De bestelling werd pas een week na plaatsing bezorgd. De mail dat het product was verzonden was reeds toegestuurd 2 dagen na plaatsing bestelling. Bestelling is wel op het juiste adres bezorgd.
Ik koop al jarenlang bij Huis & Comfort tot volle tevredenheid. En dat kan vanalles zijn van: mooie adresstickers (met eigen teksten) tot mooie dames slippers, waar je zelfs bij dagelijks gebruik jar... Zobacz więcej
Veel keus, alhoewel de kwaliteit niet altijd perfect is. Redelijk snelle levering dit keer. Nadeel was dat de verpakking ( verzenddoos) kapot was. Veel te slappe kwaliteit. Gelukkig zaten alle best... Zobacz więcej
Snelle levering en alles compleet. Dit is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. De bezorgdienst was ook op tijd. De bezorgdiensten zijn het grootste probleem.
Huis & Comfort, uw expert voor nieuwe, handige en geniale artikelen in de categorieën keuken, gezondheid en decoratie! Meer dan 8.000 artikelen verkrijgbaar in de webshop. Blijvend lage prijzen & aantrekkelijke aanbiedingen.
Handelspoort 1, 4538, BN TERNEUZEN, Holandia
- info@huis-en-comfort.nl
- huis-en-comfort.nl
Goede prijs voor één mooie grote…
Goede prijs voor één mooie grote soeppan. En ook nog eens snelle levering. Aanrader!!

Odpowiedź od Huis & comfort
jasjes voor nog geen 15 euro"s.al jaren…
jasjes voor nog geen 15 euro"s.al jaren draag ik deze nu een maat groter. perfect

Odpowiedź od Huis & comfort
Een prachtig produkt geleverd en ik heb…
Een prachtig produkt geleverd en ik heb het snel ontvangen

Odpowiedź od Huis & comfort
Vogelvoerhuisje met solar lampje…
Vogelvoerhuisje met solar lampje besteld. Maar wat een temu troep.
De chinese haren zaten nog vast aan het plakband van de doos. Smerig.
Het huisje ziet er mooi uit op de foto maar het past allemaal net niet net wel in elkaar. En als het staat is het schots en scheef. Echt goedkope rotzooi
Dit is het geld niet waard.

Fijne ervaring
Het was precies datgene wat ik wilde hebben en voor een mooie prijs en het werd goed verpakt bezorgd

Eierdopjes…
Ik heb eierdopjes besteld zien er zo als op de foto en super veilig ingepakt.Op afgesproken tijd bezorgd.

Onvriendelijk
Net een telefoniste aan de lijn gehad van Huis en Comfort.
Deze dame was uiterst onvriendelijk.

Goed geleverd
Goed geleverd
Jammer dat gls geen duidelijke tijd indicatie geeft qua bezorging

Odpowiedź od Huis & comfort
Bij mijn bestelling laatst was mijn…
Bij de bestelling van mijn moeder laatst was het gratis geschenk er weer niet bij .... is dus niet 1 e keer zeg maar altijd bij elke bestelling .
Telefonist zeer onvriendelijk bij info over een tekort in mijn bestelling .