från Sverige eller Norden. Vi skickar normalt din order inom 48 timmar på helgfria vardagar och leveranstiden är vanligtvis 1–4 arbetsdagar. Bakom varje order finns riktiga människor, och har du frågor eller funderingar finns vi alltid nära till hands. För oss handlar det om att göra det enklare att välja rätt – utan att tumma på kvaliteten.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Bra produkter

Bra produkter. Fick snabb och professionell hjälp när ordern blev tokig. Hundarna älskar benen😊

27 stycznia 2026

Bästa godiset

Hunden gillar allt jag beställer , snabb leverans och trevlig bekräftelse för att jag har beställt varor. 👍😊

16 stycznia 2026

Bra kvalitet

Lätt att handla, stort utbud, bra priser och snabb frakt. Uppskattar den handskrivna lappen och att det är så fint inslaget.
Både praktiskt och roligt att handla här.

19 stycznia 2026
Oceniono na 4 z 5

Hjort och vildsvinsgodis gillar min…

Hjort och vildsvinsgodis gillar min hund jättemycket, men inte ketotugg Älg, den föll inte alls fröken i smaken.

17 stycznia 2026
Logo Hundben

Odpowiedź od Hundben

Tack för ditt omdöme Ann-Christin!

Smaken är som baken - svårt att alltid hitta rätt variant. Ibland är det för hårt, för smaklöst eller så är formen inte passande.

Ett litet tips som du kan prova är att blötlägga ena sidan på rullen, då får du fram lite doft och smak samt att det mjuknar lite, så kanske vovven kommer igång med tuggningen :)

Oceniono na 5 z 5

Min hund älskar torkad lunga!

Min hund älskar torkad lunga!
En stor fördel är att den här lungan inte luktar så mycket och att den är tunn och lätt att bryta isär!
Kommer köpa igen!

17 stycznia 2026

Kvalitetsben

Jag är otroligt nöjd med mitt köp av kvalitetsben från Hundben. Det märks verkligen att det är produkter av hög kvalitet, naturliga, hållbara och väldigt uppskattade av mina hundar. Benen höll länge och gav både sysselsättning och utan att smula eller lukta illa. Leveransen var snabb och smidig. Jag kommer definitivt att handla från Hundben igen och kan varmt rekommendera dem till andra hundägare!
/Specialsök Värmland AB

9 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej