1. Agencja marketingu i mediów
  2. Projektant webowy
  3. Projektowanie stron WWW

Napisane przez firmę

HOOKED er din nye vækstpartner, med fokus på personligt og ærligt samarbejde. Vi har base i Aarhus og består af to dedikerede nørder med speciale i at optimere brands online tilstedeværelse via Google, Facebook, E-mailmarketing og optimering af hjemmesider. Vores mission er at assistere små og mellemstore virksomheder med deres ekspansion og succes ved at omdanne innovative idéer til effektive løsninger. Gennem et personligt samarbejde stræber vi efter at forstå jeres specifikke behov og målsætninger. Vi mener, at nøglen til succes i ethvert projekt ligger i klar og åben kommunikation, hvilket sikrer, at vi sammen kan opnå dine mål.

4,6

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

TMP Arkitektur skulle have ny hjemmeside

TMP Arkitektur skulle have ny hjemmeside og efter en grundig afsøgning faldt valget på HOOKED. Efter en hurtig og effektiv `lære hinanden at kende´, havde Andreas sat sig ind i hvilket udtryk vi ønskede og fik derefter frie tøjler til at lave det bedste resultat. Vi er fuldt ud tilfredse, og mere til. Jeg kan kun anbefale at arbejde sammen med HOOKED om en ny hjemmeside, det er alle pengene værd.

2 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Hooked Media har gjort en verden til forskel!

Hooked Media har gjort en verden til forskel for mig!

Fra starten har de været fantastiske at arbejde sammen med, og de har virkelig forstået, hvad jeg har brug for. Både når det kommer til markedsføring og min nye hjemmeside. De ved hvordan man gør arbejdet, og man føler virkelig, at de er engageret i din succes.

Hjemmesiden er blevet præcis, som jeg drømte om, og mere til! Deres idéer til markedsføring har allerede gjort en kæmpe forskel. Jeg føler, at de virkelig har sat sig ind i min virksomhed, og det kan mærkes i alt, de leverer.

De er ikke bare professionelle, men også super rare at arbejde med. Andreas og Ahmad er altid klar med gode råd og en hjælpende hånd. Jeg er så taknemmelig for alt hvad de har hjulpet mig med og kan kun anbefale dem til alle, der vil have en samarbejdspartner, der virkelig gør en forskel.

Tusind tak for jer!!

8 stycznia 2025
Logo HOOKED Media

Odpowiedź od HOOKED Media

Mange tak for de flotte ord!

Vi synes også at hjemmesiden er blevet mega god.

Vi fortsætter det hårde arbejde!

Andreas, HOOKED Media

Top top anbefaling

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Hookedmedia, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Fra start af har de leveret professionel, engageret og kreativ support, som har gjort en kæmpe forskel for vores virksomhed.

De hjalp os med at forbedre det visuelle udtryk på vores hjemmeside, så det nu afspejler vores brand på en æstetisk og indbydende måde. Det har virkelig taget vores online tilstedeværelse til et nyt niveau.

Deres marketingsindsats har været intet mindre end fantastisk. De har hjulpet os med at optimere vores strategier, hvilket har resulteret i markant bedre resultater og en øget tilstedeværelse på de sociale medier.

Det er sjældent, man finder en partner, der formår at forstå hvordan man kombinere kreativt talent med stærk markedsføringsforståelse, men det har vi fundet i Hookedmedia. Vi ser frem til et fortsat samarbejde og kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker at løfte deres virksomhed til nye højder.

1 października 2024

Yderst professionelt team!

Yderst professionelt team!

Hos hookedmedia har jeg fået den bedste service, både med hjælp til genopsætning af min hjemmeside, og vedrørende markedsføring.
Jeg er yderst tilfreds med alt og vil kun bruge dem fremover!

Rikke fra Lashgeek

14 sierpnia 2024

En virkelig fantastisk oplevelse

En virkelig fantastisk oplevelse. Hooked har været yderst professionelle, ærlige og transparente i deres arbejdsmetoder. De er meget data-drevne og tilbyder værdifulde input både kreativt og teknisk. Jeg kan varmt anbefale dem, hvis du ønsker at vækste din forretning.

1 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Meget professionel rådgivning og en…

Meget professionel rådgivning og en vigtig sparringspartner i daglige drift.

Jeg giver de varmeste anbefalinger til alle som ønsker at arbejde med et mindre bureau, hvor man ikke bare er en månedlig faktura der skal ordnes. Her kommer man tæt på hinanden og arbejder i samme retning.

17 marca 2024

Yderst professionel.

Yderst professionel.. Lyttende og kommer med en masse gode ideer til at få mersalg.

Vi har været meget tilfredse med Hooked Media, og vores samarbejde vil fortsætte :-)

Kalle // Goldblades

19 marca 2024

Meget kompetente

Andreas / Hooked media har stået for at levere min nye hjemmeside samt markedsføring de sidste 12 måneder og vi er meget tilfredse. Altid tilgængelig, fyldt med gode inputs og meget meget dygtige!

1 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Andreas er meget mere end blot et…

Andreas er meget mere end blot et mediebureau! Han er en del af virksomheden, og er ligeså engageret som var det hans egen. Han forstår virkelig at sætte sig ind i alle aspekter af virksomheden, og har altid gode ideer. Han er 100% passioneret og hans engagement og altid positive indstilling kan ikke andet end at smitte af. Derudover er han knald hamrende dygtig. Kæmpe anbefaling herfra !

3 lutego 2022

Kæmpe anbefaling herfra 🙌🏼

Har samarbejdet med Andreas fra HOOKED Media ved flere lejligheder, og han leverer super performance hver gang inden for en bred række af online ydelser.

Har primært brugt ham inden for website/webshop, Facebook Ads og Google Ads - og han har leveret hver gang. Kæmpe anbefaling herfra 🚀🚀

Oceniono na 5 z 5

Alle virksomheder burde have en Andreas!

Andreas er ikke alene kompetent, han er også visionær, energisk, serviceminded og handlekraftig. Hans arbejdsindsats skaber ganske enkelt resultater på bundlinjen ... og motivation og glæde hos os på kontoret. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas til alle virksomheder med ambitioner om at få mere ud af marketingkronerne! Christina Kattrup Schrøder, Have A Look

Oceniono na 5 z 5

Der er ingen over eller ved siden af…

Der er ingen over eller ved siden af Andreas. Han er helt enestående og uundværlig for mit firma. Andreas varetager alle firmaets it opgaver og reklameopgaver. Andreas har fuldstændig styr på, hvad han laver. Han er innovativ og idérig, og uden ham ville firmaet ikke være vokset så stærkt, som det er. Andreas er altid til at få fat på, hvilket er et must for mig. Derudover er Andreas er fantastisk behageligt menneske. Var der mere end 5 stjerner, så fik Andreas dem alle.

Kæmpe anbefaling!

Vi har indtil videre samarbejdet med Andreas i 6 måneder og er ovenud tilfredse. Han har løftet vores markedsføring til et nyt niveau, hvilket har resulteret i en væsentlig stigning i vores afkast. Andreas er engageret, altid tilgængelig og meget behagelig at samarbejde med. Vi kan på det varmeste anbefale at samarbejde med ham.

Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej