Horloges.nl

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Waardeloze service, ze hebben hier nog nooit gehoord van klantenservice, na 30+1 dag was het ontvangen horloge van een zogenaamd gerenommeerd merk reeds kapot. Doordat het 30+1 dag was kon ik het horl... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Slechte service Slechte informatie Foute beloftes duurt heel lang voordat geld terug word gestort Had 2 horloges besteld doe ingepakt moesten worden Krijg ze toegestuurd niet ingepakt en de... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bedrag geretourneerd. Zoals beloofd is mijn feedback verwijderd. Horloges.nl past echter een soort "chantage" toe om uitsluitend positieve reacties te krijgen. Dat vind ik beneden alle peil. Ik zal no... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De website is overzichtelijk en biedt veel keus. De 14-dagen zicht mogelijkheid sprak mij erg aan want je wilt toch eerst zien hoe je keuze er in werkelijkheid uitziet. "Levering binnen 24 uur" klop... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zegarkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Horloges.nl is dé online shop voor merkhorloges. Wij zijn officieel dealer van ruim 60 merken. Daarmee bent u verzekerd van garantie. Horloges.nl bezorgt je bestelling snel en zonder verzendkosten. Producten kun je 14 dagen op proef nemen. Niet tevreden, geld terug.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

zeer goed

Zeer uime keus, makkelijk te zoeken en te filteren.
Prima service voor bezorgen.

11 marca 2012

Erg tevreden

Duidelijke website. Goed overzicht van de producten. Snelle levering en goed te volgen via track and trace van Post.nl
Verpakking was uitstekend verzorgd.
Enige nadeel: de stalen band moest ik via een juwelier bij ons in de stad laten vernauwen. Mijn advies: lever er een (betaalde) "bandvernauwer" bij.
En het belangrijkste: horloge ziet er prachtig uit en doet het uitstekend.

9 marca 2012

zeer tevreden

snel in huis, en zeeer goed verpakt, zelfs nog een kortingsbon voor de volgende bestelling............

6 marca 2012

Zeer tevreden.......!!!

Heb een Diesel horloge gekocht en deze was snel thuis, zeer goed en echt mooi verpakt en helemaal wat ik er van verwacht had.
Ben dus zeer tevreden en zal een volgende keer zeker weer klant zijn. Ik ga mijn 10% kortingsbon verzilveren...... cadootje voor mijn vrouw!!!

5 marca 2012

Super

Via Google bij Horloge.nl gekomen en zag direct het horloge wat ik voor ogen had. Besteld en 2 dagen later had ik het horloge in huis. Keurig verzorgd qua mails wat de status is van de verzending, de verpakking van het horloge, garantiebewijs, gebruiksaanwijzing, de beschermhoesjes die om het horloge heen zaten. Kortom SUPER!

3 marca 2012

Goed!

Via via kwam ik bij Horloge.nl terecht. Het bestellen/betaling verliep makkelijk en snel. Ik kreeg via de Email updates over de status van de bestelling. Ik heb vrijdag besteld en had het horloge maandag in huis. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken en zal in de toekomst deze webwinkel werderom bezoeken. Een aanrader!

2 marca 2012
Oceniono na 5 z 5

Snelle, duidelijke en vriendelijke service

Ik ben erg tevreden over de service van Horloges.nl

Gister besteld, vandaag ontvangen en aantal keer een mailtje gekregen over de vordering van het pakketje.

Bovendien 10% korting op de volgende aankoop!

Enige nadeel vond ik wel dat de site er enigszins simpel uitziet, dit is voor mij wel een reden geweest om eerst op trustpilot te kijken of de site wel betrouwbaar was.

Achteraf gezien helemaal perfect en dit was dan ook zeker niet mijn laatste aankoop bij Horloges.nl

1 marca 2012

Goed

Ik ben erg blij met de nieuwe horloge.
Hij was snel geleverd en is perfect!
Bedankt!

1 marca 2012
Oceniono na 4 z 5

Goede site en procedure, horloge helaas niet goed

Het bestellen via de site en het betalen ging prima. De verzending was ook heel snel. Het horloge dat we binnenkregen was helaas niet het horloge zoals op de site stond. Mijn email hierover werd snel en goed beantwoord, helaas was het horloge zoals we wilden niet beschikbaar. De foto op de site werd meteen aangepast en wij kunnen het horloge terugsturen.Jammer dat we niet zijn geslaagd, maar de service was goed.

26 lutego 2012

Super!

Overzichtelijke website, zeer ruime keuze en snelle levering, top!

24 lutego 2012

xxxxx

We zijn heel blij met het mooie Herenhorloge, het was snel en correct geleverd!
Deze middag hebben we een Dameshorloge besteld.
Ga zo voort met jullie site, het is een aanrader om er iets van te bestellen!

Succes Verder.........

20 lutego 2012
Oceniono na 5 z 5

Gewoon goed, zoals een webshop moet zijn

Alles klopt: de keuze is goed, ze zijn telefonisch te bereiken en behulpzaam, de bestelling werd zeer snel afgehandeld, bezorging in België is even goedkoop als in Nederland, er wordt met track-and-trace gewerkt. Bezorging was snel, verpakking prima, product prima.
En de website is ook goed overzichtelijk.
Wat wil je nog meer? (sparen, en meer bestellen.....)

16 lutego 2012

Gewoon Super

De keuze op Horloges.nl is breed , goed , leuk en ok qua prijs
bestellen is mega makkelijk
en de levering heel erg snel
er is goede communicatie heen en weer zodat alles goed te volgen is
excellente ervaring-- aanrader

16 lutego 2012
Oceniono na 5 z 5

Prima snelle en correcte service

Het bestelde horloge snel in huis. Pakketcode gekregen om pakket te kunnen volgen. Horloge in goede staat ontvangen. Kortom zou bij een volgende aanschaf zeker deze site bezoeken.

15 lutego 2012

prima!

Eerst wat vertraging in de aankoop van een horloge via de site. Het bleek te berusten op het feit dat het horloge niet meer te leveren was.
Vanwege de strubbles heeft 1 van de medewerkers van Horloges.nl excuses aangeboden en een tegoedbon voor de website van 40E aan mij doen toekomen. Zeer attent!
Inmiddels een ander horloge uitgekozen en bon verzilverd - top!
Snelle service, in enkele dagen horloge in huis in mooie verpakking!
Ben er erg blij mee, dank!

Bestellen bij Horloges.nl is aanrader!

6 lutego 2012

Goede service + Snelle levering

Ik heb een horloge gewonnen via Facebook. Ik mocht een Ice-Watch uit de speciale David Guetta collectie uitkiezen. Ik vond het leuk, dat ik zelf een keus mocht maken. Nadat ik mijn keuze had doorgegeven, werd het horloge de volgende dag al bezorgd! Ik ben erg tevreden over de goede service en de snelle levering! Ik ben blij met mijn mooie horloge!

1 lutego 2012

bezorging te laat

Bestelling gedaan op vrijdag voor 16.00. Zoals toegezegd hoort de bestelling dan binnen 24 uur bezorgd te zijn. Nu dinsdag wacht ik nog steeds ipv dat het zaterdag bezorgd was. Aangezien het een cadeau was voor iemand die zaterdag jarig was niet leuk!
Horloges geeft een slap verhaal over dat de betaling later kwam maar Ogone (online betalingssysteem) had de betaling er ook prima voor 16.00 door.
Reden om voor deze shop te kiezen (snelle verzending) heb ik dus niet meer.

31 stycznia 2012

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej