1. Zdrowie i kosmetyka

Napisane przez firmę

Hos House of Scent specialiserer vi os udelukkende med designer & niche parfumer. Det at købe parfume samples er en fantastisk mulighed for at prøve noget nyt uden at bruge en masse penge. Alle vores hånd dekanterede parfumer er 100% autentiske. Den eneste forskel er bare, at du modtager parfumen i en atomizer, som består af et hylster, et hætteglas og en spray.

4,6

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk koncept - kan varmt anbefales!

Fantastisk koncept!
Købte 5×10ml parfume hos houseofscent - kom i bobbelplast indpakning, godt pakket ind. Jeg møder mine nye varer med en lille pose haribo vingummibamser og ellers 5×10ml forskellige parfumer. Smart lille beholder, hvori der er klisteret en label på med navn af parfumen så man kan kende forskel på dem.

Konceptet er simpelthen smart fordi du kan have mange forskellige parfumer i stedet for 1 eller 2 til en helt fair pris. Gi det et skud på deres hjemmeside, undgå længere overvejelser over hvilken en duft du skal vælge, for du vælger bare 6 forskellige og kommer kun af med en plov.. det er sku da smart!

Til virksomheden - jeg håber i får et endnu større udvalg. Det kommer nok når folk får øjnene op for jer og det i kan tilbyde.

19 lutego 2021
Oceniono na 5 z 5

Fin service + forslag til forbedring

Fin service. Hurtig levering. Alt som forventet.

14 lutego 2021

Hej Sebastian

Først og fremmest tak for din fine anmeldelse.

Hvis du skubber parfumen ud, og trækker vertikalt op i toppen, er der sat et label på glasflasken - så man netop kan se, hvilken parfume der er i hvilken beholder.

Mvh.
Jonas

Var ellers 100 % tilfreds som altid

Update... Hurtigt svar, og forslaget til at afhjælpe problemet virkede😊. Endnu engang top service.

Var ellers 100 % tilfreds som altid, indtil vi skulle bruge vores parfumer. Dysen parfumen kommer ud af, fungere ikke rigtige. I stedet for, at det sprøjter parfumen fint ud, løber det ned af beholderen i stedet for, og fingrene er smurt ind i parfumen, og det drypper. Det er ikke optimalt. Og det gælder alle dem vi har bestilt i denne omgang

6 grudnia 2020

Hej Charlotte.

Det er jeg super ked af at høre, det lader til at den sølv/guld top har rykket sig en smule.

Det kan dog løses ved at pille toppen af og sættes ordenligt på, så hullet matcher sprayeren. Så burde den virke optimalt igen.

Er der derimod en produktionsfejl på sprayeren må du meget gerne skrive en mail til kontakt@houseofscent.dk

Mvh
Jonas

Fedt, genialt, must have..!!😉❤

Jeg kan kun give alle andre der har skrevet en anmeldelse på Scenty's koncept fuldstændig ret.
Det er en super lækker måde at få nye dufte på og så det at blive overrasket med en ekstra duft man ikke selv har valgt er jo bare genial, for på den måde opdager man nye dufte man måske ellers ville være gået udenom. Jeg elsker at det er små flasker man får så man ikke står med måske 50ml eller 100ml af en duft man måske ikke bryder sig om, og får man en duft der bare spiller kan man jo altid købe en stor flaske.
Designet på det fine etui selve parfumen ligger i er super sødt og elegant og passer perfekt i tasken.
Jeg kan kun sige.. elsker elsker elsker alt ved Scenty.

22 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Er endnu engang ovenud tilfreds

Er endnu engang ovenud tilfreds. Produkterne blev afsendt efter få timer og er som altid af super god kvalitet.

6 listopada 2020

Hej Nadia.

Tusind tak for din fine anmeldelse - dejlig at vi har kunnet leve op til forventningerne 😊

Mvh Jonas - House of Scent.

Oceniono na 5 z 5

Professionel og hurtig levering.

Jeg har købt parfume tre gange hos dem og hvergang er varene blevet hurtigt leveret og uden problemer.
De har et glimrende udvalg til enhver pengepung, så jeg vil helt sikkert anbefale dem :-)

11 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Havde i lang tid overvejede at købe…

Havde i lang tid overvejede at købe creed irish tweed blindt. Det dog en del penge at investere blindt, men heldigvis var der House of scent, som havde det fede koncept for parfumer i små mængder.

Det var rart med muligheden at afprøve parfumen med deres fine portabel sprayer på 10 ml. Så gør det hellere ikke noget med man uventet får en smule slik som i øvrigt fik mig til at smile som et lille barn :)

1 sierpnia 2020

FANTASTISK

FANTASTISK
Hurtig levering i flot og sikret konvolut.
Bestiller en parfume hver måned som bruges på farten og er en fast makker i bilen og tasken.
SÅ SMART KONCEPT som alle burde gøre brug af.

12 maja 2020

Fantastisk koncept!

Super gode produkter, som dufter herligt og er praktiske at have med på farten. Hurtig levering og yderst god kundeservice. Meget tilfreds kunde, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her. 5 store stjerner herfra.

6 maja 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej