Bestelling was snel geplaasts, dag erna werd ik meteen gebeld voor een leverafspraak. Levering ging uitstekend.Aardige Chauffeur die meedacht waar de pakketten te plaarsen. Kortom, helemaal top!
Zobacz, co mówią recenzenci
Goedkoop, snelle levering en snelle communicatie. Verbeterpunten: sommige planken zijn krom of hebben echt lelijke plekken. Ik snap dat dit niet altijd te voorkomen is, maar toch vonden wij het we... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super betrokken bij je eigen ontwerp van mijn overkapping en tuinhuis, goed advies en prijs, heb er zin in om te gaan bouwen. Bram bedankt tot nu toe, zal het resultaat met je delen.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hout gemak is de nummer 1 houthandel voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment in douglas hout en eikenhout. De website blijft zich daarnaast ook regelmatig uitbreiden met nieuwe producten. Hout gemak is altijd concurrerend qua prijs, levert de beste kwaliteit en hanteert korte levertijden.
Dane kontaktowe
Van Ewijckskade 1-c, 1761JA, anna paulowna, Holandia
- 0223234022
- info@houtgemak.nl
- houtgemak.nl
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
snelle levering was helaas wat hout bij…
snelle levering was helaas wat hout bij van minder kwaliteit. maar we hebben hier ook te maken met een natuurproduct
Van onze bestelling waren er een aantal…
Van onze bestelling waren er een aantal planken niet in orde, deze zijn keurig opgehaald en nieuwe voor in de plaats gebracht, uitstekende service!
Gewoon top!
Keurig nette en snelle levering
Mooi hout netjes behandeld en zeer…
Mooi hout netjes behandeld en zeer goede bezorging en ook betrouwbaar
Super betrokken eigen ontwerp…
Goeie service
Goeie service, van zowel vrachtwagen chauffeur tot aan de persoon aan de telefoon voor afspraak maken!
Heel erg tevreden
Afgesproken levertijd geleverd en…
Afgesproken levertijd geleverd en keurig vantevoren gebeld door de chauffeur.
goede snelle service
snel en netjes geleverd
snel en netjes geleverd. chauffeur app netjes hoelaat die komt.
Wachten op niks.
Met het hout was niks mis, maar de levering was chaotisch. Houtgemak mailt een dag van tevoren dat het tussen 09 en 11 komt, maar de transporteur weet van niks en komt doodleuk om half 4. Houtgemak zegt, wanneer je belt, dat telefonisch contact met de chauffeur niet mogelijk is (ze hebben kennelijk het nummer niet) maar dat ze echt onderweg zijn. Dus je moet uren wachten op je bestelling. Vrienden die klaar staan om te helpen sjouwen wachten uren met je mee. Een telefoontje met de vraag of het is goedgekomen, en met excuus voor het ongemak, is niet gekomen.

Odpowiedź od Hout gemak
Professioneel, snel en adequaat
Overzichtelijk bestelproces, professioneel en vriendelijk contact. Bezorging was prima op orde en werd bv ook goed meegedacht over plaatsing materialen. Het puntje dat niet helemaal naar verwachting liep is snel en zeer adequaat opgepakt en opgelost. Dat laatste is misschien wel het belangrijkste bij dit soort grote en niet alledaagse bestellingen.
Kwaliteit hout en geleverd volgens afspraak
Kwaliteit hout. Afgeleverd volgens afspraak. Netjes geordend en goed contact. Ga hier vaker bestellen.
Snelle service en goed advies
Geweldige service
Geweldige service, veel producten onder 1 dak.
Duidelijkheid qua communicatie
Alles snel geregeld
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.