It s a scam, avoid!!!!!!
It s a scam, avoid as they will charge your phone bill over £6.
they won't stop the charge even if you ask them to.
so far they took over £60 from my phone bill without my consent
Creator of https://t.co/3h7KSGzfuQ, chairman @FronteersConf 2018, Microsoft MVP, speaker and writes at https://t.co/2tX6s6Tnwz
U.S. 40 6301, 65202, Columbia, Stany Zjednoczone
It s a scam, avoid as they will charge your phone bill over £6.
they won't stop the charge even if you ask them to.
so far they took over £60 from my phone bill without my consent
+ Fast, simple test. HTML5 test of capability, (implying also web browser speed). Compare internet web browser for the current and future internet in html5.
+ Results summary I found useful. See why good old IE11 Internet Explorer simply does not keep up with latest version of other web browsers. Much of it fairly understandable for non-geeks, I guess.
+ See results internet web browser test compare, comparison of Chrome, Firefox, Edge, IE11 Internet Explorer, Opera, Safari…. Results under “other browsers” … results / desktop – html.
+ also for mobile phone, telephone, cellphone, cell-phone, smartphone, tablets, notebooks, smart tv, gaming consoles, e-readers… Internet web browser test compare. Results under “other browsers…mobiles…tablets…or other”. Includes main well known browser names including samsung internet & apple iOS & windows phone.
Easy to find the creator in fact bock, twt, and gt hub etc. Says webpage by NielsLeenheer. Possible minus (-): is it fully up to date? News page says updated before 2018, at present.