Zobacz, co mówią recenzenci
Michael en zijn collega Sufien zijn vanochtend bij ons geweest om een aantal nesten van kauwen onder de zonnepanelen te verwijderen en direct vogelwering aan te brengen rondom de 9 zonnepanelen.... Zobacz więcej
Goede communicatie, snelle afspraak. Michael is erg vriendelijk, zo ook de collega die erbij was. Ze hebben vogelwering geplaatst rondom de zonnepanelen. 1 minpuntje (vandaar 4 sterren); de vogel... Zobacz więcej
Oude schoorsteen laten vervangen voor doorvoerdakpannen en vogelwering laten plaatsen bij mijn zonnepanelen. Degene die het werk kwam uitvoeren dacht goed mee en legde alles goed uit. Altijd fijn als... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Onderhoudsbedrijf Housecare Service Je voelt je graag prettig en comfortabel in je eigen woning en je wilt een woning met een goede uitstraling. Goed onderhoud draagt hieraan bij. Housecare Service ontzorgt jou graag bij alle onderhoudsklussen van je huis. Op zoek naar een professioneel onderhoudsbedrijf voor je bedrijfspand?
Dane kontaktowe
laagsteen 9, 4815PH, Breda, Holandia
- 0768888395
- info@housecareservice.nl
- housecareservice.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Diverse werkzaamheden netjes uitgevoerd
Vandaag een vogelnest onder zonnepanelen laten verwijderen, vogelwering laten zetten en panelen schoon laten maken. Michael en Sufien zijn vriendelijke en kundige professionals. Goede communicatie, een schappelijke prijs en ze werken super netjes. Een aanrader.
Toppers!
Vooraf hadden we een duidelijke offerte gehad met de kans op extra kosten vanwege meerwerk (wat ook het geval was want de nesten zaten onder 3 zonnepanelen ipv 1).
De klus was in ruim één uur geklaard, het ziet er netjes uit, takken van de nesten werden mee in de kliko gedaan en de dakgoten zuiver gemaakt en ze waren hartstikke vriendelijk.
Achteraf nog via WhatsApp foto's ontvangen van het verrichte werk en de factuur was precies zoals verwacht en afgesproken.
Wij zijn er hartstikke blij mee en raden Housecare Service zeker aan!
vanmiddag hebben de jongens bij ons…
vanmiddag hebben de jongens bij ons vogelwering aangebracht aan onze 12 zonnepanelen...maar dat niet alleen wij hadden ondanks borstels ( die er voor zouden moeten zorgen dat er geen vogels onder zouden kunnen) 4 gigantische nesten verwijderd, dit zijn nesten van kauwen, dus enorme takken. heel blij dat deze jongens ondanks de warmte dit voor ons hebben gedaan, ben bang dat we anders binnenkort misschien wel probleem hadden gehad met bekabeling..en niet vergeten brand gevaar met deze warmte. wij raden dit bedrijf van harte aan en zijn blij met de nieuwe wering, volgend jaar rustig slapen zonder herrie van nestelende kauwen!😃
Dak van de serre weer als nieuw
Dak van de serre weer als nieuw
dakgoten gemaakt en leeg gemaakt
Dakkapel weer schoon dit krijg jezelf nooit gedaan.
Super dat ze kwamen met dit warme weer respect
Wij hoeven niet meer verder te zoeken voor een goedbedrijf
Niets dan lof!
Niets dan lof. Komt afspraken na. Prettig om mee samen te werken. Een aanrader.
Wat een super service
Wat een super service!
Dakgoot gerepareerd en ramen weer blinkend schoon.
Deskundige en betrouwbare vaklieden
Ik had een lekkende dakgoot die ze gerepareerd hebben, en de dakgoot is schoongemaakt. Toevallig ging het de volgende dag regenen, dus ik kon meteen merken dat ze hun werk goed gedaan hebben, want geen lekkage meer!👍Ze vroegen een zeer schappelijk bedrag voor de klus. Ze kwamen ook mooi op tijd en ze waren vriendelijk. Ik ben zeer tevreden.
Fijn contact
Fijn contact, de zonnepanelen zijn weer schoon en ook het kleine raampje van de douche hebben ze even mee gepakt.
Wij hebben zeer goede ervaringen met Housecare service.
Wij hebben zeer goede ervaringen met Housecare.
Vanaf het eerste contact,voorjaar 2025 i.v.m glasbewassing en reinigingen van kozijnen voelde het vertrouwd: duidelijke communicatie,eerlijke adviezen en netjes werk.
Na 45 jaar bleek ons huis toe aan groot onderhoud.
De dakgoten zijn vakkundig hersteld met EPDM en is het 5 jaar vogel - werend borstel materiaal vervangen door Solarquard PRO rondom de 22 zonnepanelen.
( In 2021 aangebrachte borstels hielden de vogels nl niet tegen )
Het schilderwerk is keurig uitgevoerd.De woning zie er weer TOP uit. Alles volgens afspraak en extra werk werd altijd netjes vooraf besproken.
Wat wij vooral waarderen is de betrokkenheid en de service. Ook achteraf staan ze klaar als dat nodig is.
Voor ons op deze leeftijd is het een geruststelling dat ons huis in goede handen is.
Dankzij Housecare kunnen wij weer zorgeloos genieten van onze woning.
Top!
Housecare service komt al een tijdje bij ons voor glasbewassing, nu ook gevraagd voor het plaatsen van vogelwering bij de zonnepanelen en de reiniging van de zonnepanelen. Alles perfect afgewerkt! Alleen jammer van die ene vogel die erop heeft zitten wachten tot de zonnepanelen schoon waren...
Verder goede, duidelijke en snelle communicatie! Blij mee!
Snelle en professionele service
Vogelwering (zeker 15 jr oud) was eruit gevallen en dit hebben ze supersnel gemaakt. Contact eerst via mail ging al snel en later via Whatsapp nóg sneller. Op mijn verzoek foto's gekregen én een filmpje hoe het eruit zag. Niet opdringerig en hele schappelijke prijs. Zeer content mee!
Goed werk geleverd
Goed werk geleverd, dakkapellen zagen er weer goed uit.
Goede communicatie, snelle afspraak. Vriendelijk.
Ze hebben vogelwering geplaatst rondom de zonnepanelen.
1 minpuntje (vandaar 4 sterren); de vogelwering zit aan de voorkant niet helemaal netjes. Daar hebben we het over gehad. Het zit wel goed om de vogels te weren. Zelf zou ik dat dan daarna toch nog wat netter hebben laten aansluiten.
Verder super tevreden!
reinigings werkzaamheden
Dit bedrijf kwam voor reinigings werkzaamheden van verschillende woningen in ons blok. Alles naar perfectie uitgevoerd en snel. Wel 10 keer koffie aangeboden maar eerst moest er gewerkt worden zeiden ze.
7 woningen in het blok zien er weer spik en span uit. Dankzij de strakke planning en afspraken die zij tenminste wel nakomen.
Professional and Friendly
Not only the work they handled professionally, but also their attitude towards issues was quite satisfactory. I definitely recommend their service offering! Thanks again for the good job!
Duivenwering
Vorige week is de duivenwering geplaatst.
Goede service. We zijn altijd vriendelijk en duidelijk geholpen. Ook erg netjes in de communicatie.
Housecare Services mag zeker vaker langskomen!
Housecare Services kwam voor het repareren van mijn dakgoot en het plaatsen van vogelwering zonnepanelen. Contact via whatsapp/telefoon ging heel soepel. Michael liet het weten dat hij een gaatje had en langs kwam. Naast het perfect uitvoeren van de werkzaamheden, heeft Michael nog verder gekeken op mijn dak. Via video's liet hij goed zien wat en hoe. Super fijn, daarnaast zorgt hij er voor dat het goed achter gelaten wordt. Michael mag zeker vaker langs komen!
Aanvraag wordt per omgaande beantwoord
Aanvraag wordt per omgaande beantwoord. Planning volgt snel en afspraken worden nagekomen. Michael en zijn team zijn deskundig, vriendelijk en ze denken mee. Kortom, een geweldig bedrijf en een echte aanrader.
Glasbewassing maar ze hebben geen glazenwasser
Hele slechte ervaring mee kunnen nog geen raam zemen of komen niet opdagen
Niet aan te raden
Na jaren stopgezet ivm niet nakomen onderhoudscontract en slechter wordende kwaliteit. Rekening na. Niet aan te raden voor particulieren.
Doświadczenie Trustpilot