Hostuju zde už skoro rok a musím tohot hostingového poskytovatele opravdu doporučit ! Komunikace & Podpora - Musím tento bod opravdu ocenit, protože je zde opravdu perfekní a rychlá podpora.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ahoj Mach myslím ze mistr boxed by mel dostat povýšení za to jak je aktivní a supr support ber moje slovo a přeci povýšeni neboli nejlepší hosting
I really like the support but if is something i dont really like its the hosting uptime. The servers ur down really often and if you are building your project and in the middle of it the you cant test... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hostero is a leading hosting provider specializing in fast, reliable, and fully managed game and web servers. Since our inception, we have focused on delivering top-tier hosting solutions that simplify server management, reduce downtime, and provide seamless migration for new and existing projects. Our mission is to empower gaming communities and businesses alike by providing infrastructure that is both scalable and secure. From custom configurations to 24/7 technical support, Hostero ensures that every client enjoys a worry-free hosting experience. We take pride in supporting a variety of projects, from FiveStar RP servers to high-demand enterprise applications. What sets Hostero apart is our dedication to transparency, customer satisfaction, and innovative solutions. Clients benefit from competitive pricing, flexible plans, and a team that genuinely understands their needs. Whether you are starting a new project or looking to upgrade your existing server setup, Hostero offers tailored solutions that fit every requirement. Join hundreds of satisfied clients who trust Hostero for performance, reliability, and professional support. Experience hosting without compromise and see why our clients rate us highly on platforms like Trustpilot.
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Tento hosting odporúčam každému kto by…
Tento hosting odporúčam každému kto by chcel skúsiť Hytale / FiveM / Minecraft Serverik kúpiť pretože majú tam lepšie cpu akoby procesory , ramky a taktiež TPS zo serveru a k tomu predavaju aj web takže kto si trúfa tak priamo tento Hostero Cloud vám zaručí podporu , pomoc a pohodu pri hrani na vašom serveri a taktiež ak nebudete niečo vedieť stači sa pripojiť na ich discord server a tam vám už pomôžu čo a ako kde a kam. ;)
Ja osobne som mmal fivem projekt ale keďže už nemam developera tak som využil nameisto toho už len Minecraft serverik a som spokojný so svojou službou. A možno taktiež vyskušam Hytale serverik keďže už je to moja RPG hra ktorú hrávam.
PS: Mám vás Rád Váš Fawiček20 - Content Creator. :D

Super Hosting
S hostingem jsem velice spokojený nic se neseká vše běží plynule a podpora je taky super.

Supr
Po několika měsících užívání služeb Hostera jsem zatím spokojen, občasné výpadky, ale to je všude. Jinak je UI přehledné, web je moderní, a najde se tam vše co potřebuji.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.