Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Prima koopervaring bij Horeca Traders. Bartscher broodrooster gekocht. Deze is rechtstreeks vanuit Bartscher in Duitsland geleverd. Gloednieuw en prima verpakt. Levering via DPD ook probleemloos. Ivm... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Service is prima in orde. Er was per ongeluk een verkeerde kleur glashouders geleverd. Snel nieuwe ontvangen in de juiste kleur en de oude hoefden niet retour.

Oceniono na 5 z 5

Na ontvangst van vitrine enige problemen ondervonden met de functie en de afhandeling van mijn klacht. Desalniettemin liet horecatraders haar beste kant zien na meermaals overleg en kwamen zij mij teg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z meblami do barów i restauracji

Napisane przez firmę

HorecaTraders is een toonaangevende leverancier van non-food catering, buffetproducten, keukengerei en tafelgerei.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 4 z 5

Service is prima in orde.

Service is prima in orde.

8 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Prima koopervaring bij Horeca Traders.

Prima koopervaring bij Horeca Traders.
Bartscher broodrooster gekocht. Deze is rechtstreeks vanuit Bartscher in Duitsland geleverd. Gloednieuw en prima verpakt. Levering via DPD ook probleemloos. Ivm een vraag had ik eerder contact met de HT Helpdesk, hier werd ik ook snel en correct geholpen.

27 marca 2026

Aanrader!

Vriendelijk, betrouwbaar, goede prijs/kwaliteitverhouding en zeer goede service!!
Heel blij mee en een aanrader!

26 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Goede service ervaren bij een storing…

Goede service ervaren bij een storing in de electronica (kan gebeuren!) Na wat tips zoals vervangen van een zekering wat niet het euvel bleek te zijn hebben ze netjes een compleet nieuwe regelunit opgestuurd en alles werkt weer prima. Top dus.

9 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Bestelde hete luchtoven te laat, Horeca Traders vergoed gehuurde oven.

Bestelde hete luchtoven zou tussen 1-3 dagen geleverd worden. Helaas bleek er een vervoersprobleem te zijn en zouden we 60 gasten niet kunnen ontvangen. Na diverse telefoongesprekken kregen we de toezegging dat Horeca Traders 50 % van de te huren oven zou vergoeden. Na het sturen van de factuur werd het betreffende bedrag snel overgemaakt. Drie dagen later werd de aangekochte oven alsnog afgeleverd. Dank je wel Gerard.

31 stycznia 2026

Chapeau voor de service!

Bij de bezorging van onze bestelling was een soepkom kapot gegaan. Na een melding hierover bij HorecaTraders, kregen wij tot onze verrassing binnen een week een hele doos met 12 soepkommen toegestuurd als compensatie voor één kapotte soepkom. Wij waren blij verrast door deze extra service. Wij zullen HorecaTraders zeker in gedachten houden bij een volgende aanschaf van nieuwe artikelen. Chapeau voor deze service!

6 lutego 2026

Goede ervaring met HorecaTraders

Goede ervaring met HorecaTraders. Duidelijke communicatie, snelle levering en het product was precies zoals omschreven. Alles verliep soepel en professioneel

15 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Er zaten beschadigingen op de houten snijplank vanwege de bezorging. Dit werd meteen opgepakt en een nieuwe exemplaar toegestuurd.
Snel geschakeld goede service en afhandeling!

22 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

bestelling

spullen besteld maar de helft binnen gekregen en ze zijden vrijdag maandag heb je het binnen en heb nog niks

15 grudnia 2025

In het begin dacht in

In het begin dacht in, gaat dit goedkomen? Deze verwachting bleek onjuist en het is meer dan overtroffen! Na wat geduld te hebben gehad op een mail is daarna alles perfect opgelost en geregeld. Gerard was mijn contactpersoon en werkelijk alles was tot in de puntjes geregeld. Bedankt! ik kies zeker weer voor HorecaTraders!!

28 października 2025

Bravilor Bonamat Esprecious probleem

Bedrijf had aandacht voor ons probleem en reageerde bijzonder snel. Ook al wisten ze dat onze vereniging haast geen budget had werden we toch serieus genomen gingen ze in overleg met de TD.

5 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej