Har været rigtig glad for både at shoppe og at have stand i Reshoppit Horsens i mange år. Fin og ryddelig butik, altid en god oplevelse. Både som køber og som standlejer! Kan klart anbefale!
Jeg har været med helt fra starten, da Reshoppit Horsens åbnede på Nygårdsvej, og det har været en fornøjelse at følge udviklingen. I dag er jeg stolt ambassadør, og jeg kører endda rundt med... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Som standlejer får man grundig info og hjælp samt gode fif til mersalg De er gode til at gøre opmærksom på varerne i butikken på de sociale medier De giver info omkring kommende rabatter o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har haft 2 oplevelser med Reshoppit Horsens og ingen af dem har været gode. Første gang jeg havde stand hos dem fik jeg både stjålet en masse vare og nogle bortkom på anden måde i butikken. Her an... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Horsens er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Vårsøvej 6, 8700, Horsens, Dania
- 92 44 04 80
- horsens@reshoppit.dk
- horsens.reshoppit.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Glad for både at handle og have stand gennem mange år
Så god service og rigtigt godt koncept
Så god service og rigtigt godt koncept
FANTASTISK BUTIK
FANTASTISK butik med mega søde og hjælpsomme medarbejdere! Dette er 100% min absolut yndlings butik! Jeg kunne komme her hver eneste dag! KÆMPE anbefaling herfra🎉❤️❤️❤️

Når genbrug giver mening ❤️
I dag er jeg stolt ambassadør, og jeg kører endda rundt med bilstreamer, fordi jeg oprigtigt tror på konceptet.
Jeg elsker tanken om recycling og cirkulær økonomi. Der er noget helt særligt ved, at ting, man ikke længere selv bruger, kan få nyt liv hos en anden. Samtidig er det fantastisk at gå på jagt efter gode fund og vide, at man både sparer penge og gør noget godt for miljøet.
Personalet fortjener også stor ros – især Mathilde. Hun er altid smilende, hjælpsom og imødekommende, og hun er med til at skabe en hyggelig og positiv stemning i butikken.
For mig er Reshoppit meget mere end en genbrugsbutik. Det er et sted, hvor bæredygtighed, gode handler og fællesskab går hånd i hånd. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od reshoppit.dk Horsens
Som standlejer får man grundig info og hjælp samt gode fif til mersalg
De er gode til at gøre opmærksom på varerne i butikken på de sociale medier
De giver info omkring kommende rabatter ol
Som køber har jeg gjort rigtig mange gode køb i butikken

Odpowiedź od reshoppit.dk Horsens
En fin butik med et godt udvalg af…
En fin butik med et godt udvalg af varer. Et besøg værd

go service
der er god service. de er er venlige til at hjælpe og svare på spørgsmål

Super fedt koncept
Super fedt koncept, sødt personale. God mulighed for at sælge ud af sit tøj. Lidt dyrt i standleje

Odpowiedź od reshoppit.dk Horsens
Super god oplevelse at have stand i…
Super god oplevelse at have stand i butikken og handle her. De får mine bedste anbefalinger.

Dejligt sted!
Kan kun anbefale Reshoppit i Horsens. Venligt personale, som altid står klar til at hjælpe.

Odpowiedź od reshoppit.dk Horsens
Har været tilfreds med Reshoppit i…
Har været tilfreds med Reshoppit i Horsens. Det virker, som om de har styr på tingene.

Fantastisk sted
Haft stand i mange år og virkelig et godt sted at få solgt det man ikke bruger så andre kan få glæde af det. Sød personale som er super gode til at hjælpe og ligeledes til poste dine varer på de sociale medier.

Odpowiedź od reshoppit.dk Horsens
Nemt og overskueligt at have stand.

Odpowiedź od reshoppit.dk Horsens
Super nem måde at sælge brugt tøj
Super nem måde at sælge brugt tøj, nemt at oprette varerne og nemt at følge med på ens side hvilke produkter der bliver solgt. Har brugt denne løsning mange gange.

Godt koncept
Jeg synes konceptet er virkelig godt og der er fin service i butikken med venligt og hjælpsomt personale.

Odpowiedź od reshoppit.dk Horsens
Super god måde at få solgt ud af sit…
Super god måde at få solgt ud af sit tøj på😍

Nemt at oprette
Nemt at oprette, nemt at fylde op og nemt at overskue… sødt personale 😊😊