Bar 3 er helt uden for rækkevide , fordi det efter mit besøg står lysende klart, at Bar 3 i Hornslet er totalt uden styr på noget som helst. Det er dybt bekymrende at opleve et sted, hvor både dørmæn... Zobacz więcej
Dårlig kundeservice Efter 25 min. ventetid forrest i køen, kommer dørmændene hen og afviser os uden nogen form for begrundelse. Mage til kundeservice skal man lede længe efter.
Har aldrig oplevet dårligere service fra nogle dørmænd. Vi får at vide at vi skal vente på at komme ind og vi står forrest i køen. Efter 30 minutter i kulden, bliver dem bagved lukket ind, og vi... Zobacz więcej
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så havde jeg gjort det!!! Min veninde havde booket bord og i følge deres hjemmeside, kan dem, der har booket bord, springe køen over, men ikke os. Det kommentere... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Lad være med at tage der ind piger kan…
Lad være med at tage der ind piger kan komme ind men når mænd gøre smider de dem ud. Dårligt stil
Bar 3 er helt uden for rækkevide
Bar 3 er helt uden for rækkevide
, fordi det efter mit besøg står lysende klart, at Bar 3 i Hornslet er totalt uden styr på noget som helst. Det er dybt bekymrende at opleve et sted, hvor både dørmænd og barchefer tydeligvis ikke kan håndtere det ansvar og den magt, de har fået. Det hele fremstår som en organisation uden ledelse, uden respekt for gæsterne og uden nogen form for kontrol.
Skulle ind og dørmanden sagde du kommer…
Skulle ind og dørmanden sagde du kommer ikke ind i dag. Han gav ikke en begrundelse hvorfor, men fandt ud af det var fordi jeg havde en hoodie på, jeg ikke måtte blive lukket ind.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner….
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så havde jeg gjort det!!!
Min veninde havde booket bord og i følge deres hjemmeside, kan dem, der har booket bord, springe køen over, men ikke os. Det kommenterede jeg og den meget unge og magtliderlige dørmand nægter mig simpelthen adgang, fordi jeg “griner” ad ham.
Det kostede vist nok 150kr. At komme ind og her dagen efter er jeg glad for, at jeg ikke spildte så meget som én krone på det fissefornemme sted.
Magen til magtliderlige dørmænd skal man sgu lede længe efter.
Hold jer væk og læg jeres penge et mere fornuftigt sted. København har så mange dejlige steder, men Hornsleth bar er absolut ikke et af dem.
‘Julefrokost’Hornsleth bar skal afholde sig fra at…
Hornsleth bar skal afholde sig fra at afholde ‘julefrokost’ det var under al kritik. Serveret i plastik bakker på en bardisk
Værste Sted Skræmmende Bar De Snyder…
Værste Sted Skræmmende Bar De Snyder folk og et Sørgeligt Sted!!!!!
Super god service
Super god service, jeg kan stærkt anbefale at opsøge runderen Richard, han kan jonglere med flasker, og laver de bedste drinks.
Racistisk dørmand !!
Racistisk dørmand !!
Mine venner kom ind og jeg havde ikke stenpel og han sagde jeg ikke ha de adgang! Har billede på dørmanden!
Pisse fedt sted
Pisse fedt sted. Helt klart den bedste natklub jeg har besøgt, trods mine 47 år som voksen.
Anmeldelse af arbejdsforholdene
Anmeldelserne herpå taler vidst for sig selv, hvad angår gæsternes oplevelse af Hornsleth Bar - men selv som ansat på klubben er forholdende på alle måder horrible.
Et giftigt og destruktivt miljø internt blandt medarbejderne, en løn der er til at grine af uden hverken weekend- eller nattillæg, (120 i timen, også på helligdage), og en virksomhed der bevidst har valgt at frasige sig en overenskomst, for at kunne styre medarbejdernes tid og arbejdsforhold med hård hånd. Ligeledes forventes det at man dukker op til kurser hver eneste måned, uden at få løn.
Først og fremmest foregår der internt mobning i alle lag, alle snakker dårligt om hinanden, og det handler mere om at føre sig frem og dominere, end at samarbejde som et team og styrke kollegaskabet.
Afrydderne bliver behandlet som skidt fra gaden, og bartenderne arbejder og knokler til langt ud på morgenen, imens værtinderne/flaskepigerne er de første der forlader arbejdet, og stadig er de eneste som hiver provisioner ind.
Ingen er ligeværdige - jalousi, hierarki og tiden man har været i virksomheden afgør hvilken status man har, uanset hvor hårdt man arbejder. Som anmeldelserne herpå beskriver er personalet uhøflige og arrogante, hvilket også afspejler arbejdsmiljøet internt - og de mange medarbejderne som har valgt at opsige deres arbejde på Hornsleth fortæller samme historie - at de har haft det decideret fysisk dårligt inden de skulle på arbejde, fordi miljøet er så toxic.
Chefen tænker mere på omsætningen, end på at skabe gode forhold for de ansatte. Af alle mine år i branchen og lignende brancher, har jeg aldrig oplevet så destruktivt og ødelæggende et arbejdsmiljø, og det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, var at komme væk derfra for 1 måned siden - ingen mennesker fortjener nogensinde at blive behandlet sådan, og slet ikke til sølle 120kr i timen.
Ligeledes er vagterne racistiske, og får deciderede tal på hvor mange mørke mennesker de må lukke ind - come on, vi er i 2023.
Jeg kan kun opfordre tidligere ansatte og gæster på baren med lignende oplevelser til at give deres mening til kende, så Hornsleth Bar forhåbentligt vågner op og får mere fokus på mennesket og servicen, end på omsætningen - (de 3 ting hænger normalt sammen, men der er vidst noget som er gået forbi deres næse her.)
Så tænk dig om en ekstra gang, før du vælger Hornsleth bar som din næste arbejdsplads, eller blot din næste bytur.
Værste bar jeg har været på
Værste bar jeg har været på. Dårlig service og dårlige medarbejder. Håber seriøst i finder nogle nye ansatte. De er flabet, uhøflige og ikke til at snakke med. Virkelig et dårligt indtryk jeg har fået af Aarhus natteliv.
Super dårligt arrangement
Super dårligt arrangement!
Vi havde købt fri bar fra 21-22 til L.O.C club koncert igår.
Da resten af klubben åbnede kl 22, ventede vi egentlig bare på at han kom på og optrådte.
Vi ventede indtil kl 01.00 og spurgte derefter hvornår han ville komme på, hvor en manager siger at der ihverfald gik en time mere inden han ville komme.
Syntes det er SÅ dårlig stil at man køber billetter og forventer at alle kan være med, men så vælger de først at sætte kunstneren på mellem 2-3 om natten.
Det er bundefangeri på højeste plan og jeg en kæmpe skuffelse at vi slet ikke nåede at se og høre ham, fordi klokken blev så mange!
At sidde i 5-6 timer i uvished om hvornår han går på er bare MEGA dårlig stil!!!!!!
Dårlig service og overfyldte lokaler!
Mig og min veninde havde betalt for at komme ind til LOC. Og der var så proppet at man ikke kunne være nogle steder. Og der opstod også “slåskampe” da der var så trængt. Der var i starten sat 350 billetter til salg, me de valgte så for ganske kort tid siden at sætte ydeligere 100 billetter til salg :/. Vi er før blevet vist væk derfra der da var omkring 100-200 mennesker derinde og vi fik dermed at vide at der ikke kunne være flere, grundet brandsikkerheden. Så har virkelig svært ved at forstå hvorfor der så ligepludselig er plads til knapt 500 mennesker derinde. Mega dårlig stil, og pisse dårlig planlægning. Kunne forstå det hvis de havde lejet et andet lokale, men det virker bare ikke til at være tilfældet.
Vi gik derfor derfra mega ærgerlige over at have betalt penge for billetter som der ikke kunne bruges.
Og brandmyndighederne bliver højest sandsynligt også kontaktet, da det langt fra er okay!
Vi kommer ind og har bestilt et bord og…
Vi kommer ind og har bestilt et bord og vi betaler allerede ved indgangen, for det er jo god service at det hele er afregnwt up front så vi har mindst muligt besvær.
Det resultere i at vi bliver placeret ved et fantastisk bord førdt og dernæst bliver flyttet til et forfærdeligt bord.
Til trods for vores ellers få antal (4 Pers.) er der ikke plads til os ved det nye bord, og værtinden fortæller os at hun intet kan gøre. Ikke gangen skaffe de antal pladser som vi er personer.
Ærgerligt når man kommer for at have en fantastisk aften, at man så bliver mødt af dette.....
Magtliderlige dørmænd
Efter at betalte for en bordplade til 10.000 mener dørmanden jeg er for fuld og ville ikke lukke mig ind. Selvom jeg er ved fuld bevidsthed og i stand til at føre en helt normal samtale. Magt liderlige dørmænd der har glemt hovedet der hjemme.
Godt sted men dårlig service i baren…
Godt sted men dårlig service i baren når man har betalt 1000 kr. allerede inden man træder ind af døren og skal vente på sin drikkelse.. udover det kan men ikke få sin drikkelse med ud hvis man vil hjem og de konfiskerede flasken, som er er brud på loven. Stedet er politianmeld og har billede af dørmanden.
Nej tak!
Dårlig service. Var afsted med 2 af mine kammerater med udlandsk baggrund og de måtte åbenbart ikke komme ind fordi de ser for “hårde” ud. Det er ikke første gang dette er oplevet i nattelivet og det bar ik iorden efter vi har stået i kø i 25 minutter
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice
Efter 25 min. ventetid forrest i køen,
kommer dørmændene hen og afviser os uden nogen form for begrundelse.
Mage til kundeservice skal man lede længe efter.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.