Hugo P Lædervarer & Rejseartikler Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Nem webshop at finde rundt i. Hurtig afsendelse. Pungen er bare en rigtig god kvalitet. Det hele var bare perfekt. Jeg siger tak.

Oceniono na 5 z 5

Så kom tasken den er så fin og i sendte den samme dag jeg bestilte så slt det var okay men den var lidt længe undervejs på grund af påsken havde troede jeg fik den lørdag men nej kom i dag onsdag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik sat forkert adresse på, skrev til kundeservice og vupti var min ordre slettet, så jeg kunne lave en ny ordre. Så fin kundeservice og nemt at finde rundt på hjemmesiden og hurtigt levering.

Oceniono na 5 z 5

Har købt en bæltestedet hos Hugo P. Super lækkert produkt. God kvalitet til attraktiv pris. Hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle hos Hugo P.

1. Sklep z walizkami i torbami
  2. Sklep z dodatkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi har kundeservice på telefon (10.00-17.00) og mail normalt indenfor få timer. Bestil inden kl 13.00 på hverdage og vi sender samme dag. Gratis levering hvis du køber for over 500 kroner.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 187

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Så fint og hurtig betjening… er rigtig…

Så fint og hurtig betjening… er rigtig glad for min taske 👍
Tak

29 stycznia 2026

Hej Lindy
Dejligt at høre at det hele er som det skal være, og at du samtidig er tilfreds med produktet. Det er jo sådanne anmeldelser vi skal blive ved med at få. .-)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - varen i fuld overensstemmelse med det lovede.

20 stycznia 2026

Hej
Det er dejligt at vide at det hele var som det skulle være. Vi stiler jo også efter at vores kunder skal være tilfredse. :-)

100 procent i orden

100 procent i orden
Både betalingen og afhentning.

20 stycznia 2026

Hej Jane
Det er bare 100% i orden at få sådan en besked fra dig. :-)
Vi er super glade når det hele bare spiller. :-)

nemt og hurtigt

nemt og hurtigt

14 stycznia 2026

Hej Lone
Det glæder mig at din oplevelse med os var god, og vi håber selvfølgelig at du vil vende tilbage til vores webshop igen en anden dag, og købe noget. :-)

Den er jeg glad for

Den er jeg glad for, er bare ærgerligt, at jeg måtte hente den i pakke station og betale for taxa oveni.

13 stycznia 2026

Hej Anna
Jeg er glad for at du fik din pakke.
Hvis du ikke har været hjemme når GLS manden kommer med din pakke, så tager han den med til en pakkeshop. Ellers skal du lave en fuldmagt til GLS, så fragtmanden ved hvor han skal stille pakken.
Alt det med aflevering af pakken er mellem dig og GLS, det har vi desværre ikke noget med at gøre.

Den perfekte handel

Jeg har en pung som jeg bare er så glad for men den er slidt op.
Hos Hugo P lædervater & Rejseartikler fandt jeg samme slags pung og endda på tilbud så købte 3 stk.
Fandt også en flot taske som jeg bare måtte eje.
Nemt at bestille og hurtig levering.
Varerne er super flotte.
Der var et fint kort med en hilsen i pakken det gør oplevelsen mere personligt.
Jeg handler gerne her igen.

12 stycznia 2026

Hej Joan
Hvor er det bare dejligt at læse at du er blevet SÅ glad for din oplevelse med os, det varmer rigtig meget.
Vi håber at du bliver glad for det bestilte, og vi håber at se dig som kunde igen en anden dag. :-)

Rigtig god dag

Meget fint

Meget fint. Eastpac er altid god kvalitet
Mvh lars n.

9 stycznia 2026

Hej Lars
Tak for de fine ord.
JA. Eastpak er kendt for en god kvalitet, så der er heldigvis ikke så meget at komme efter hvad det angår. :-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og effektiv behandling af min…

Hurtig og effektiv behandling af min ordre. 😀👍

6 stycznia 2026

Hej Jette
Vi er super glade for at det hele gik som forventet. Jeg er glad for at du er tilfreds. :-)

Oceniono na 3 z 5

Pungen blev leveret hurtigt

Pungen blev leveret hurtigt. Men den lugter underligt, gammel lugt.
Som skrevet kom pungen hurtigt, at den lugtede regner jeg med går af efterhånden som jeg bruger den. Det er en dejlig pung

5 stycznia 2026

Hej Jytte
Det er da kedeligt at den lugter. Jeg vil gerne have den retur hvis du ikke vil have pungen. Det er ærgerligt at du skriver det herpå INDEN du har kontaktet os omkring problemet.
Men du er velkommen til at få en ny pung tilsendt, så tager vi den med den grimme lugt retur. Kontakt os lige, så finder vi ud af det.

Problemfri levering

5 stycznia 2026

Hej Bo
Det er virkelig dejligt at høre at det hele gik problemfrit. Lad os håbe at det er sådan med alle vores ordrer. :-)

Oceniono na 5 z 5

Meget hurtig og fin service og levering…

Meget hurtig og fin service og levering god service

30 grudnia 2025

Hej Betti
Tak for de fine ord, jeg sender de varme hilsner til personalet. :-)

Super hurtig levering

Super hurtig levering
Og mine luffer er SÅ lækre.
Stor anbefaling til Hugo P Lædervarer & Rejseartikler

30 grudnia 2025

Hej Louise
Det er super dejligt at høre at det er noget du kan bruge. :-)

Alt forløbet som forventet

Alt forløbet som forventet

22 grudnia 2025

Hej Valentin
Det er dejligt at alt gik som det skulle. :-)

Fint

Fint, hurtig betjening

19 grudnia 2025

Hej Kate
Det er dejligt at det hele kørte som det skulle. :-)

Oceniono na 5 z 5

Go dejlig tegne bog billig hurtig…

Go dejlig tegne bog billig hurtig levering

18 grudnia 2025

Hej Steffen
Det er super godt at din gave faldt i god jord. Det er jo helst meningen med gaver. :-)

Oceniono na 5 z 5

Alt virkede fra bestilling til…

Alt virkede fra bestilling til modtagelse.
God jul.

15 grudnia 2025

Hej Folmer
Det er super godt at høre at det hele bare kørte som det skulle. Vi stiler efter at gøre vores kunder tilfredse, og det er dejligt at det også lykkedes denne gang. .-)

16 grudnia 2025

Hej Kamala
Er det ikke bare skønt når det hele bare går som det skal? :-)

julegaver

julegaver
har været glad for den gode hjælp og lette måde at købe gaver på.

12 grudnia 2025

Hej Jette
Det er dejligt at vi gør det godt, og at du synes det er nemt. Nemt og bekvemt. Men husk at de fysiske butikker jo lukker hvis ikke man bruger dem, så støt gerne lokalt også. :-)

Glædelig jul og godt nytår.
Team Hugo P

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej