Lynhurtig levering af fine gardinstænger - tak for det! Intet at udsætte på hverken varer eller levering. Teleskopgardinstænger er et glimrende alternativ, når man ikke må/vil bore i væggene. Dog sav... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fik et "Mørklægningsgardin Instant Night Medium" i fødselsdags-gave og det er det første gardin der rent faktisk virker og lukker selv direkte dags-lys ude. Jeg bruger det om dagen når dags-lys... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gardinstængerne virkede ikke. Jeg har allerede én stang herhjemme, som jeg med noget besvær fik sat op, og som virkede til at sidde OK til prisen, og jeg bestilte derfor to mere en uges tid se... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vores andet gardin vi køber - de er bare uundværlige med små børn i sommerhalvåret. Hurtigt levering og god kundeservice 🌟🌟🌟🌟
Reakcja na opinię
Hos HowToSleepBetter tager vi søvn alvorligt. Vores produkter hjælper dig, så du kan få mere og bedre søvn. Vores mest populære produkt er det mobile og effektive mørklægningsgardin Instant Night. Det adskiller sig fra andre mørklægningsgardiner ved, at du kan sættes det op, uden at bruge værktøj. Det tilpasses nemt til bredden på dit vindue og så kan du endda tage det med i sommerhuset, så du også kan sove godt på ferien.
Hirsemarken 1B, 3520, Farum, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od HowToSleepBetter
Lynhurtig levering af fine gardinstænger - tak for det!
Intet at udsætte på hverken varer eller levering. Teleskopgardinstænger er et glimrende alternativ, når man ikke må/vil bore i væggene. Dog savner jeg mulighed for at tilkøbe gardinringe, for stængerne er 2 cm i diameter, og det er svært at finde ringe, der passer til.

Odpowiedź od HowToSleepBetter
Gardinstængerne virkede ikke. Jeg har allerede én stang herhjemme, som jeg med noget besvær fik sat op, og som virkede til at sidde OK til prisen, og jeg bestilte derfor to mere en uges tid senere.
Ingen af de to kunne “låses”, og jeg reklamerede derfor. Får nu at vide, at shoppen mener, at de to stænger fungerer, så derfor har de trukket mig for returfragt (som koster over dobbelt så meget som den oprindelige fragt).
Det passer ganske enkelt ikke, og jeg har endda forsøgt at sætte dem op i åbninger i forskellig størrelse og højde for at teste, at det ikke bare var mig, der stod i en dårlig vinkel el. lign. Stængerne blev bare ved med at rotere uden at låse sig fast.
Den første stang har i øvrigt nu siddet i ca. 1 måned, og den synker længere og længere ned i vinduet og er umulig at rette op på. Jeg kan på ingen måde anbefale produktet eller shoppen.
Spar hellere pengene og køb en almindelig teleskopstang i en fysisk butik - jeg fandt til sidst en til 40 kr., og den var superlet at sætte op og sidder umiddelbart mere stabilt.

Odpowiedź od HowToSleepBetter
Jeg bruger det om dagen når dags-lys skal holdes væk (Ved foto-redigering på computer, hvor dags-lys gør computer-skærm besværlig at se ordentligt)
Fjeder-stangen er både stabil og kraftig (Og nem at have med at gøre) og gardinet (Selve stoffet) har en rigtig luksus-fornemmelse når man rører det og sætter det op.
Meget imponeret :)

Odpowiedź od HowToSleepBetter
Supper fin sovepølse ikke for meget fyld i hurtig levering

Odpowiedź od HowToSleepBetter
Virkelig god service, og hurtigt levering. Kan klart anbefales. Produkterne virker som de skal og er meget tilfreds! Vil gerne handle her igen 👍

Odpowiedź od HowToSleepBetter
Hurtig levering. Gode produkter. Ligger fast på telefonen så jeg altid kan bestille igen 😍

Odpowiedź od HowToSleepBetter
En smugle til den dyre side men man for det de lover. Det er kvalitet og det mørklægger super godt

Anmeldt af Lisbeth Ryding
Gardinerne er i en helt fantastisk kvalitet og, som lovet, slipper der ikke den mindste sprække af lys ind. Hvor jeg bor har ejendommen udendørs lamper tændt hele natten - den ene lige ved mit vindue. Jeg bestilte 2 gardiner, og allerede dagen efter bestilte jeg et til.
God nattesøvn er uvurderlig, og jeg har prøvet mørklægningsgardiner før, men disse overgår dem alle. Og så er det super nemt at sætte dem op, og flytter jeg kan jeg tage dem med mig, og efterlader ikke engang huller i væggene.
De er også hjælpsomme og flexible på deres kontor, og hjalp mig med at rette min bestilling, efter den faktisk var afgivet.

Odpowiedź od HowToSleepBetter
Hvis du vågner, så snart der kommer lys ind i rummet – så er det her et must.
Jeg har altid haft svært ved at sove, når der bare er det mindste lys – men efter jeg fik monteret de her mørklægningsgardiner, så sover jeg faktisk meget bedre.
Rummet bliver helt mørkt, og det gør en kæmpe forskel for min søvn. Kvaliteten er i top, og hele processen fra bestilling til montering gik nemt og professionelt.
Kan varmt anbefales, især hvis du går op i god søvn og et roligt soveværelse.

Odpowiedź od HowToSleepBetter
Hvis man har ikke har standard vinduer de kan sættes i. Så fungere det ikke særlig godt. Stoffet trækker ligesom ind under stangen i begge sider på dem begge, så der kommer lys ind for oven i begge sider på gardinet. Har så sat en tøj klemme i for at lukke så meget lys ude som mulig. Men det fungere ikke helt der kommer stadigvæk lys ind for oven . Da stoffet ikke kan lægge langs kanten af vinduet. Tænker det er pga stoffet krymper ind der for oven.

Virker efter hensigten.
Gardinet lukker alt lys ude, så det bliver dejligt mørkt og mine børn falder derved hurtigere i søvn. Og er vild med tanken om at det ikke krævede skruer og værktøj at sætte op, det var nemt og ligetil.

Odpowiedź od HowToSleepBetter
Hurtig levering og god kvalitet. Desværre synes jeg det er rigtig svært (læs: umuligt) at få gardinet til at lukke af for al lys.
Vi har tidligere brugt andre alm mørklægningsgardiner på skinne, og mit bud er at de er lige så gode og væsentligt billigere.
Har man brug for funktionen ift at gardinet skal være mobilt, tror jeg at man bliver glad for det. Det var dog ikke det som var grunden til at jeg købte det.
Jeg var ikke klar over at det var en mulighed at kontakte jer efterfølgende? synes ikke i reklamerer for noget tilfredshedsgaranti eller lign?

Odpowiedź od HowToSleepBetter
Kan kun på det kraftigste anbefale at købe mørklægningsgardiner fra HowToSleepBetter. Vi købte to gardiner for to år siden, og de var det bedste køb. Nu har vi lige købt to mere i andre størrelser (som forresten kom frem på under 24 timer). Tusind tak 🙏

Odpowiedź od HowToSleepBetter
Super J-pude som giver en god støtte

Odpowiedź od HowToSleepBetter
Da jeg flyttede, var jeg ikke opmærksom på, at vinduerne i det nye hus var bredere end der, hvor vi flyttede fra.
Men der var heldigvis kun 2 dages levering af mørklægningsgardinet til sønnike, så det blev kun til 1 nat med lidt lysindfald gennem det alm gardin :)
Og nu har vi et ekstra, som kan komme med, når vi ikke sover hjemme.
/Sine

Odpowiedź od HowToSleepBetter
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.