hoofdbaas.com Recenzje 28

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Investeren in en leren over jezelf, op een directe maar luchtige manier. Dit zorgde bij mij voor snel resultaat, met daarnaast oog en handvatten voor de toekomst. Begeleiding door stoere gasten m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb Hoofdbaas Online Trainingen aangeraden en gekocht voor meerdere mensen in mijn omgeving. De tools en praktische tips die je meekrijgt om het zelf te kunnen doen en daarmee meer houvast te krijg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Gminny ośrodek zdrowia

Napisane przez firmę

Hoofdbaas is een offline en online trainingspraktijk over mentale gezondheid. Wij geven training in de volgende klachten: Angst- en paniekaanvallen, burn-out, overprikkeling, overspannenheid en het algemene stukje mentale gezondheid.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Oceniono na 4 z 5

Een investering in tools die het leven een stuk leuker en makkelijker maken 🧘‍♂️

Begeleiding door stoere gasten met ervaring met dezelfde klachten, dit maakt dat je je begrepen voelt en een stuk minder “zwak”. Zij gaven mij het idee dat het “iedereen” kan overkomen en belangrijker, dat iedereen er over heen kan komen!

17 marca 2022

Super chille vibe

Super chille vibe, wordt aandachtig geluisterd en heb erg goede tips gekregen over van alles. Ben erg tevreden over het wekelijks bezoekje en het helpt mij uitstekend!

30 listopada 2022

Toppp!

Ik heb bij Michael een coaching traject gevolg waarin ik bepaalde emoties heb kunnen verwerken. Michael is doelgericht, gezellig en empathisch! Ik raad iedereen Hoofdbaas aan.

Burn-out en angst klachten

Een jaar geleden kwam ik in een burn-out terecht met extreme angstklachten.
Ik werd destijds doorverwezen naar een psycholoog en had verschillende particuliere hulpverleners benaderd.
Ik voelde me nog steeds niet verder geholpen tot ik bij hoofdbaas terecht kwam. Omdat Michael zelf ervaringsdeskundige hierin is wist hij precies in welke fase ik zat en wat hier allemaal bij hoorde.
Hierdoor werd ik rustiger en wanneer ik het even niet zag zitten was hij er altijd om mij een helpende hand te bieden.
Het meest waardevolle wat ik heb geleerd is dat ik de controle los moet laten waar ik geen controle over heb ( in dit geval was het mijn burn-out en de bijbehorende klachten) en dat ik de paniek “over mij heen moet laten komen”. Het voelde altijd vertrouwd om met Michael te spreken omdat hij precies begreep waar ik in zat.
Ik heb hier super veel aan gehad en kan iedereen die kampt met angst of burn-out klachten hoofdbaas aanraden!
Bedankt toppers !

Zeer goede coaching

Een aantal zeer goede coaching sessies mogen doen met Michael. Heeft mij zeker verder gebracht en tools gegeven. Naast mentale issues is het ook leuk en leerzaam om met Michael te sparren over allerlei zakelijke en privé zaken. Kortom: een absolute aanrader.

1 czerwca 2022

Praktisch, gelijkwaardig en hoopvol

Ik heb bij HoofdBaad een gelijkwaardig traject gelopen, hiermee bedoel ik dat we tijdens sessie als mens tot mens met elkaar spraken. Dit was heel verfrissend en praktisch. Het sloeg voor mij ook veel beter aan dan de trajecten die ik bij andere (psychologische) praktijken heb gelopen.
Ik geef 5 sterren aan hoofdbaas. Ze hebben niet al m’n problemen laten verdwijnen, maar ze hebben we wel geleerd hoe ik gelukkig kan zijn met die problemen in m’n leven. Een universele skill die ik iedereen gun!

HoofdBaas: no-nonsense coaching

HoofdBaas heeft mij begeleidt in een algemeen stuk mentaal welzijn, minder piekeren en omgang met verleden. Samen met Michael heb ik dit op een manier kunnen doen waarbij ik zin had in onze afspraak, in plaats van er tegenop keek. Bij HoofdBaas worden problemen niet groter gemaakt dan dat ze zijn, maar wel op een goede manier aangepakt wat houvast geeft.

22 listopada 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej