Informacje dotyczące firmy

1. Gospodarstwo pszczelarskie

Napisane przez firmę

Honingwinkel.nl heeft het grootste assortiment aan bijenproducten in Nederland en België op een plek. Wij verkopen pure bijenproducten van onze eigen merk o.a. uit onze eigen kasten, van collega imkers in Nederland en buiten Nederland, maar ook van de kwaliteitsmerken zoals Zealandia Manuka Honey, Weyn's, Bijenhof, de Traay, Manuka Health, Propolia, Wouter’s Honing, Stayia Farm, Vasilissa en Super Bee.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Vaste klanten worden hier zeer gewaardeerd!

Wij bestellen al enige tijd bij Honingwinkel. Een groot aanbod, niet alleen in honing. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de honing! De prijzen zijn het zeker waard. Aangezien wij vaste klanten zij, hebben we vandaag een potje roze tijmhoning gratis erbij gekregen! Deze mensen waarderen hun klanten echt. En als er dan ooit wat mis gaat, staan ze je zeer snel te woord en hebben altijd een passende oplossing! Wat ons betreft, zeker bij Honingwinkel je honing halen :)!

30 marca 2026

Odpowiedź od honingwinkel.nl

Wat een geweldig compliment om te lezen dat u al geruime tijd de weg naar onze winkel weet te vinden. Het schenken van het potje roze tijmhoning was een klein gebaar om onze dankbaarheid te tonen voor de loyaliteit die u ons al die tijd al gunt. De kwaliteit van onze producten staat bij ons op één, maar het is de onderlinge verstandhouding die het werk werkelijk waardevol maakt. Mocht er onverhoopt een keer een kink in de kabel komen, dan zetten we alles op alles om dit direct recht te zetten, aangezien u op onze ondersteuning moet kunnen rekenen. Wij waarderen uw aanbeveling aan anderen dan ook zeer.
Mocht u vragen hebben, in welke zin dan ook, laat het a.u.b. on weten. Wij staan voor u klaar…

Oceniono na 5 z 5

Veel keus, scherpe prijs-kwaliteitsverhouding en heel klantvriendelijk

Al jaren koop ik de honing bij Honingwinkel.nl in Utrecht. De honing is een natuurlijk product en de keuze is enorm.
Ik haal de honing vaak zelf, zodat ik ook persoonlijk contact heb met de eigenaren. Altijd vriendelijk en bereidwillig mee te denken. Laatst hebben ze mij, vanwege mijn artrose, geattendeerd op bijengifzalf. Mijn ervaring hiermee is heel positief: het verzacht de pijn en bevordert de beweeglijkheid. Top zaak!!

26 stycznia 2026

Beste Van Weenen,
Het is werkelijk een eer om te horen dat u onze winkel in Utrecht al jarenlang bezoekt voor uw natuurproducten. Persoonlijk contact met onze bezoekers is precies waar we het voor doen, en het is prettig dat u de tijd neemt om dit te benadrukken. Het doet ons met name veel deugd dat de bijengifzalf een merkbaar verschil maakt voor uw beweeglijkheid en de ongemakken van artrose verzacht. Wij streven er elke dag naar om dit soort gerichte adviezen te kunnen geven. Uw trouw aan onze zaak is de mooiste erkenning die wij kunnen krijgen.

Oceniono na 5 z 5

Bestelling geplaats op aanraden van…

Bestelling geplaats op aanraden van mijn moeder. Ging over het volgende:
Propolis om te kauwen 25g Bijenhof × 2 25g
Biologische stuifmeelkorrels 215g België de Traay × 1 215g.
De volgende dag in huis en enorm goed ingepakt! Ook zelfs op verpakking (doos) aangegeven dat het om fragile producten ging.
Super fijne ervaring en nog een lekker ruikend zeepje als cadeau. Zeker het bestellen waard en aan mij heb je een vaste klant.
Top!

30 września 2025

Beste,
Wat een prachtige beoordeling, ontzettend fijn om te lezen dat u via de aanbeveling van uw moeder bij ons terecht bent gekomen. Het doet ons goed dat u zo tevreden bent over zowel de snelheid van de levering, de zorgvuldige verpakking als het kleine extraatje dat wij graag hebben toegevoegd. Uw woorden dat wij er een vaste klant bij hebben, betekenen enorm veel voor ons en geven ons extra motivatie om altijd deze kwaliteit te blijven waarborgen. Heel hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw enthousiasme.

Honey tastes great

Honey tastes great. Arrived quickly and secure. The website is a little clunky for when you don't know what you want to order and are just browsing.

2 kwietnia 2025

Dear Philipp,
Thank you very much for your kind words and sharing your experience with our honey! We are delighted to hear that you enjoyed the delicious taste and that the delivery was fast and safe. Your feedback about our website is also valuable to us. We strive to improve the user-friendliness so that it is easy for all our customers to navigate, even when they are just browsing.
Thank you again for your support and choosing our honey. We look forward to serving you again in the future!

Oceniono na 5 z 5

Top webshop !!! Eerlijke producten en vertrouwd!!

Top webshop , Mooi assortiment : 100 % echte honing . Met 3 dagen bestelling binnen . Super !! Kreeg bij de bestelling nog een leuk kadootje . Niks dan lof :)
Huub Ruijter

10 marca 2025

Beste Huub,
Wat een fantastische beoordeling. Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en uw waardering voor onze webshop. We zijn verheugd dat u tevreden bent met onze eerlijke en vertrouwde producten, en dat u het assortiment van 100% echte honing waardeert. Het is geweldig om te horen dat uw bestelling snel is aangekomen en dat u blij was met het extra cadeautje! We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Nogmaals bedankt voor uw steun en mooie feedback!
En mocht u vragen hebben, in welke zin dan ook, laat het aub ons weten. We staan voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Nu eten we pas echte honing.

Ik ben zo onder de indruk van dat er zoveel soorten en smaken van honing waren.Mijn eerste bestelling van 5potjes zijn zo goed als op.Dus heb ik weer een nieuwe bestelling geplaatst en deze in 2dagen weer ontvangen.Dus weer andere smaken die mij zeker zullen verleiden.
Wil ook bedanken voor het cadeau die we erbij gekregen hebben.Zal de neusspray morgen even testen.
Nogmaals bedankt voor uw service en tot de volgende keer

8 marca 2025

Beste Ahmet,
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en het vertrouwen in onze honingproducten! We zijn blij om te horen dat u nu echt van echte honing geniet. Het is inderdaad verbazingwekkend hoeveel verschillende soorten en smaken honing er zijn, en we zijn verheugd dat u nieuwe favorieten heeft ontdekt / aan het ontdekken bent.
Het doet ons veel plezier dat uw bestelling snel is aangekomen en dat het cadeau in de smaak valt. We hopen dat de neusspray u goed bevalt!
Nogmaals hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en we kijken uit naar uw volgende bezoek aan www.honingwinkel.nl!
Mocht u vragen hebben, in welke zin dan ook, laat het aub ons weten. We staan voor u klaar...

Oceniono na 5 z 5

Ze hebben een ruim aanbod

Ze hebben een ruim aanbod. Goede producten voor een goede prijs. De potjes honing worden erg goed verpakt. En een leuk cadeautje erbij.

4 marca 2025

Beste Lucas,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en het delen van uw ervaring! We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met ons ruime aanbod en de kwaliteit van onze producten, evenals onze zorgvuldige verpakking. Het is altijd ons doel om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden en uw tevredenheid is onze grootste beloning. We hopen dat het cadeautje bijdraagt aan uw genot van onze producten!
Mocht u vragen hebben, in welke zin dan ook, laat het aub weten. We staan voor u klaar...

Zeer tevreden klant

Zeer tevreden klant! Heerlijke honing. Heb ze gemaild met mijn vraag/probleem betreft de verzending. Het is snel opgepakt en opgelost. Kortom een heel goed service!! Raad het iedereen aan

28 stycznia 2025

Beste Astgik,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw vertrouwen in ons! We streven er altijd naar om onze klanten een uitstekende service te bieden, en het doet ons enorm goed te horen dat u tevreden bent met zowel onze producten als onze klantenservice. Mocht u in de toekomst weer vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. We staan voor u klaar.
Nogmaals bedankt voor uw aanbeveling!

Een aanrader.

Netjes verpakt aangekomen . En wat een heerlijke honing .

12 stycznia 2025

Beste Petra,
Bedankt voor uw fantastische beoordeling en uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat alles netjes is aangekomen én dat u zo geniet van onze honing. Wij doen ons uiterst het beste om zowel de kwaliteit van onze producten als de levering perfect te maken, en uw feedback laat ons weten dat we op de goede weg zitten. Wij hopen u snel weer terug te zien bij Honingwinkel.nl!

Natuurlijk natuurlijk ;)

Goede producten en snel bezorgd. Inmiddels een tweede bestelling geplaatst. De lippenbalsem is fijn en de honing net raat heerlijk.

11 stycznia 2025

Beste Hetty,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en fantastische beoordeling met 5 sterren! Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en service. Dat de lippenbalsem fijn is en de honing heerlijk smaakt, maakt ons ontzettend blij. En dat u al een tweede bestelling heeft geplaatst, zien we als een groot compliment. We waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn.

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering en goed ingepakt

Snelle levering en goed ingepakt zodat het niet kapot kan gaan. Heerlijke honing!

12 grudnia 2024

Beste Romy,
Dank u wel voor uw mooie woorden en beoordeling.
Mocht u vragen hebben in welke zin dan ook, laat het aub weten. We staan voor u klaar.

Top kwaliteit

Mega leuk familiebedrijf met bijenkasten op de winkel, nemen de tijd en geven goed advies. Mooie pure bijenproducten.

18 grudnia 2024

Beste Sabine,
Onze danken aan u voor uw mooie woorden en prachtige beoordeling met 5 sterren.

Heel snelle levering

Heel snelle levering ! Top kwaliteit

9 listopada 2024

Beste Brendon,
Dank u wel voor uw mooie woorden en voor uw prachtige beoordeling met 5 sterren.
Fijn van u te vernemen dat u zo tevreden bent.

Oceniono na 5 z 5

fijne winkel om honing te bestellen

Al meerdere bestellingen bij Honingwinkel gedaan. Bestellingen worden altijd vlot en goed verpakt (met natuurlijk afbreekbaar materiaal) geleverd. Op vragen wordt snel en correct gereageerd. Toevallig was ik nu een keer niet zo tevreden over een product, en dat is erg goed opgelost, dus ik ben ook heel blij met hun service.

1 sierpnia 2024

Odpowiedź od honingwinkel.nl

Dank u wel voor uw mooie woorden en geweldige beoordeling met 5 sterren. Wat fijn van u te vernemen dat u zo tevreden bent. Uw tevredenheid stelt uiteraard ook ons tevreden.

Oceniono na 5 z 5

Geweldige kleinschalige Honing winkel met ontzettend veel keus!

Deze Honing winkel is kleinschalig, alhoewel het ook een webwinkel is die overal naar verstuurd! De ervaring om in de "winkel" te zijn is geweldig! Altijd vriendelijk, bij een tweede bezoek standaard korting. En vaak wordt er op proef een gratis product mee gegeven! Betalen in de winkel kan met QR code. Vriendelijkheid en service staan boven aan. Dit soort winkels vinden is in de moderne economie bijna niet meer mogelijk. Het gevoel van een boerderijwinkel.

21 czerwca 2024

Odpowiedź od honingwinkel.nl

Wat is het fijn van u te vernemen dat u zo tevreden bent. Uw ervaring roept bij mij ervaringen op die ik opdeed toen ik als een klein jongen naar onze dorpswinkel ging. Dat waren zeker leuke tijden...
Onze danken aan u voor uw mooie woorden en prachtige beoordeling met 5 sterren.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej