Oceniono na 5 z 5

Imponerende god service. Jeg havde ved en fejl bestilt jeans i to forskellige størrelser, og blev hurtigt ringet op for at sikre, at det var korrekt. Det var det ikke – og tak for det. Herefter kom... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bestilte sko på hjemmesiden, som er overskuelig og hvor det er nemt at få et overblik og øvrige varer. Ordren blev bekræftet straks efter bestilling, og blev leveret som aftalt. Super service- TAK

Reakcja na opinię

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z odzieżą męską

Napisane przez firmę

Hr. Ravn modebutik startede 1. marts 2021 under de hårde omstændigheder med Corona. Vores vision og drøm er at drive en autentisk, personlig og inspirerende tøjbutik. Med fokus på den enkelte kunde, hvor nærvær og ærlig service, skal bibringe kunden en hyggelig og anderledes oplevelse. Vores kærlighed og passion for vores butik skal brænde igennem overfor kunden. Vi er altid klar med kompetent vejledning og med masser af inspiration - om det gælder festtøj eller den casual stil for at opdatere garderoben. Sagt med andre ord, vi elsker at sætte tingene sammen på kryds og tværs. Vi har et spændende mix af danske og internationale brands. Vi har håndplukket hver og en vare, så sortimentet passer til vores butik. Vi står altid klar til at vise de nye varer, der lige er kommet ind ad døren. Samtidig kan du få en kop kaffe, en kold fadøl eller et glas vin og lade dig inspirere af butikkens flotte rammer. Kig forbi - om det er i butikken eller online, så møder du os i øjenhøjde.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

5-stjerner herfra

5-stjerner herfra. Det hele startede dog lidt dårligt ud med en lagerfejl på en af deres varer. Men med god kommunikation fra teamet fandt vi sammen en god løsning. Topklasse service og gode produkter - Hr.Ravn kan klart anbefales.

8 kwietnia 2026

Rigtig god service

Rigtig god service! Jeg bestilte en jakke, som blev afsendt cirka 15 dage efter bestillingen, men jeg blev løbende godt opdateret undervejs – og de svarede hurtigt på henvendelser.

2 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Har købt smukke vandglas, da forsendelsen ramte ind i påsken fik jeg en mail om at der ville være forsinkelse på min pakke, synes det var rart lige at få en update på hvorfor det ikke lige gik så hurtigt. Glassene var pakket godt ind.
Det var en god service med update.

9 kwietnia 2026

Hej Hans,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, og vi er glade for, at det hele lykkedes som det skulle. Vi er super glade for, at oplevelsen hos os giver anledning til en anbefaling.

Clarks sko - super service

18 marca 2026

Hej Sten,

Imponerende god service.

Imponerende god service.
Herefter kom pakken hurtigt frem, og bukserne passer perfekt. En virkelig positiv oplevelse.

27 marca 2026

Hej Svend,

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk udvalg til virkelig gode…

Fantastisk udvalg til virkelig gode priser. Kan klart anbefales!

31 marca 2026

Hej Troels,

Oceniono na 5 z 5

Nemt og hurtig ekspedition og…

Nemt og hurtig ekspedition og modtagelse af den bestilte vare.
Fornem service.

27 marca 2026

Hej Tom,

Super fantastisk god service

Super fantastisk god service! Lynhurtig ekspedition og så fint indpakket ved afhentning!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26 marca 2026

Hej Maria,

Hej Kenneth,

Oceniono na 5 z 5

Fint at kunne hente lokalt

Fint at kunne hente lokalt, selv om varen var bestilt over nettet

Hej Jens,

Hurtig levering og alt helt perfekt

Hurtig levering og alt helt perfekt

Hej Henriette,

God oplevelse

Jamen, det gik bare som forventet, ingen problemer, det var bare nemt.

26 marca 2026

Hej Michael,

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse at handle hos jer

God oplevelse at handle hos jer, og hurtig levering.

19 marca 2026

Hej Henriette,

Andreas | Hrravn.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej