Hosting2GO Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij hosten onze websites nu al een paar jaar bij Hosting2Go. Ze hebben een handige control panel waarin je veel zelf kunt regelen. En mocht je dan toch nog vragen hebben, ze staan altijd klaar om snel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Al jaren (sinds 2006) ben ik klant bij Hosting2Go. De negatieve ervaringen die hier beschreven worden deel ik niet. Bij een vraag (die met een ticket geplaatst wordt) is er altijd snel en behulpzaam... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik gebruik al jaren de hosting pakketten van H2Go en ben zeer tevreden. De uptime en de helpdesk zijn fantastisch. Ook bij complexe zaken die niet voor de meeste gebruikers alledaags zijn, zorgen ze v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hosting internetowy
  2. Dostawca DNS
  3. Dostawca skrzynek email
  4. Dostawca internetowy

Napisane przez firmę

Bij Hosting2GO krijg je complete en goedkope webhosting voor € 99,95 per jaar! Beste hostingprovider van Nederland. Snelle helpdesk. 15 jaar ervaring.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

No go

De klantenservice en diensten zijn achteruit gegaan, en de prijzen alleen maar omhoog gegaan. Absolute no go.

1 czerwca 2026

Odpowiedź od Hosting2GO

Vervelend om te lezen dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer je het gevoel hebt dat de service achteruitgaat terwijl de kosten stijgen.

We blijven werken aan het verbeteren van onze ondersteuning en dienstverlening. Feedback zoals deze nemen we serieus, omdat we klanten graag goed, duidelijk en betrouwbaar willen blijven helpen.

Mocht er een specifieke situatie zijn die nog niet naar tevredenheid is opgelost, dan kijken we graag via de helpdesk met je mee.

slechte communicatie

Al jaren klant en heb verschillende domeinen draaien, alleen sinds kort het gevoel dat ik tegen robots zit te praten. Ze zijn niet meewerkend en denken niet mee, het voelt heel autoritair aan. Ik ga alles verhuizen naar een partij die goedkoper is en dezelfde service levert, dan is de prijs/kwaliteit verhouding wel goed.

6 czerwca 2026

Odpowiedź od Hosting2GO

Vervelend om te lezen dat je dit de laatste tijd zo hebt ervaren, zeker omdat je al jaren klant bent en meerdere domeinen bij ons hebt ondergebracht.

We vinden het jammer dat onze communicatie voor jou niet persoonlijk of meedenkend genoeg is overgekomen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We proberen vragen zo duidelijk en zorgvuldig mogelijk te behandelen en waar mogelijk mee te denken binnen de mogelijkheden die er zijn.

We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie en ondersteuning verder te verbeteren. Mocht er nog iets openstaan rondom je diensten of verhuizing, dan kijken we graag via de helpdesk met je mee.

Zeer betrouwbaar hostingbedrijf

Zeer betrouwbaar hostingbedrijf, met een meer dan uitstekende helpdesk. Probleem doorgaans binnen 24 uur opgelost. Ik heb hier tientallen websites geparkeerd.

29 maja 2026

Odpowiedź od Hosting2GO

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in Hosting2GO. Fijn om te lezen dat je ons als een betrouwbaar hostingbedrijf ervaart en zo tevreden bent over onze helpdesk.

Mooi dat problemen doorgaans binnen 24 uur worden opgelost en dat je tientallen websites bij ons hebt ondergebracht. We waarderen je vertrouwen enorm en blijven ons best doen om onze dienstverlening stabiel, snel en betrouwbaar te houden.

Erg fijne club

Erg fijne club! Soms onhandig dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn maar als je eenmaal duidelijk hebt hoe je inlogt mis je het ook niet.

20 maja 2026

Odpowiedź od Hosting2GO

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je Hosting2GO als een fijne club ervaart.

We begrijpen dat het soms even wennen kan zijn dat onze ondersteuning via de online helpdesk verloopt. Mooi om te horen dat dit, zodra het inloggen duidelijk is, voor jou goed werkt. We blijven ons best doen om klanten snel en duidelijk te helpen.

Oceniono na 1 z 5

Domein wordt niet vrijgeven zoals aangegeven.

Voelt alsof ik tegen robots zit te praten bij die helpdesk van hen. Heb mijn hosting pakket voortijdig opgezegd om te gaan self hosten en ze houden je domein gewoon gegijzeld en willen geld om het vrij te geven. Terwijl in een eerder ticket is aangegeven dat je een verhuis code zou krijgen na opzegging van het pakket. Nu moet ik dus wachten tot de quarantine periode afloopt voor ik m’n domein hopelijk opnieuw kan claimen. Snap dat er regeltjes en dergelijke achter zitten maar dit voelt voor mij een beetje als louche praktijken. En ze zijn duur voor wat je überhaupt krijgt. Denk dat de keuze voor self hosten niet verkeerd is geweest. Gelukkig heb ik een tweede domeinnaam die ik kan gebruiken. Dit bedrijf ziet mij in ieder geval niet meer terug in de toekomst.

2 maja 2026

Odpowiedź od Hosting2GO

Vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je een hostingpakket opzegt en verwacht snel met je domeinnaam verder te kunnen.

Een domeinnaam wordt niet door ons gegijzeld. Wel zijn er bij domeinregistraties, opzeggingen, verhuiscodes en eventuele quarantaineperiodes vaste procedures en voorwaarden van toepassing. Wanneer een domeinnaam is verlopen, opgezegd of in quarantaine terechtkomt, kan dit gevolgen hebben voor de mogelijkheden om deze direct te verhuizen of opnieuw te registreren.

Jammer om te horen dat onze communicatie voor jou niet duidelijk of persoonlijk genoeg is geweest. We kijken graag via de helpdesk inhoudelijk na wat er precies in de eerdere tickets is besproken en welke mogelijkheden er nog zijn voor de domeinnaam.

Oceniono na 5 z 5

Al jaren tevreden klant bij Hosting2Go.

Al jaren tevreden klant bij Hosting2Go.
Niet de goedkoopste maar de kwaliteit is dan ook goed. De laatste jaren zeer stabiel en hoge uptime. Ze hebben een goede helpdesk. Onlangs weer een goede ervaring gehad met dit bedrijf.

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od Hosting2GO

Bedankt voor je mooie review en het jarenlange vertrouwen in Hosting2GO. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit, stabiliteit en uptime van onze diensten.

Ook goed om te horen dat je positieve ervaringen hebt met onze helpdesk en onlangs opnieuw goed bent geholpen. We blijven ons best doen om onze dienstverlening betrouwbaar en van hoge kwaliteit te houden.

Oceniono na 2 z 5

Al 8 jaar webhosting en domeinnaam…

Al 8 jaar webhosting en domeinnaam gehad. Prijs destijds 72,45 dit jaar 219,85 (..) na een php upgrade etc door hosting bleek de site ineens gehackt en reparatie door hun zou rond de 200,- kosten. Dus eea maar opgezegd. Rest van het jaar 8 maanden geen website krijg je geen geld over terug. Laat wel een zeer nare smaak achter op gebied van klantvriendelijkheid.

15 marca 2026

Odpowiedź od Hosting2GO

Vervelend om te lezen dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren, zeker na 8 jaar klant te zijn geweest. We begrijpen dat prijswijzigingen, technische problemen en herstelkosten erg frustrerend kunnen zijn.

Wanneer er signalen zijn dat een website gehackt of besmet is, kijken we welke stappen nodig zijn om de website veilig te herstellen en verdere schade te voorkomen. Afhankelijk van de situatie kunnen hier kosten aan verbonden zijn. Ook opzeggingen en eventuele restitutie worden behandeld volgens de geldende voorwaarden en looptijd van het pakket.

We vinden het jammer dat dit een nare indruk heeft achtergelaten. Neem bij vragen over de facturatie, opzegging of technische situatie gerust contact op via onze helpdesk, zodat we dit inhoudelijk kunnen nakijken.

Bereikbaarheid Hosting2GO slecht

Ik heb kort ervaring met Hosting2GO en ik geef feedback op de bereikbaarheid. Over inhoudelijke hosting kan ik niets zeggen, omdat ik hier geen ervaring mee heb. Wat betreft de bereikbaarheid valt in mijn optiek en ervaring nog veel verbeteringen te behalen voor Hosting2GO

Het is absurd dat een bedrijf niet telefonisch bereikbaar is. Alles gaat online en zonder dat, is contact krijgen onmogelijk. In tegenstelling tot Mijndomein (waarbij de bereikbaarheid en responstijd echt fenomenaal super goed zijn) zou ik zelf geen hosting bij Hosting2Go aangaan. Alleen al op dit punt beoordeeld. Is bijvoorbeeld iemand zijn/haar inloggegevens kwijt, dan moet je een formulier met je verzoek indienen en op de post gaan doen. Even persoonlijk (telefonisch) reflecteren met her bedrijf is onmogelijk. Een groot gemis en uiterst onhandig voor de klant.

30 marca 2026

Odpowiedź od Hosting2GO

Bedankt voor je review en je duidelijke feedback over onze bereikbaarheid. Vervelend om te lezen dat je het contact met ons als omslachtig hebt ervaren.

Onze ondersteuning verloopt voornamelijk via de online helpdesk, zodat we vragen veilig, overzichtelijk en zorgvuldig kunnen behandelen. We begrijpen dat telefonisch contact in sommige situaties prettiger of sneller kan voelen, zeker wanneer het gaat om toegang tot een account of inloggegevens.

We nemen je feedback serieus en kijken voortdurend hoe we onze bereikbaarheid en communicatie verder kunnen verbeteren. Jammer dat dit voor jou een reden is geweest om niet voor Hosting2GO te kiezen.

Oceniono na 1 z 5

Coulance is hier onbekend.

Een paar jaar klant geweest bij Hosting2go. Bij het opzeggen werd mij verteld dat de opzegtermijn van een maand niet in acht was genomen. Hoewel dit goed is verstopt op hun website moest het volledige bedrag van €144,90 worden betaald. Weinig coulance dus.

Verder is de service erg duur in vergelijking met andere aanbieders en is contact met de helpdesk alleen met het aanmaken van een ticket mogelijk. Snel een oplossing voor je probleem zit er dus niet in. Tenslotte moet je apart voor een SSL certificaat betalen. Iets dat bij andere providers gratis is.

Ik raad deze provider dus af.

13 marca 2026

Odpowiedź od Hosting2GO

Vervelend om te lezen dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een opzegging later wordt doorgegeven dan gewenst en er daardoor een nieuwe periode in rekening wordt gebracht.

Onze pakketten worden verlengd volgens de afgesproken looptijd en opzegtermijn. We proberen klanten hierover zo duidelijk mogelijk te informeren via onze voorwaarden en klantomgeving. Wanneer er vragen zijn over een factuur, opzegging of de mogelijkheden binnen een pakket, kijken we dit graag inhoudelijk na via onze helpdesk.

We nemen je feedback over prijs, SSL en bereikbaarheid serieus en gebruiken dit om onze dienstverlening waar mogelijk verder te verbeteren.

Echte meedenkers!

Al meer dan 20 jaar werk ik met Hosting2go. De helpdesk is alleen via de mail bereikbaar, maar ze reageren razendsnel en denken supergoed mee. Een aanrader!

9 grudnia 2025

Odpowiedź od Hosting2GO

Hartelijk bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in Hosting2GO al meer dan 20 jaar. Fijn om te lezen dat je onze helpdesk als snel en meedenkend ervaart.

Onze ondersteuning verloopt via de helpdesk, zodat we vragen overzichtelijk en zorgvuldig kunnen behandelen. Mooi om te horen dat je ondanks die werkwijze tevreden bent over onze reactiesnelheid en hulp. We waarderen je aanbeveling enorm.

Slechte klantvriendelijkheid

Jaren geen problemen gehad. Ben al heel lang klant, maar de laatste 2 jaar wel. Mijn site is zonder waarschuwing van het web gehaald onder het mom dat deze gehackt zou zijn. Terwijl deze up to date was. Klantenservice is alleen via mail bereikbaar en niet telefonisch.

19 listopada 2025

Odpowiedź od Hosting2GO

Vervelend om te lezen dat je de laatste periode minder tevreden bent over onze dienstverlening, zeker na jarenlang zonder problemen klant te zijn geweest.

Wanneer er signalen zijn dat een website mogelijk gehackt of besmet is, moeten we soms maatregelen nemen om verdere schade aan de website, bezoekers of serveromgeving te voorkomen. We begrijpen dat dit vervelend is, vooral wanneer dit onverwacht gebeurt.

Onze ondersteuning verloopt via de helpdesk, zodat we meldingen zorgvuldig kunnen vastleggen en inhoudelijk kunnen opvolgen. We kijken graag met je mee naar wat er precies is gebeurd en welke stappen nodig zijn om de website veilig en goed werkend online te houden.

Al jaren klant bij Hosting2go

Al jaren klant bij Hosting2go. Prettig bedrijf met een uitzonderlijk vriendelijke klantenservice en dito communicatie. Mocht u twijfelen, dan is dit bedrijf een uitstekende en zekere keuze.

27 października 2025

Odpowiedź od Hosting2GO

Hartelijk bedankt voor je mooie review en het jarenlange vertrouwen in Hosting2GO. Fijn om te lezen dat je ons als een prettig bedrijf ervaart en tevreden bent over onze klantenservice en communicatie.

We waarderen je aanbeveling enorm en blijven ons best doen om onze klanten vriendelijk, duidelijk en goed te helpen.

Oceniono na 5 z 5

Prima service en goede adviezen,

29 lipca 2025

Odpowiedź od Hosting2GO

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en adviezen.

We blijven ons best doen om klanten duidelijk en goed te helpen.

Oceniono na 5 z 5

menselijk contact bij een online helpdesk

Als digibeet zag ik erg op tegen contact zoeken met een hosting bedrijf. (wat gaan ze voor moeilijke vragen stellen?) Maar gelukkig kreeg ik een echt mens i.p.v. een robot om mee te chatten. Omdat dit ook wat moeizaam ging door mijn gebrek aan kennis werd ik zelfs gebeld en de andere dag heeft diezelfde persoon mij met teamview mijn mail weer werkende gekregen. Dank voor jullie geduld en respectvolle manier van begeleiden.

25 czerwca 2025

Odpowiedź od Hosting2GO

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je ondanks je twijfel toch prettig contact met ons hebt gehad en dat je niet met een robot, maar met een medewerker bent geholpen.

We begrijpen dat technische zaken soms lastig kunnen zijn. Daarom vinden we het belangrijk om rustig mee te denken, duidelijk uit te leggen en waar nodig even persoonlijk mee te kijken. Mooi om te horen dat je mail via TeamViewer weer werkend is gekregen en dat je onze hulp als geduldig en respectvol hebt ervaren.

Oceniono na 3 z 5

mondeling en schriftelijk contact is gelukt

Ik probeer nu al maanden contact te krijgen via hun helpdesk i.v.m. een wijziging van mijn contract. Echter ik kan vaak niet meer inloggen. Er is een soort error. Ik ging ervan uit dat het zou lukken, maar wederom kan ik niet meer inloggen. Ik hoop dat ze dit lezen, want ik zie verder geen mogelijkheden meer. Gelukkig een dag later is het gelezen en ben ik vervolgens goed geholpen.

25 czerwca 2025

Odpowiedź od Hosting2GO

Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je moeite had met inloggen en daardoor het gevoel had dat je geen contact met ons kon krijgen.

We begrijpen dat dit frustrerend is, zeker wanneer je een wijziging aan je contract wilt doorgeven. Fijn om te horen dat je bericht uiteindelijk is opgepakt en dat je daarna goed bent geholpen. We nemen je feedback mee om dit soort situaties waar mogelijk te verbeteren.

De service is professioneel

De service is professioneel , snel en hoogstaand

Piet van Meel

Odpowiedź od Hosting2GO

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je onze service als professioneel, snel en van hoge kwaliteit ervaart.

We blijven ons best doen om klanten deskundig en zo goed mogelijk te helpen.

Oceniono na 5 z 5

Hosting2Go heeft het probleem in een…

Hosting2Go heeft het probleem in een kwartier opgelost. Fantastische service.

Odpowiedź od Hosting2GO

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat het probleem zo snel is opgelost en dat je onze service als fantastisch hebt ervaren.

We doen ons best om klanten snel en goed te helpen. Mooi om te horen dat dit in jouw geval binnen een kwartier is gelukt.

Hele slechte "servicedesk"

Hele slechte "servicedesk" proberen al vanaf vrijdag in contact te komen. Mail ontvangen dat automatische incasso niet gelukt is, zou erna een mail krijgen of de tweede keer wel gelukt zou zijn. Niks meer gehoord en nu alles geblokkeerd. Probeer je contact te leggen, maar helaas vanaf vrijdag al geen contact! Snelle service kunnen ze dus niet waarmaken

Odpowiedź od Hosting2GO

Vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een betaling niet lukt, je verdere communicatie verwacht en diensten vervolgens geblokkeerd raken.

Bij mislukte automatische incasso’s proberen we klanten hierover zo duidelijk mogelijk te informeren. Wanneer er toch onduidelijkheid ontstaat of contact niet goed tot stand komt, kijken we dit graag inhoudelijk na via onze helpdesk. Dan kunnen we controleren wat er precies is gebeurd met de betaling, de communicatie en de blokkade.

We nemen je feedback serieus en helpen graag mee om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Al jarenlange positieve ervaring

Al jarenlange positieve ervaring. Wordt snel en deskundig geholpen

2 czerwca 2025

Odpowiedź od Hosting2GO

Bedankt voor je positieve review en het jarenlange vertrouwen in Hosting2GO. Fijn om te lezen dat je al langere tijd tevreden bent en onze hulp als snel en deskundig ervaart.

We blijven ons best doen om klanten duidelijk, vlot en goed te ondersteunen.

Oceniono na 5 z 5

Fijn en snel geholpen via de ticket…

Fijn en snel geholpen via de ticket helpdesk. Nadat ik zelf per ongeluk mijn site heb laten crashen.

Ik ben al jaren klant bij Hosting2go en ben er tevreden, als je een probleem hebt helpen ze je snel en denken altijd mee om een oplossing te vinden.

29 kwietnia 2025

Odpowiedź od Hosting2GO

Bedankt voor je mooie review en het jarenlange vertrouwen in Hosting2GO. Fijn om te lezen dat je snel en goed bent geholpen via onze tickethelpdesk nadat je website per ongeluk was gecrasht.

We denken graag mee wanneer er iets misgaat en proberen altijd zo snel mogelijk tot een passende oplossing te komen. Mooi om te horen dat je dit zo ervaart.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej