Var nede og besøge en af deres afdelinger, og det var det hele værd. Medarbejderne var så flinke og hjælpsomme når man var i tvivl. Rigtig god service, og en mega lækker butik!!! Stort udvalg. Anbef... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
🎉 Velkommen til din nye yndlings slikbutik! 🍬🍫 Hos os finder du et kæmpe udvalg af lækkerier – lige fra syrligt slik, blød lakrids og klassiske vingummier til håndplukket chokolade og spændende specialiteter fra hele verden. Uanset om du er til noget surt, sødt, stærkt eller sjovt, har vi noget for enhver smag – samlet ét sted! 📍 Besøg en af vores 4 butikker: • Esbjerg Storcenter – Gl. Vardevej 230 • Horsens Bytorv – Søndergade 14, 8700 Horsens • Kolding Storcenter – Skovvangen 42, 6000 Kolding • Esbjerg Centrum – Kongensgade 77, 6700 Esbjerg 🛍️ Kig forbi og lad dig friste – vi glæder os til at se dig!
Dania
- honning-krukken.dk
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Lækker butik og god service
Stort udvalg.
Anbefaler klart.
Hvor skal jeg overhovedet begynde
Hvor skal jeg overhovedet begynde? Personalet består udelukkende af unge knægte, der render rundt og laver absolut intet andet end at snakke med deres venner. 80% af slikbeholderne er tomme det meste af tiden – for eksempel her kl. 14:00 på en fredag: alt er tomt, mens de ansatte bare glor. Det er som om, de er allergiske over for at fylde op eller gøre det absolut minimale, som jobbet kræver. Udvalget er blevet en joke de sidste par måneder; det er kun 'gamle mænd'-bolcher og tomme kasser. Det er fuldstændig uacceptabelt.
Esbjerg storcenter - Honning-krukken.
Esbjerg storcenter. Vi undrede os over alle de tomme bokse og meget lidt slik i de bokse der var noget i. Men skuffelsen var stor da vi kom hjem og hældte slikket (kun chokolade) i en skål. Alt sammen havde en grålig farve. Dette kunne vi ikke se i butikken. Sikkert pga det lys der er ved slikket. Et lille salgstrick??
Vi prøvede at bide noget af det over. Det var tørt og grumset. Blev spyttet ud igen. Ca 100kr slik røg lige i skraldespanden.
Helt sikkert for gammelt slik, der nok også er opbevaret forkert. Måske en sag for fødevarestyrelsen? En hyggelig aften i sommerhuset uden snolder…. ØV!!!!

Dårlig slik i Kolding
Dårlig slik i Kolding, hårdt og gammelt slik man knækker tænderne hvis man spiser dette. Slet ikke det bløde lækre slik det burde være hvis det var frisk, kommer aldrig der igen og advarer alle mod deres gamle slik til ellers dyre penge. Så stop jer selv med at skrive det skiftes flere gange om ugen !!!
Bedste og største udvalg af slik. Slikket er bare perfekt og den ny butik de åbner kommer til at være godt!!🐝🍯
Bedste og største udvalg af slik.
Super god service
Super god service, og rigtigt god butik med masser af forskellige udvalg af slik og sødt til den søde tand.😄
Sidste gang jeg handler der!!!
Honningkrukken Kongensgade Esbjerg det er sidste gang jeg handler derinde!
Bestilte 2 “toogoodtogo” blandet slik for 35kr som skulle have en værdi af 105kr stk. Da jeg kom ind i butikken stod der en ung gut som ekspedient. Jeg viste min bestilling og han hentede 2 små slik. Jeg spurgte ham om der var for 105kr i hver som der står i appen. Det vidste han ikke og ringede til en der stod for det. Manden i tlf sagde at der var 500g i hver og det stod der også inde på appen. Så sagde jeg det gjorde der ikke. Det fandt han så ud af og sagde "men det skriver jeg derinde nu og hvis du ikke ville have det så kan du bare lade det ligge”. Det ville jeg så gøre og gik jeg ud. Men da jeg ikke kunne ikke annullere ordren, gik jeg ind og tog slikket alligevel.
Hårdt, tørt og meget kedeligt slik. Jaja det er toogoodtogo men det var virkelig ikke tid eller pengene værd!
De tager 11 kr for 100g hver fredag. Så det er ca 20kr man sparer ift hvis man selv blander og der kan man i det mindste selv vælge det man vil ha og det er vel ikke lige så hårdt og kedeligt, men ifølge andres anmeldelser så havde det nok ikke været bedre!
Servicen var dårlig og provokerende! Så det var sidste gang jeg kommer der!
Levering
jeg bestilte mandag 29/9 inden kl 15 og nu er det fredag og pakken er ikke kommet endnu, så skal i ikke reklemere for at pakken bliver leveret dagen efter...!!

Kæmpe udvalg!!
Første ting jeg ser er en kæmpe udvalg af masser slik og søde sager
Og Medarbejderen var rigtig flink med charmerende energi jeg vil ihvertfald anbefale slikbutikken til dem der har en sød tand om fredagen jeg vil give honning krukken en solid 5/5🍫🍬🍭

Honning-krukken😍
Honningkrukken 🐝🍯🍬. Hver gang jeg træder ind, bliver jeg mødt af den sødeste duft og en hyggelig stemning, der gør besøget helt særligt ✨. Udvalget er enormt alt fra klassiske favoritter til spændende nye smagsvarianter, man bare må prøve 😋. I både Esbjerg Storcenter og på gågaden er medarbejderne altid utrolig søde, smilende og hjælpsomme 💛. Det gør oplevelsen endnu bedre, og jeg glæder mig altid til næste tur til Honningkrukken 🤩. Priserne på fredags slik er også utrolig billigt😍

Odpowiedź od HonningKrukken
Sød service og søde sager
Honningkrukken er ganske enkelt en skattekiste for alle med en sød tand! Udvalget er både nostalgisk og nytænkende – her finder man alt fra klassiske barndomsfavoritter til spændende smagsoplevelser, man ikke vidste, man manglede. Stemningen er hyggelig og varm, og servicen er lige så sød som varerne, de sælger. Det er ikke bare en butik, men en lille oplevelse – et sted man forlader med både poser og hjerte fuld af glæde. 🍯🐝

Fantastisk slik
Stort udvalg af slik, og super god service!!!
Kan klart anbefales herfra - uden at tænkte 2 gange!🙌🏽

Odpowiedź od HonningKrukken
Godt nok en vattede slik forretning.
Godt nok en vattede slik forretning.. der var mange tomme kasser, ikke et særlig stort udvalg af slik de havde.. og ekspedienten snakkede flabet og da jeg spurgte om hvor noget var så fik han mig til at lyde som om jeg var dum (det første gang jeg er derinde.. ikke nogen varm anbefaling herfra iforhold til udvalgte af slik

Odpowiedź od HonningKrukken
Min lillebror med autisme er kæmpe fan
Min lillebror med autisme er kæmpe fan, fra sociale medier. Jeg skulle til Horsens og havde lovet at blande slik til ham i en krukke i dag. 85% af slikket var fuldstændig udtørret og uspiseligt, hård som sten. De der ikke var så hårde var næsten tømt. Forestil jer skuffelsen i hans ansigt da jeg kommer hjem med kun 20kr slik der næsten kun er det samme. Kundeservicen ved kassen var dog god, derfor de 1 stjerner.

Verdens bedste slikbutik!
Verdens bedste slikbutik!
Honning Krukken har alt det slik, man kan drømme om! Hylderne er fulde af både surt, sødt, stærkt og chokolade – og der kommer tit nye ting. Priserne er fair, og butikken er altid flot og ren. Personalet er venlige og hjælper gerne. Det er min yndlingsbutik, når jeg skal forkæle mig selv!

Ikke så meget at sige
Ikke så meget at sige, godt udvalg og gode medarbejder i Kolding storcenter.

Sjov oplevelse i Kolding Storecenter
Sjov oplevelse i Kolding Storecenter.
Flink fyr, hjalp til behag. Meget stille og roligt, medarbejderne er der også kun for at hjælpe når der behov.

Fin butik stort udvalg af chokolade
Fin butik stort udvalg af chokolade

Odpowiedź od HonningKrukken
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.