Gdzie indziej sortowanie w ogóle nie działało jak trzeba, w poniedziałek sprawdziłem to tutaj i cała gra układa się w katalogu od razu, bez czekania.
w pociągu otworzyłem ticket #5668 o bonus; wiadomość była krótka, ale użyteczna, bez wielkiego wow, przy tej sesji odpuściłem refresh przed snem.
porównałem saldo realne i bonusowe, a po odświeżeniu max bet stał przy przycisku, mała rzecz, w praktyce odpuściłem refresh między wiadomościami.
Zgłoszenie 38214 dotyczyło salda po wpłacie przez Przelewy24, odpowiedź przyszła we wtorek, aha, dokument już nie był potrzebny do weryfikacji
Poznaj kasyna bez weryfikacji oferujące prostą rejestrację, wygodne płatności i przejrzyste warunki. Porównaj dostępne opcje na 2026 rok.
napisałam przez centrum wiadomości w…
napisałam przez centrum wiadomości w środę w sprawie bonusu, odpowiedź przyszła w czwartek rano, po prostu zadziałało, czy to nie wystarczy?
Dlaczego wcześniej tego nie…
Dlaczego wcześniej tego nie sprawdzałem? teraz saldo na laptopie zgadza się z tabletem co do złotówki po restarcie w niedzielę
Między dwoma mailami
Między dwoma mailami, szczegóły płatności były proste, ale zapisane jasno na koncie.
gra otworzyła się najpierw w trybie…
gra otworzyła się najpierw w trybie demo, zbędny krok dla kogoś kto chce grać od razu, ale samo demo działało płynnie.
krótko
krótko: rejestracja w kasynie była trochę długa, ale profil potem miał sens bez gonienia supportu
Kwota 380 zł została wypłacona na konto…
Kwota 380 zł została wypłacona na konto bankowe najpierw depozyt nie chcial przejść za drugim razem zadziałało.
Między dwoma mailami
Między dwoma mailami, dane operatora łatwo było znaleźć w stopce.
nie wszystko błyszczy
nie wszystko błyszczy, ale Session reminder wyskoczył przed następną rundą slotu wyglądało to fair
Jeszcze się rozeznaję
Jeszcze się rozeznaję, to zapewne coś do weryfikacji związane z czasem gry, przychodzi regularnie i wygląda jasno.
Zgłoszenie 38214 dotyczyło
Bez wielkich oczekiwań sprawdziłem…
Bez wielkich oczekiwań sprawdziłem wypłatę 155 zł; kwota końcowa była osobno od opłat, po odświeżeniu został jasny ślad w tym samym oknie.
Na tańszym Androidzie
Na tańszym Androidzie, warunki bonusu pokazały maksymalny zakład przed kliknięciem przycisku odbioru.
otworzyłem ticket #6851 o bonus
otworzyłem ticket #6851 o bonus, a po odświeżeniu ten sam ticket został otwarty, dla mnie reakcja była szybka z telefonem w ręku.
Sortowanie po gatunkach działa jasno
Sortowanie po gatunkach działa jasno, jedyny minus to że czasem trzeba przewinąć całą listę żeby znaleźć automat.
Pierwsza wizyta
Pierwsza wizyta: regulamin dało się przeczytać przed dotknięciem promocji.
zaglądam do maila zaraz po każdej…
zaglądam do maila zaraz po każdej wypłacie. aha, zawsze dokładnie pasuje do tego co widzę na ekranie.
Zgłosiłam kolejną wypłatę
Zgłosiłam kolejną wypłatę, status wisiał jako oczekująca, po pół godziny był już zatwierdzony i kasa doszła
w sumie okej
w sumie okej: Wyszukiwarka znalazła slot Fruit Party po trzech literach wyglądało to fair