De allerbedste anbefalinger skal gå til…
De allerbedste anbefalinger skal gå til Hos Nielsen og Morten. Bestilte 30 stk smørrebrød til Pinsefrokost - alle var overdådige, friske og meget velsmagende.
Lækkert luksus smørrebrød
Super nem bestilling og levering til tiden af 80 stk. virkelig flotte og velsmagende smørrebrød, som både vi og gæsterne nød og roste.
Vi glæder os allerede til at komme igen.
Vi bestilte 220 stykker flot smørrebrød til en fest, og er SUPER tilfredse, gæsterne var glade og alt var som aftalt.
Igen i år havde vi med stor tilfredshed og stor glæde af den flotte og meget velsmagende nytårsmenu.
Tusind tak.
Billeder af forslag til anretning af retterne vil være velkomment næste gang.

Odpowiedź od Hos Nielsen
Vi havde bestilt 4 retter nytårsmeny, og var ikke 100% tilfredse.
Mellemretten var desværre ikke gennemstegt det var mega ærgerligt, og det på trods af at det fik længere tid end det foreskrevne.
Det var ærgerligt at det var store kartofler til hovedretten, ville hellere have haft nogle små delikate kartofler og lidt flere pr. person.
Vores gulerødder var meget uens i størrelsen så 4 fik en på 10 cm. og de sidste 2 måtte nøjes med en lille en på 3 cm. det var øv.

Odpowiedź od Hos Nielsen
Vi nød virkelig den lækreste firretters menu nytårsaften. Alt smagte virkelig dejligt og det var friskt og også smukt at se på
Tak for mad

Odpowiedź od Hos Nielsen
Vi bestilte 4 retters nytårsmenu og blev bestemt IKKE skuffede.
Kan klart anbefale Hos Nielsen

Odpowiedź od Hos Nielsen
Jeres nytårsmeny var fuld tilfredsstillende. Meget lækkert mad. Tak for jer!

Odpowiedź od Hos Nielsen
Vi havde bestilt Nytårs menu Hos Nielsen. Det var en fantastisk oplevelse. Maden var virkelig lækker og det hele går bare op i en højere enhed.
Vi vil klart anbefale man bestiller sin mad Hos Nielsen hvis man vil have en fantastisk mulighed for at få udsøgt mad for en meget rimelig pris
Helt sikkert et sted vi bestiller fra igen.

Super lækker nytårsmenu - alt spillede maks 🙏

Odpowiedź od Hos Nielsen
En helt fantastisk lækker nytårsmenu.
Lækre råvarer og en skøn oplevelse for smagsløgene.
Tak Morten og vi kommer igen.
Mvh
Lisbeth Sloth

Odpowiedź od Hos Nielsen
Vi bestilte 80 stykker smørrebrød fra Hos Nielsen, og der bestiller vi helt sikkert også fra en anden gang. Der var god variation i stykkerne, god mængde pålæg, det var fint pyntet, og så var det virkelig lækkert og smagfuldt. Det fik også mange roser fra gæsterne, og kan kun anbefales.

Odpowiedź od Hos Nielsen
Da vi skulle holde vores datters konfirmation holdt vi først et møde med Morten fra "Hos Nielsen", hvor vi selv lagde frem hvad vi kunne tænke os menuen skulle bestå af. Vi kunne hurtigt mærke at der var nærmest ikke eet ønske, som ikke ville kunne blive mødt. Men vi blev også introduceret til nye ideer med smagsprøver som han havde med og det må jeg sige, DET var virkelig fremragende.
Så det var en nem beslutning at vælge
"Hos Nielsen" til at levere maden, men også at kokken selv var til stede under spisningen til at skære kødet ud til vores gæster.
Alt smagte simpelthen fuldstændig fremragende og det var en overdrevet oplevelse at samtlige spørgsmål vores gæster havde til maden og til tilberedningen blive mødt og besvaret med en overvældende professionalisme.
Vi har ikke fortrudt vores valg af leverandør til mad til sådan en vigtig dag.

Odpowiedź od Hos Nielsen
Vi bestilte julemad fra Hos Nielsen, og det var en oplevelse ud over det sædvanlige! Alt var nøje tilberedt og smagte fantastisk – fra den saftige and og flæskesteg med sprødt svær til den hjemmelavede rødkål og risalamande.
Maden var let at varme op og anrette, hvilket gav os tid til at fokusere på samværet med familien i stedet for at stå i køkkenet. Servicen var desuden helt i top, og alt blev leveret med stor professionalisme og et smil.
En kæmpe tak til Hos Nielsen for at gøre vores juleaften ekstra speciel.

Odpowiedź od Hos Nielsen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.