Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Den sämsta ved leverantör som fortfarande tar emot beställningar och debiterar för beställningen men aldrig levererar (en nät bedragare). Nät butiken har inget kontakt uppgifter, ett falsk telefon oc... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

@Devid Saleem och @Daniel Saleem. Uppenbart familj som tog över huggkubbe under förra året och fatalt misslyckats. Undrar hur stolt familjen Saleem nere i Göteborg är över bedrägeriet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde och betalade i förväg. Kollade på olika ved-leverantörer - det verkar vara en vinglig bransch. Jag provade en annan med snurrig respons och inga svar på min enkla fråga om de kunde lev till... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Fick ingen leverans det första tillfället och meddelande om förseningen kom först flera dagar efter. Nytt leveransdatum 2 veckor senare. Tveksam till om denna skulle bli av då det inte går att nå före... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Drewno opałowe
  2. Dostawca energii

Napisane przez firmę

Beställ förstklassig björkved som levereras direkt till din dörr! Vi erbjuder snabb och pålitlig hemleverans av högkvalitativ björkved, idealisk för att värma ditt hem under de kyliga månaderna. Gör din beställning idag och upplev värmen och komforten av en brasa hemma!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 4% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Parodi

Om du tycker om att vänta är detta en vedleverantör för dig! Älskar du att få inställda leveranser och nya hittepådatum? Beställ då från huggkubbe och du blir inte besviken

19 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Beställde i början av juli för leverans…

[Update 27/10 Nu är äntligen veden levererad.
Fick några säckar extra som kompensation. Kan nog tänka mig att beställa från dom igen när de här recensionerna börjar se bättre ut igen. ]

Beställde i början av juli för leverans i mitten av augusti. Är nu uppe i åtta misslyckade leveransförsök.
Eldningssäsongen har börjat oc fjolårets ved är slut. Veden som skulle kommit i god tid för säsongen uteblir. Ser att kunder som beställt långt senare kan få sin ved, medan flera som beställt tidigt inte får den.
Har det med att göra att vi förbetalt, så då är det säkra pengar?, eller är det att vi köpte när det var bra pris och att de nu har svårt att leverera dessa med vinstmaginal kvar? Kommunikationen är kass och leveranstiden är riktigt usel.

19 października 2025
Oceniono na 2 z 5

Jag köpte torr björkved trodde jag

Jag köpte torr björkved men tyvärr så kom det fuktig ved som är väldigt svår att tända. Det ryker in, pyser från veden och knäpper. Precis som fuktig ved. Jag har köpt från andra leverantörer tidigare år och aldrig haft problem. Tråkigt när det är så bra pris. Leveransen sköts på men när den väl kom var chauffören punktlig, trevlig och stapplade vedsäckarna prydligt.

8 października 2025

Varning

Vill varna från att beställa från Huggkubbe.se. Beställde i augusti & har inte fått leverans än (mitten av oktober). De ger ett leveransdatum långt fram i tiden, när dagen kommer ställer de in & skjuter upp leveransen en månad. Om ni beställer nu kommer ni få den lagom till sommaren (om ni öht får någon ved), börjat ge upp hoppet.

18 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Jag beställde ved 3 juli 2025.

Jag beställde ved 3 juli 2025.
Leveransen har uteblivit vid fyra tillfällen. Vid tre av dessa hörde företaget av sig först efter utebliven leverans. Vid det fjärde uteblivna tillfället fick jag själv höra av mig till dem och de verkade flrvånade över att leveransen inte dykt upp.
Om de menar allvar måste de väl prioritera kunder de misskött vid upprepade tillfällen.
Enda sättet till kontakt är via deras mail som har lång, om någon, svarstid.

17 października 2025

Tre uteblivna leveranser

Beställde och betalade 24 augusti. Tre inbokade leveranser senare så har fortfarande inget ved dykt upp. Oacceptabelt att inte få fram ved efter två månader. Har avbeställd och ska hitta en annan leverantör.

18 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Vedleverans

Idag kom vedleveransen, och den ser riktigt torr och bra ut, så jag är nöjd =)
Första leveransen ställdes in dagen före, och direkt kom det ett sms med ett nytt leveransdatum 3,5 vecka senare. Idag dök leveransen upp enligt plan.
En stjärna bort pga att det var vilseledande att det stod att man kunde betala med Klarna, men vid utcheckningen fanns inte det alternativet med, och att fakturan skickades ut direkt efter ordern med endast 14 dagars betalningstid. Då jag inte ville betala innan jag fått leveransen krävdes två framflyttningar av betalningsdatumet.

16 października 2025

Beställde (och betalt) 1 Sep

Beställde (och betalt) 1 Sep, första leverans datum ombokades och senarelagts typ två veckor. Den andra också ombokades. Tredje leverans datum kom och gick utan ett ord. Nu kundtjänsten svarar inte. Förstår att de hade problem med transport, men nu den bristande kommunikation gränsar till oacceptabel

15 października 2025

Levererar inte veden

Levererar inte veden. 2 uppskjutna leveranser.
Nu är det 3 missade leveranser.
Läser man reviews är det ett scam, håll er långt borta.

12 października 2025

Bra björkved

Bra björkved, smidigt att beställa. Leverans på utsatt tid. Prisvärt om man jämför med sur mackved.

6 października 2025

Beställ inte

Beställ inte! De har uppenbarligen totalstopp på leverans i Stockholmsområdet samt att kundtjänst inte fungerar!

8 października 2025

Bra rakt igenom

Bra kundkontakt, uppdaterad info. Enormt trevlig och grymt levererat! Tack, jag kommer handla ved härifrån i fortsättningen!

6 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Ger 5 stjärnor fastän leveransen sköts…

Ger 5 stjärnor fastän leveransen sköts upp 1 vecka. Fick tydlig information om varför och möjlighet att boka ett nytt datum. Veden skulle komma mellan 16-23. Samma dag fick jag info om att den kommer mellan 18.30-21.00 och 18.40 låg den avlastad utanför grinden. Jättefin ved samt tändved.

5 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej