WE ARE CLOSING.

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Dropship bedrijf met goedkope troep uit China. Schoenen besteld die nooit zijn aangekomen, zonder pardon sturen ze een tweede order op terwijl ik heb aangegeven dat niet te willen. Luisteren niet en... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

H.o.g. is pure oplichterij. Er komen producten wat ergens moet lijken op geadverteerde producten. Producten kloppen niet betreft maten, pasvorm en kwaliteit. Klantenservice is vervolgens enkel... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Besteld in nov 2023 en gelijk retour gezonden. Veel mail gehad met matige antwoorden. Oplichting! Producten uit China! Beloven geld te retourneren maar nix ontvangen. Domeinnaam inmiddels uit de lucht... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bijna 4 weken moeten wachten op de levering.. "Wollen trui" kon na 1 dag dragen al de vuilnisbak in. Bizar dat zulke bedrijven mogen acteren in NL. Hier in getrapt n.a.v. youtube reclame dus ik had ei... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

House of Gentlemen is closing! We are taking no new orders. All orders placed will be handled accordingly, customers that need assistance with returning or refunding can reach out to our customer support info@houseofgentlemen.nl they will handle your case according to our policy.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Op 27 november twee truien besteld bij…

Op 27 november twee truien besteld bij House of Gentlemen. Op de website staat dat bestelde producten direct worden verzonden. Er staat echter niet bij waar vandaan, dus je gaat je na een paar dagen wel afvragen waar ze blijven. Dus maar eens een mail eraan gewaagd en deze werd keurig beantwoord; de truien hebben een verzendtijd van 7 tot 15 dagen. Dan weet je ongeveer wel van waar ze moeten komen. Daarna pas (niet slim inderdaad) de reviews bekeken en dat zag er dus behoorlijk verontrustend uit.
Maar heb ik desondanks toch een verzendtraject gekregen via de mail en heb de truien ontvangen op 11 december. Twee perfect passende truien, die niet of nauwelijks afwijken van de foto’s op de website; goede maat, netjes afgewerkt en lekker warm! Vandaar de 4 sterren.
Misschien heb ik geluk gehad…

14 grudnia 2023

Beste Wim!

Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Het is begrijpelijk dat de initiële verwarring over de verzendtijd voor wat bezorgd ongemak heeft gezorgd. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je zorgen met ons te delen en zijn blij om te horen dat de truien uiteindelijk naar tevredenheid zijn ontvangen. Het is geweldig dat ze goed passen en aan je verwachtingen voldoen.

Als er in de toekomst nog vragen of opmerkingen zijn, laat het ons dan gerust weten. We waarderen je begrip en hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe truien!

Oceniono na 1 z 5

Wat is dit een slecht bedrijf

Wat is dit een slecht bedrijf. Jas besteld maar is Veels te groot rits sluit niet .
Nu net als iedereen probeert proberen retour te sturen, alle mail wordt geblokkeerd.
Maar ze zijn met mij nog niet klaar

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Wat vervelend om te horen dat je problemen hebt ondervonden met je bestelling en het retourneren. Onze excuses voor het ongemak. We willen dit graag voor je oplossen. Stuur alsjeblieft een e-mail naar Klachtenregeling.hog@gmail.com met je bestelgegevens, zodat we dit kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden.

Oceniono na 1 z 5

3 weken geleden een jas besteld voor…

3 weken geleden een jas besteld voor mijn zoon. Die is nu nogsteeds niet binnen gekomen. Echt schandalig. Bestel hier nóóit meer iets mensen.

14 grudnia 2023

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Wat vervelend om te horen dat de jas nog niet is aangekomen! Onze oprechte excuses voor het ongemak. Kun je alsjeblieft contact met ons opnemen via e-mail op Klachtenregeling.hog@gmail.com We helpen graag om dit probleem voor je op te lossen.

Oceniono na 1 z 5

Jammer dat ik dit niet eerder wist

Jammer dat ik dit niet eerder wist. Had al besteld toen ik hier eens ging kijken. Spullen inmiddels binnengekregen, zoals verwacht Chinese rommel en te klein. Mail adres is inmiddels ook geblokkeerd, ik ga denk ik maar aangifte doen bij de politie. wordt ook niks mee gedaan maar dan staat het inmiddels geregistreerd.

EDIT: zojuist aangifte gedaan van oplichting. Ik raad iedereen aan om dit ook te doen. Ik ben tot dit overgegaan omdat de verkoper mijn email heeft geblokkeerd.

2e EDIT: Sorry, de aanklacht trek ik niet in en ik neem ook geen contact met jullie op (dit n.a.v. hun reactie). Ik hoop dat er een forse boete gaat volgen voor dit "bedrijf"

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Wat vervelend om te horen dat je teleurgesteld bent. Onze oprechte excuses voor eventuele ongemakken. Neem alsjeblieft contact met ons op via e-mail op Klachtenregeling.hog@gmail.com, zodat we dit kunnen onderzoeken en je verder kunnen helpen. Bedankt voor je begrip.

Oceniono na 1 z 5

Not a scam but deceiving website

Black leather jacket is one of many websites. Drop shipping poor Chinese quality. Def not worth €75!

7 grudnia 2023

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Thanks for your feedback. We are sorry that the product did not meet your expectations. Please contact us via email at Klachtenregeling.hog@gmail.com so we can discuss this and find an appropriate solution. We value your honest opinion and would love to hear from you.

Wil een trui retourneren

Wil een trui retourneren maar na de aanvraag wordt elke mail geblokkeerd - niet afgeleverd. Klacht over aanvraag voor refund en retouradres wordt dus niet gelezen en niet gehonoreerd.
Oplichters!
Nog nooit van gentlemen gehóórd.

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Wat vervelend om te horen dat je problemen hebt met het retourproces. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Stuur alsjeblieft een e-mail naar Klachtenregeling.hog@gmail.com met je bestelgegevens, en we zullen direct naar de situatie kijken en je helpen bij het retourneren van de trui. Dank je wel voor je geduld en begrip.

Frauduleuze webshop!

Pas op, zijn oplichters!

Tonen valse trustpilot score en beoordelingen, helaas niet vooraf via trustpilot gecontroleerd.

Schrijven ook tweede keer af van creditcard zonder toestemming!

Niet per mail bereikbaar.

---- aanvulling 22-12 ----
ondertussen levering met goedkope synthetische imitatie ontvangen.
zomaar afgeschreven '2e bestelling' is ondanks mails nog niet terugbetaald.
Mail verzonden over terugbetaling 1e bestelling maar nog geen reactie.

Inmiddels maar procedure via creditcard maatschappij gestart, evt. in overleg ook nog aangifte(?)

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Wat spijtig om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Onze excuses voor het ongemak. Neem alsjeblieft direct contact met ons op via e-mail op Klachtenregeling.hog@gmail.com met details over je situatie. We zullen dit onmiddellijk onderzoeken en proberen een bevredigende oplossing te vinden. Bedankt voor je begrip.

Hartstikke slecht bedrijf

Hartstikke slecht bedrijf, besteld 2/3 weken wachten en dan krijg je goedkope chinezen troep.
Mail gestuurd omdat de bestelde broek te groot was nooit een reactie op gekregen. Vuile Oplichters!!!

Koop hier alsjeblieft niet

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Stuur alsjeblieft een e-mail naar Klachtenregeling.hog@gmail.com met details over je bestelling en de broek, zodat we dit kunnen onderzoeken en je verder kunnen helpen. We streven ernaar om dit recht te zetten en waarderen je geduld. Dank je wel voor je feedback.

80 euro weggegooid aan een flut jas

80 euro weggegooid aan een flut jas. Ik baal ontzettend. Ik krijg geen contact met het bedrijf. Reageert nergens op. Ik heb geen retourformulier helemaal niets. Maar wij zitten nu met een jas: verkeerd gestikt, patroon klopt niet, jas is niet wind of water dicht. Maat klopt niet.. nou ik ken nog wel ff doorgaan. Wat een oplichterij!!!

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Wat spijtig om te horen dat je deze teleurstellende ervaring hebt gehad. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Stuur alsjeblieft onmiddellijk een e-mail naar Klachtenregeling.hog@gmail.com met details over je bestelling en de problemen met de jas. We zullen dit zo snel mogelijk onderzoeken en proberen een bevredigende oplossing te bieden. Bedankt voor je geduld en begrip.

Oplichting

Oplichting.
Slecht produkt. Geen wol. Polyester.
Geen contact mogelijk met klantenservice.
Super slecht.

25 listopada 2023

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met het product en de klantenservice. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Neem alsjeblieft contact met ons op via e-mail op Klachtenregeling.hog@gmail.com met details over je bestelling, zodat we dit kunnen onderzoeken en je verder kunnen helpen. We waarderen je feedback en streven ernaar om dit recht te zetten. Dank je wel voor je begrip.

Oplichting

Oplichting.
Goedkope troep
Bij retouraanvraag word je geblokkeerd.
Niet aan beginnen !

Beste!

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent en problemen hebt ondervonden met je retouraanvraag. Dat is niet de ervaring die we willen bieden. Neem alsjeblieft direct contact met ons op via e-mail op Klachtenregeling.hog@gmail.com met je bestelgegevens, zodat we dit kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen vinden.

Oceniono na 1 z 5

De jas en het vest beiden te klein en…

De jas en het vest beiden te klein en van zeer matige kwaliteit in relatie tot de prijs. Na melding hiervan allerlei voorstellen voor prijsreductie 10, 15% 2e artikel 50 % korting. Ik wil gewoon retour zenden, maar inmiddels worden mijn mails geblokkeerd!!
M.i. Oplichterij !!

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Onze excuses voor het ongemak. Stuur alsjeblieft een e-mail naar Klachtenregeling.hog@gmail.com met details over je bestelling, en we zullen dit onmiddellijk onderzoeken en proberen een passende oplossing te vinden. We begrijpen je frustratie en willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Bedankt voor je begrip en geduld.

oplichters

Inderdaad lijkt Nederlands, maar is Chinese troep. Het duurt 2 weken voordat je het ontvangt, kwaliteit is slecht en na verzoek tot retour wordt je geblokkeerd en krijg je geen contact meer....
Geld weg en een jas die niet past.

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Onze excuses voor het ongemak. Stuur alsjeblieft een e-mail naar Klachtenregeling.hog@gmail.com met details over je bestelling, en we zullen direct onderzoeken hoe we je kunnen helpen met de retourzending en een passende oplossing bieden. We begrijpen je teleurstelling en willen graag de mogelijkheid krijgen om dit recht te zetten. Bedankt voor je begrip en geduld.

Oceniono na 1 z 5

Goedkope slechte kwaliteitskleding uit…

Goedkope slechte kwaliteitskleding uit china. Kleding komt niet overeen met afbeelding en beschrijving. Levering duurt weken, retourneren is een onmogelijke missie. Mails komen retour. Koop hier niet, zijn oplichters

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Het spijt ons zeer dat je niet tevreden bent met je ervaring. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor eventuele teleurstellingen. We nemen je feedback serieus en willen dit graag onderzoeken en oplossen.

Kun je alsjeblieft contact met ons opnemen via Klachtenregeling.hog@gmail.com om meer details te verstrekken over je bestelling en de problemen die je hebt ondervonden? We zullen ons best doen om een passende oplossing te bieden en de service te verbeteren.

DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY

DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY! Definitely not clear in the communication that this is a drop shipping company. If I had known my order got shipped the "next day" FROM CHINA instead of from their address in the Netherlands I would not have bought anything. My order got lost somewhere along the way from China. As of right now no response from customer service...no response...none...nada...niente.

11 grudnia 2023

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

We apologize for the inconvenience you've experienced. We understand your frustration and we're here to help. Please reach out to us at Klachtenregeling.hog@gmail.com with your order details, and we'll investigate the situation and provide a solution as soon as possible.

Thank you for bringing this to our attention, and we will work to improve our communication to avoid such misunderstandings in the future.

Oceniono na 1 z 5

Hier niets kopen. Don't buy anything here.

Inderdaad, hier niets kopen. Oplichters, Chinese rommel. Je kunt niets retour sturen want ze blokkeren je e-mail en dus geen communicatie meer mogelijk.

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Het spijt ons zeer dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Dit is zeker niet wat we willen bieden aan onze klanten. We willen dit graag onderzoeken en oplossen.

Neem alsjeblieft contact met ons op via Klachtenregeling.hog@gmail.com om meer details te verstrekken over je bestelling en de problemen die je hebt ondervonden. We zullen ons uiterste best doen om een passende oplossing te bieden en eventuele communicatieproblemen aan te pakken.

Hier niet bestellen!

Hier niet bestellen!!
Producten kwamen pas na twee weken. Waren van zeer slechte kwaliteit. Retourneren niet mogelijk. Mochten de producten houden en dan kregen we 15% korting. Dit wilden we niet. Nu zijn we geblokkeerd.

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over je ervaring met ons. Dit is zeker niet wat we beogen te bieden. We willen graag helpen om eventuele problemen op te lossen.

Neem alsjeblieft contact met ons op via Klachtenregeling.hog@gmail.com en deel meer details over je bestelling en de problemen die je hebt ondervonden. We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden en eventuele blokkeringen op te heffen.

Oceniono na 1 z 5

Heb er een jas besteld en kreeg een…

Heb er een jas besteld en kreeg een blouse na een mail sturen is alles geblokkeerd het zijn een stelletje oplichters ik ga stappen ondernemen tegen HOG

24 listopada 2023

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

We begrijpen je frustratie en betreuren het dat je deze ervaring hebt gehad. Dit is zeker niet wat we willen bieden aan onze klanten. We raden aan om de nodige stappen te ondernemen om dit probleem op te lossen.

Als je verdere hulp nodig hebt van ons, neem dan alsjeblieft contact op via Klachtenregeling.hog@gmail.com met meer details over je bestelling en de problemen die je hebt ondervonden. We zullen ons best doen om eventuele problemen op te helderen.

Oceniono na 1 z 5

Ik probeer mijn vader te helpen met het…

Ik probeer mijn vader te helpen met het retourneren van twee artikelen omdat deze te klein zijn.
Hij heeft al meerdere keren met ze gemaild maar ze weigeren hem een retourformulier te sturen. Ik besloot mee te kijken en hij heeft al 4 keer gemaild, en nu zit hij opgezadeld met dat zijn mails/berichten geblokkeerd worden. Dit soort bedrijven moeten toch gewoon voor de rechter verschijnen? We gaan het nog steeds proberen, maar hoe dit loopt is echt een schande!

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

We begrijpen je frustratie en betreuren het dat je vader problemen heeft ondervonden bij het retourneren van de artikelen. Dit is zeker niet de service die we willen bieden.

Om dit probleem op te lossen, raden we aan om contact op te nemen via Klachtenregeling.hog@gmail.com met de nodige informatie over de bestelling en het retourverzoek. We zullen ons best doen om te helpen bij het retourproces en het oplossen van eventuele blokkeringen.

Dropshipping uit china

Dropshipping uit china, poepkwaliteit en retourneren (bijna) niet mogelijk.

Odpowiedź od WE ARE CLOSING.

Het spijt ons zeer te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van de producten en de retourmogelijkheden. We begrijpen je teleurstelling en nemen je feedback serieus.

We zullen blijven werken aan het verbeteren van onze service en het bieden van duidelijkheid aan onze klanten. Als je verdere hulp nodig hebt of specifieke vragen hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op via Klachtenregeling.hog@gmail.com, en we zullen ons best doen om je te assisteren.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej