‘Diagnoser’ er generelt ikke rare at få. Tanker om behandlingen begynder og man kan blive bange og utryg, når man som jeg får at vide, at det ‘onde’ man har i ansigtet, skal skæres væk. Man bliv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hud- og Hyperhidroseklinikken er til dig der ønsker at besøge en professionel privat hudlægeklinik med høj faglighed i et lille, rummeligt og trygt miljø, for at sikre at du modtager den undersøgelse og behandling netop du har brug for. Hos os er alle velkomne; Børn og voksne i alle aldre. Vi har klinikker i København, Faxe, Ålborg, Skanderborg og Herning. Vi undersøger alle typer af hudsygdomme og problemer, og desuden har vi speciale i hyperhidrose, overdreven svedtendens. I klinikken møder du hudlæger og sygeplejersker, der har årelang erfaring. Vi går ikke på kompromis med fagligheden, og derfor er klinikken udelukkende bemandet med sundhedsfagligt uddannede. Velkommen hos os. Henvisning er ikke nødvendig. Du er velkommen via egenbetaling, via en sundhedsforsikring eller via sygehusenes behandlingsgaranti.
Østbanegade 117A, 2100, København Ø, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Man bliver straks man møder ind i klinikken mødt af nærværende sygeplejersker med søde smil.
Min ‘omgang’ gik fra venlig hudlæge og biopsi og derefter diagnose- Til operation udført af den sødeste, nærværende kompetente og forklarende plastikkirurg.
Hud og Hyperhidroseklinikken forstod fra ‘A til Z’ at vende oplevelsen, så jeg følte jeg forstod det hele- og ikke mindst følte mig TRYG.
Af hjertet TAK for at ‘vende’ oplevelsen til noget positivt, trods alt.
De VARMESTE anbefalinger fra mig .

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Meget kompetent og effektiv feedback. Man føler sig absolut i trygge hænder - god atmosfære i klinikkerne og venligt personale.Rutinerede sygeplejersker og læger.
BH. Joergen

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Jeg var forbi klinikken for at få set på et modermærke. Lægen undersøger mit modermærke og oplyser at det ser harmløst ud. Han anbefaler alligevel at jeg får det fjernet, da man jo aldrig ved hvordan modermærker kan udvikle sig over tid. Jeg vælger ik at få det fjernet i klinikken, selvom der står en meget ihærdig klinikchef som prøver at overtale mig til at betale flere tusind kroner for at fjerne et modermærke, som lægen lige har sagt er harmløst. Jeg oplyser at jeg ønsker at gøre det igennem egen læge, da jeg egentlig kun kom for at få tjekket om modermærket var farligt, hvilken lægen jo lige sagde at det ikke var. Jeg havde på forhånd bedt om at få erklæringen fra lægen på engelsk, da den skal bruges i arbejdsmæssigt sammenhæng, hvilket klinik chefen ikke mente var muligt. Hun sagde at “jeg jo bare selv kan få den oversat med ChatGPT”, selvom jeg allerede var blevet lovet at det var muligt. Jeg insisterer og de går med til det. Så modtager jeg en erklæring fra lægen, hvor der intet står om hans vurdering af at modermærket er harmløst, men at jeg derimod modsætter mig behandling og at de har oplyst mig om risikoen ved manglende behandling, fordi jeg hellere ville gøre det igennem egen læge, and at bruge flere tusinde kroner hos dem.
Pengefikseret privatklinik har man ik set magen til…

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Rigtig god oplevelse de er rigtig grundige

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Jeg kom hurtig til og hudlægen samt sygeplejerskerne er utrolig søde og hjælpsomme. Hudlæge er meget sød og meget grundig, som jeg var meget tryg ved. Altid hurtigt retursvar for dem. Kæmpe anbefaling fra mig!

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Jeg har været hos Hud- og Hyperhidroseklinikken et par gange og kan kun give mine varmeste anbefalinger. De er utroligt dygtige og får én til at føle sig både tryg og meget velkommen. Personalet er både personligt, professionelt og yderst kompetent, og jeg har fået god hjælp hver eneste gang. Et virkelig godt sted med høj faglighed og stor omsorg.
Fik hurtigt en tid til at få kontrolleret nogle mærker. Blev rigtigt godt modtaget i klinikken og blev efterfølgende undersøgt af en kompetent læge. Alt i alt en rigtig god og tryg oplevelse. Kan varmt anbefales

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Jeg var stamkunde og blev ordineret livstidsbrug af en særlig shampoo men fik kun recept på 3 udleveringer - nu vil klinikken så have gebyr for at forny recepten - med mindre man booker en ny tid - det synes jeg faktisk er lidt usselt. Det kan sgu blive mange penge som livet går 😂
Nu har jeg læst jeres svar. Det kalder jeg varm luft - denne fornyelse var et tryk på en knap -
Jeg skal bruge det ordinerede middel resten af evigheden så der er ikke så meget at rafle om eller store ansvar der skal opfyldes.
I skriver at I håber at misforståelsen nu er opklaret. Men jeg har ikke misforstået noget. Hvis I vælger at forny recepten (på basis af en opringning) kan I jo også vælge at gøre det uden beregning. I min optik er det bare dårlig service - det er jo ikke fordi jeg ikke har lagt en mindre formue i jeres butik 😅
Ligeledes har I jo gebyrer hvis man ikke melder afbud i tide - men den dag I meldte afbud kort før jeg skulle møde modtog jeg da ikke 1er gebyr eller et tilgodehavende på en gratis behandling - ergo synes jeg i går i for små sko (som mange firmaer gør) man kan jo vælge hvordan man vil opføre sig - det gør jeg da i min forretning.
Det bliver bare mere og mere accepteret at firmaer tager hvad de kan få i stedet for at opføre sig anstændigt. Det er ret normalt og jeg havde skam heller ikke tænkt mig at gøre væsen af det - men nu bad i jo altså selv direkte om en anmeldelse i jeres mail. Og så må jeg bare sige ærligt at jeg synes I er smålige. Håber dette opklarer misforståelsen 😊

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Jeg var til en første undersøgelse på hud- og hyperhidroseklinikken i går. Fint sted. Ligger perfekt i forhold til offentlig transport. Nemt at få aftale med kort varsel. Rare sygeplejersker/receptionister, og en venlig og effektiv læge.
Årsagen til min lave vurdering er, at de to første punkter i beskrivelsen af den ydelse jeg betalte for - “første undersøgelse af hudproblemer” - er “grundig undersøgelse” og “god tid til dig”. Det kan jeg ikke genkende.
Jeg tror lægen konkret kiggede på mit hudproblem i ca. 10 sekunder og den samlede konsultation tog ca. 15 minutter. Jeg endte faktisk med følelsen af, at det hele gik lidt for hurtigt.
Edit: jeg blev ringet op inden for 24 timer efter at have skrevet ovenstående, og fik en god samtale og et tilbud om at komme ind på klinikken igen til en ny konsultation, hvor der helt sikkert vil være god tid. Det synes jeg er en fin løsning, og jeg har derfor indsat to stjerner mere i denne anmeldelse.

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
I had a minor surgery at Hud- og Hyperhidroseklinikken on 22‑12‑2025, and the whole experience was excellent. The process was smooth and professional, and both the surgeon and nurse were incredibly friendly. It’s truly a place where you feel seen, heard, and well cared for.

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Mit forløb var dejligt enkelt. Det var nemt at komme i kontakt med stedet og få hurtige svar. Derudover var alle jeg mødte meget venlige og rolige. Resultatet af mit akne forløb er også blevet helt fantastisk, kan klart anbefale stedet.

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Fantastisk service. Jeg blev mødt med stor imødekommenhed, da jeg kom på klinikken, og fik hjælp præcis da jeg havde brug for det. Jeg fik ikke bare det, jeg kom for, men mere end forventet. Professionelt, effektivt og meget trygt hele vejen igennem. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Først det positive. De svarer hurtigt tilbage på mail.
Kort fortalt.
Efter endt behandling, kommer sygdom igen. Det forstår jeg ikke, for mit indtryk var, at det ville den ikke. De tilbyder ny konsultation for fuld pris 950 kr. og så fuld pris for gentagne behandlinger. Jeg har accepteret én behandling og den var rigeligt dyr. 2700 kr. for 20 min. +950 kr. for en 5 min konsultation.

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
En professionel og god oplevelse at få behandling i Hud- og Hyperhidroseklinikken. Jeg oplevede mig taget godt imod og taget godt af -hele vejen.
Jeg fik grundig vejledning og er fuldt tilfreds med resultatet efterfølgende. Jeg vil til enhver tid være tryg ved at vende tilbage og få behandling i Hud- og hyperhidroseklinikken.

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Hud- og Hyperhidroseklinikken. Personalet var meget professionelle og imødekommende, og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet.
Mit problem blev taget seriøst, og jeg fik den rette behandling, som har hjulpet mig.
Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre.

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Fik en tid fra den ene dag til den anden og mødte stor venlighed og professionalisme hos behandleren. Et rart og tryg sted at komme. Tak!

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
En meget behagelig oplevelse og et super imødekommende og dygtigt personale.
Jeg er meget tilfreds med forløbet.

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
De har altid været hurtige til at give mig en tid, været klare og transparente omkring vilkårene for hvordan forløb er hos dem, og de er altid så venlige og imødekommende! Jeg føler virkelig, at jeg bliver hørt, og jeg synes de er gode til at tage hensyn til mig og min situation i forhold til at sikre, at jeg får en langtidssigtet, holdbar behandling og jeg ikke betaler for mere end nødvendigt (hvilket er rart, når nu man er studerende).

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Denne klinik blir ved med efter et halvt år at opkræve betaling og sende rykkere for en konsultation jeg ikke har haft, da jeg pga sygdom meldte afbud.Det er så uprofessionelt og uacceptabelt, hold jer langt væk fra denne private pengemaskine.

Odpowiedź od Hud- og Hyperhidroseklinikken
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.